- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.882
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.981
https://www.instagram.com/p/Brz84Gohe8l/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1nnznu6x2m66n
ayy kızlar bi izleyın dırekt soka girdm ben annenin yerinde olsam içim paracalanırdı
Çok geçmiş olsun allah şifa versin canımBizim her gun nerdeyse 100 tl lik harcamamiz oluyor dun 210 tl harcamisiz bunun 130 tl si oglumun muayene ve ilaclarina gitti geri kalan da ufak tefek seyler
Dun surekli ateslendi sabaha kadar basinda bekledim okula geldim babasiyla beraber kaldilar cuma bos gunum insallah pazartesiye kadar toparlarda icim biraz rahatlar
Kargo deyince sinirim bozuluyor artik benimdeYa kuş uçmuyor ya Aras Kargoyu geç sen
Caktirmadan iyi gecirdi yalnizhttps://www.instagram.com/p/Brz84Gohe8l/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1nnznu6x2m66n
ayy kızlar bi izleyın dırekt soka girdm ben annenin yerinde olsam içim paracalanırdı
Bizde arabamı memlekette sattık yedek anahtar kendi evimizde kalmıştı. Sonra geri eve dönünce yedek anahtarı galericie Kargo ettik 20 tl ödedim o an benimde içime oturmuştuKargo deyince sinirim bozuluyor artik benimde
Istanbul ici kucucuk bi gonderi icin 19 tl odedim
Cok zam yapmislar
Bir cift kupe alti ustu
Kucucuk hafif birsey
Bastan sormadigima cok pisman oldum
Icime oturdu oderken
Bizde arabamı memlekette sattık yedek anahtar kendi evimizde kalmıştı. Sonra geri eve dönünce yedek anahtarı galericie Kargo ettik 20 tl ödedim o an benimde içime oturmuştu
Karın en sevimsiz kismi erime asamasiİyi akşamlar kızlar gündüz çocukları dışarı çıkardım her yer kar sularıyla dolmuş ayaklarım dondu resmen benimde param hesapta almadım daha gram haftaya alırım
Aynen öyle geçen hafta aile hekimi yüzünden 100 tl gitti hemde boşuna sağlığım gitti .gittim işte problemi anlattım ilacı verdi Salı günüydü. İlacı aldım 20 tl ödedim kullanmaya başladım bir gram işe yaramaz mı asla yaramadı . Cuma günü hastahaneyle gittik 50 tl muayene ücreti ödedim 30 tl ilaca ödedimBen ayni sehir daha uygun olur sandim
Bir iki ay once koca makyaj cantasini dolu ve agirdi ustelik hemen hemen ayni mesafeye 14 tl ye gondermistim
Bir bu kargo ucretlerini
Bir de gecen ay aile hekiminin yanlis yazmasi sonucu odedigim 30 tl ilac parasini unutmuyorum :)
Yesek icsek harcasak birine versek hic onemli degil de boyle sacma odemeler canimi sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?