Bugün küs geldim boşanma aşamasına giriyoruz bir bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet pişman olur. Çünkü evin temizliğini, yemeğini yapacak bir hizmetçi lazım. Hem arada cinsel ihtiyacını da görecek.
Sen daha önce de baba evine gidip gelmişsin. Yine gel dediğinde geleceğini çok iyi biliyor, hatta bu durumu kullanıp, seni manipüle ediyor. Seni suçlu buluyor.

Lütfen hayatını zindan etme. Bu kişiyle ayrıl. Çok şükür açıkta değilsin, baba evinde oturursun. Kafanı toplayınca bir işe girersin. Aynı zamanda açıktan liseyi bitirirsin, sonra üniversitesi bile okursun.

Yaşın o kadar genç ki. Yeni bir hayata adım atmak için o kadar gençsin ki. Yaşının kıymetini bilsen keşke.
Zaman su gibi akıp geçiyor, hiç anlayamıyorsun. Ve yaş ilerledikçe iş bulmak zor, boşanmak zor, tekrar bir hayat kurmak zor.
Şimdi her şeye sıfırdan başlama şansın var. Eğer şimdi geri dönersen, 10 sene sonra çok vah vah dersin. Duygusal davranma. Zaten alıştığın için yokluğunu arıyorsun, o iyi biri olduğundan değil.
Birkaç yıl sonra karşına iyi bir insan çıksa eminim bu adamı hatırlamazsın bile.

Aklınız var mı sizin ya? Gidersen şeker dağıtacağım diyen adama, gecekonduda size sunduğu o rezil hayatı göze alıp geri mi döneceksiniz? Aldatılan siz, eziyet gören siz, 5 tl ye muhtaç bırakılan siz. Bir yere Gidecek yol parası bile olmayan siz, soğuyan o!?!?!?!

Bazı insanlar vardır onlarla yollarımızın ayrılmasındayız hayrı ilk önce göremeyiz sonra şükür üstüne şükür ederiz.

Bir yaşam çemberi var ne kadar kötü olursa olsun ordan çıkmaktan korkarız.
Allah size kurtuluş fırsatı vermiş bakmış siz yapamayacaksınız eşinizi aracı koymus diyor ki kurtul artık kadin bu adamdan.

Biz aynısını annemizde yaşadık.
hz. mevlana ne güzel demiş hayatım alt üst oldu diye üzülme nereden bileceksin altının üstünden güzel olmadığını

İyi biri değil belki kurtulun

Tamam anlıyorum boşanmak kolay değil, aşırı hak veriyorum üzülmenize de onsuz olmayacak gibi geliyor nedir ? Kendinize saygınız varsa günlerce ağlar üzülürsünüz belki ama gurur yapıp dönmezsiniz. Farzedinki adam öldü o zaman ne yapacaktınız? İntihar edip yanına mı gidecektiniz ? Ne demek onsuz olmuyor ? Adamın size verdiği hayata bak, başka kadın olsa elli kere çekip gitmişti.

Kayınvalidelerin oğullarına verdiği müthiş özgüven böyle bir şey demek ki.Çalışma,aldat,kadına kötü davran,onu suçlu hissettir,cinsel olarak arzulama,bir saçını okşama,kirli donlarını yıkat,karnını doyurt,evini temizlettir ,çocuğuna baktırt yine de senden gidemez çünkü sen ERKEK sin diyemi yetiştiriyorlar oğullarını?Haklılar.Arkalarından şeker de dağıtsan gidemiyorlar.

Önceki konularınızı da okudum. Size çok üzüldüm. Bu hayatı kendinize reva görmeyin. Çok gençsiniz. Yeni bri hayat kurabilirsiniz. Dışardan liseyi okuyun, üniversite okuyun. Bir işe girin. Bu yoksulluk, sadakatsizlik ve değersizlik duyguları ile yaşamayın. Psikolojik olarak sağlıklı değilsiniz ve dolayısı ile sağlıklı düşünemiyorsunuz. Belediyelerin psikolog hizmetleri var. Maddi imkanları yetersiz kişilere ücretsiz ve diğer bireylere çok cüzi miktarda bir ücretle bu hizmetler veriliyor. Cesaretinizi toplayın ve adım atın.

Daha önce de gittim hep çağırdı neden geri çağırıyor sizce

Düzeni bozulmasın diye. Kim yıkayacak çamaşırı bulaşığı kim yemek yapacak...
Bu şartlar altında onu başkası kabul etmez gayet biliyor.
Adam iş bulmadan, ev sorumluluğu almadan yaşarken sevişip eş ile ilgili sorumluluğunu bile almaya bir yerleri yemeyecek kadar aciz.
Onun sokağa atmasını beklemeden çoktan yol vermen lazımdı.
Git kendine bi iş bul, davayı aç. Zaten bu adamın sana vereceği bir şey yok. Anladığım kadarıyla çocuk da yok. Zaman içinde kendine bir hayat kurarsın, seveceğin biri yine karşına çıkar.
Ancak sen bakış açını değiştir, düzelt. Ki yine benzer biriyle karşılaşıp evlenme.

Kandırdılar bizi hemşirem
Şu kocada ki özgüven kadınlarımız da olsa dünyayı yönetiriz.Konu sahibinin kocası da avrupa yakasındaki gaffur gibi.Çizgili pijama,beyaz atlet,elinde telefon kız avında.Ayda 2-3 gün çalışan bir tip.Haspam nereye şeker dağıtacaksa?Ayranı yok içmeye,taht-ı revanla gider ş….ya.

o dönse de siz dönmeyin size değer vercek adam bulunur ama kocanız illa bi gün değerini bilmedim diye pişman olur siz kendi hayatınıza bakın emin olun unutursunuz

Olur da evi gerçekten terk etmeyi başarırsanız yemek buşalık çamaşır onun başına kalınca çok pişman olur çünkü sizi sevmiyor ama bunları yapmanıza alışmıştır ağlayarak yakında döndürür

Ayranı yok içmeye utanmadan aldatır birde, neyini seviyorsunuz tam olarak?

Yularını bırak gitsin ..

diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son.
Hangi parayla dağıtacakmış? Parazitler var bilir misiniz?
23 yaşındasınız ya hayat bu kadar değersiz değil adamın elle tutulur tek yanı yok.

AAhahah hiç güleceğim yoktu güzel benzetme
:d

Anasının eviyle aynı bahcedeyiz evler yan yana. Anası gelip temizler belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…