O halde bağırdım için özür dilerim de, düzelecek mi bak bakalımSoğuma sebebinin benim tartışma esnasında bağırmam olduğunu söyledi bende acaba suç bendemi diyorum
Aklınız var mı sizin ya? Gidersen şeker dağıtacağım diyen adama, gecekonduda size sunduğu o rezil hayatı göze alıp geri mi döneceksiniz? Aldatılan siz, eziyet gören siz, 5 tl ye muhtaç bırakılan siz. Bir yere Gidecek yol parası bile olmayan siz, soğuyan o!?!?!?!Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Kocasının şeker alıp dağıtacak parası da yokmuş ki.Şekeri siz dağıtın.
Bir tek şeyi var sanırım kocanınKocasının şeker alıp dağıtacak parası da yokmuş ki.
O da yokmuş ki.10 günde bir zorla.Hani zengin parayla fakir karısıyla oynardı.Bir tek şeyi var sanırım kocanın
Bazı insanlar vardır onlarla yollarımızın ayrılmasındayız hayrı ilk önce göremeyiz sonra şükür üstüne şükür ederiz.Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Kandırdılar bizi hemşiremO da yokmuş ki.10 günde bir zorla.Hani zengin parayla fakir karısıyla oynardı.
Daha önce de gittim hep çağırdı neden geri çağırıyor sizce
Şu kocada ki özgüven kadınlarımız da olsa dünyayı yönetiriz.Konu sahibinin kocası da avrupa yakasındaki gaffur gibi.Çizgili pijama,beyaz atlet,elinde telefon kız avında.Ayda 2-3 gün çalışan bir tip.Haspam nereye şeker dağıtacaksa?Ayranı yok içmeye,taht-ı revanla gider ş….ya.Kandırdılar bizi hemşirem
o dönse de siz dönmeyin size değer vercek adam bulunur ama kocanız illa bi gün değerini bilmedim diye pişman olur siz kendi hayatınıza bakın emin olun unutursunuzMerhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Ayranı yok içmeye utanmadan aldatır birde, neyini seviyorsunuz tam olarak?Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Yularını bırak gitsin ..Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Hangi parayla dağıtacakmış? Parazitler var bilir misiniz?diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son.
:dŞu kocada ki özgüven kadınlarımız da olsa dünyayı yönetiriz.Konu sahibinin kocası da avrupa yakasındaki gaffur gibi.Çizgili pijama,beyaz atlet,elinde telefon kız avında.Ayda 2-3 gün çalışan bir tip.Haspam nereye şeker dağıtacaksa?Ayranı yok içmeye,taht-ı revanla gider ş….ya.
Anasının eviyle aynı bahcedeyiz evler yan yana. Anası gelip temizler belkiOlur da evi gerçekten terk etmeyi başarırsanız yemek buşalık çamaşır onun başına kalınca çok pişman olur çünkü sizi sevmiyor ama bunları yapmanıza alışmıştır ağlayarak yakında döndürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?