bugün lucrine başlıyorum..yardım edin....

yesilelma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
40
0
86
Isparta
kızlar merhaba, bugün lucrine başlıyorum.. heyecandan kalbim duracak gibi.. bu ikinci denemem. ilkinde iğnelerimi hemşire yapmıştı. bu sefer eşim yapacak. nasıl yapıldığını bilen varsa anlatır mısınız? bir de doğum kontrol hapını bırakıyor muyduk?

öncelikle tedavin hayorlı olsun inş.. hayırlı haberler alırsın canım lucrini kolundan yapıcansan kolunu kalp hizane dogru bük sonra dirsekten 4 parmak ölç ve oraya uygula dogum kontrol hapınıda dr sor canım en iyi o bilir

kızlar merhaba, bugün lucrine başlıyorum.. heyecandan kalbim duracak gibi.. bu ikinci denemem. ilkinde iğnelerimi hemşire yapmıştı. bu sefer eşim yapacak. nasıl yapıldığını bilen varsa anlatır mısınız? bir de doğum kontrol hapını bırakıyor muyduk?

Bende ıklınde hergun ıgneye gıttım,. Cok yorucu bu sefer kendım gobekten yapıyorum. Hem daha az acıyor hemde ıgne stresıne gırmıyorsun. Ben adet olana kadar dogum kontrol hapı kullandım adet olunca bıraktım ama sen yınede bır sor.

yesilelma hayırlı olsun tedavin canım.2.denemenmiş rahat ol bence .doğum kontrol hapı bitene kadar kullanıyosun zaten ikisini aynı zamana denk getiriyolar.lucrini bende göbekten kendim yapmıştım.eşim yapınca daha çok acıyodu kaydirigubbakcemile3 göbek deliğinden 4 parmak uzaklıkta bir tutam alıp sıkıştırıyosun parmaklarınla.sonrada iğneyi tuttuğun yere dik olacak biçimde batırıyosun zaten çok ince iğnenin ucu hissetmiyosun bile.kolay gelsin yerimseniben

Back
X