- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.695
- 88
Kesinlikle, hala geri çağrılma umudu var üzüldüm..Mayıs 2022 konunuzu okuyunca ağzım açık kaldı.
Siz de açıp okuyun bence, belki biraz soğursunuz.
Ben 23 o 26 yaşındaYaşınız küçük olduğuna göre o da küçük olmalı. 5 yıl boyunca yevmiye ile mi yaşanır? Bu kadar mı sorumsuz?
Unutmuştum açtığım konuya tekrar baktım daha önce de aynı sorunlari yaşadık hep aynı sorunları yaşıyoruz başa dönüp durmaktan bıktım tek istediğim cesaretimi toplamakKesinlikle, hala geri çağrılma umudu var üzüldüm..
Pazartesi günü boşanma davası açıp yoluna bak, bir iş bulmaya çalış. O adamdan uzak dur.Unutmuştum açtığım konuya tekrar baktım daha önce de aynı sorunlari yaşadık hep aynı sorunları yaşıyoruz başa dönüp durmaktan bıktım tek istediğim cesaretimi toplamak
Yap başla bir yerden o zaman. Çevrende arkanda durabilecek güvendiğin biri,birileri var mı?Bende kendime kızıyorum cesaretimi toplayıp doğru olanı yapmak istiyorum artık
Zaten o da size yol vermiş. Daha neyi düşünüyorsunuz ki? Eşiniz de çocuk sayılır gözümde. Ergenken evlenmiş ve olgunlaşamamış.Unutmuştum açtığım konuya tekrar baktım daha önce de aynı sorunlari yaşadık hep aynı sorunları yaşıyoruz başa dönüp durmaktan bıktım tek istediğim cesaretimi toplamak
Böyle bir adama geri dönmek isteyince başka alternatifin yok diye düşündüm.Onca senedir çalışmamış,aldatmış,en sonunda da cebine otobüs parasını koymuö göndermiş seni.Daha ne yapsın bu adam?Annem babam ayrı ama babam sahip cikiyor
Babam var eğitim durumum lise terk malesefYap başla bir yerden o zaman. Çevrende arkanda durabilecek güvendiğin biri,birileri var mı?
Eğitim,iş durumun ne?
Hayatın hakkında biraz detay verebilirsin.
Önceki konularınıza söyle bir göz gezdirdim.Size evlenirken yapılmayan bir çok şey eltinize yapılmış.Belki kaynınız çalışıyordur.Düzenli işi vardır.Sizin eşiniz asalak.Ne sizin çalışmanıza izin veriyor ne kendi çalışıyor.Sadece internet faturasını ödemek için çalışıyor.Çocuk istemişsiniz ama bu adam nasıl baksın?Bez,mama,kıyafet,doktor,hastane parasını nasıl ödesin?Sigortası da yoktur.Kayınvalideniz çocuğunuz olsaydı da sevmezdi sizi.Unutmuştum açtığım konuya tekrar baktım daha önce de aynı sorunlari yaşadık hep aynı sorunları yaşıyoruz başa dönüp durmaktan bıktım tek istediğim cesaretimi toplamak
Dışardan liseyi bitirebilirsiniz.Babam var eğitim durumum lise terk malesef
Bu bir manipülasyondur. Amacı; suçlu olanın kendisi olduğunu bildiği halde bunu size çevirip, aynen sizin yaptığınız gibi acaba hata bende mi dedirtmektir. bunlara gelmeyin.Soğuma sebebinin benim tartışma esnasında bağırmam olduğunu söyledi bende acaba suç bendemi diyorum
Sürekli gel gitli yaşadık bir seviyorum dedi bir evlendigimd pismanim dedi benide şaşırttıBöyle bir adama geri dönmek isteyince başka alternatifin yok diye düşündüm.Onca senedir çalışmamış,aldatmış,en sonunda da cebine otobüs parasını koymuö göndermiş seni.Daha ne yapsın bu adam?
Tamam teşekkür ederimBu bir manipülasyondur. Amacı; suçlu olanın kendisi olduğunu bildiği halde bunu size çevirip, aynen sizin yaptığınız gibi acaba hata bende mi dedirtmektir. bunlara gelmeyin.
O evdeki rahatı bozmayı göze almış. Kazandıgı üç kuruşu eve getirince şükreden karısı var. Buna ragmen kasınıyor. Sende kaşımıyorsun.Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Aklınızı başınıza almalısınız.Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Babanızla aynı şehirde misiniz?Babam var eğitim durumum lise terk malesef
Babamın evindeyim şuan satenBabanızla aynı şehirde misiniz?
Yanına gidin bence babanızın. Davayı açın,o hıyarı da sülalesini de engelleyin her yerden. İş bakın. Hem kendi ekonomik gücünüz olur hem düşünüp durmamış,kafa dağıtmış olursunuz.
E o arada buluşuyordur birileriyle bir süre takılıp sonra sizi geri çağırıyordur.Daha önce de gittim hep çağırdı neden geri çağırıyor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?