Bugün küs geldim boşanma aşamasına giriyoruz bir bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unutmuştum açtığım konuya tekrar baktım daha önce de aynı sorunlari yaşadık hep aynı sorunları yaşıyoruz başa dönüp durmaktan bıktım tek istediğim cesaretimi toplamak
Pazartesi günü boşanma davası açıp yoluna bak, bir iş bulmaya çalış. O adamdan uzak dur.
Kendini sev ki cesaretin yerine gelsin

Bende kendime kızıyorum cesaretimi toplayıp doğru olanı yapmak istiyorum artık
Yap başla bir yerden o zaman. Çevrende arkanda durabilecek güvendiğin biri,birileri var mı?
Eğitim,iş durumun ne?
Hayatın hakkında biraz detay verebilirsin.

Unutmuştum açtığım konuya tekrar baktım daha önce de aynı sorunlari yaşadık hep aynı sorunları yaşıyoruz başa dönüp durmaktan bıktım tek istediğim cesaretimi toplamak
Zaten o da size yol vermiş. Daha neyi düşünüyorsunuz ki? Eşiniz de çocuk sayılır gözümde. Ergenken evlenmiş ve olgunlaşamamış.

Önceki konularınıza söyle bir göz gezdirdim.Size evlenirken yapılmayan bir çok şey eltinize yapılmış.Belki kaynınız çalışıyordur.Düzenli işi vardır.Sizin eşiniz asalak.Ne sizin çalışmanıza izin veriyor ne kendi çalışıyor.Sadece internet faturasını ödemek için çalışıyor.Çocuk istemişsiniz ama bu adam nasıl baksın?Bez,mama,kıyafet,doktor,hastane parasını nasıl ödesin?Sigortası da yoktur.Kayınvalideniz çocuğunuz olsaydı da sevmezdi sizi.
Ayrılın.Babanızın evine gidin.Kız kardeşiniz de varmış.Bir işe girin.Çalışın.Ne kapılar açılır sonra.

Sürekli gel gitli yaşadık bir seviyorum dedi bir evlendigimd pismanim dedi benide şaşırttı

Üstelik sağlık sorununuz varmış.Ameliyat bile olamamışsınız.

O evdeki rahatı bozmayı göze almış. Kazandıgı üç kuruşu eve getirince şükreden karısı var. Buna ragmen kasınıyor. Sende kaşımıyorsun.
Düzen felan fıstık. Bu kadar mutluysan adamı kötülediğini düşünürüm ben. Çalışmak mı zor geliyor nedir

Aklınızı başınıza almalısınız.

Babam var eğitim durumum lise terk malesef
Babanızla aynı şehirde misiniz?
Yanına gidin bence babanızın. Davayı açın,o hıyarı da sülalesini de engelleyin her yerden. İş bakın. Hem kendi ekonomik gücünüz olur hem düşünüp durmamış,kafa dağıtmış olursunuz.

Bence siz 9ndan soguyun ayrilinca seker dagitin ve size yasattigi yoksul hayati hic ozlemeyin birde sukredin ki cocucugunuz olmamis tekrar duzgun birini bulursunuz

Babamın evindeyim şuan saten

Daha önce de gittim hep çağırdı neden geri çağırıyor sizce
E o arada buluşuyordur birileriyle bir süre takılıp sonra sizi geri çağırıyordur.
Elinize para vermiş hadi git demiş hiç mi gururunuz yok bu adama geri dönecek kadar nasıl bir sevgidir bu?
Ne var bu adamlarda bu kadar ya valla ben anlamıyorum azıcık ya çok değil biraz mantıklı olun.
Bu adama dönülür mü?
Çocuk var mı çalışıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…