Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar battaniyenin altından çıkasım yok eşim bugün evde sabah okula bıraktım kızımı eşim almaya gitcek birazdan ufaklıkla çizgi film seyrediyoruz

Geçmiş olsun bizde oyleyiz buay hastaneye ilaca baya fazla odedik

Ay sabah eşim gidince yatağa girdim biraz video izledim biraz burada takıldım yataktan çıkmadım anlayacağınız zaten regl olacağım diye bacaklarım filan ağrıyordu . Kargodan mesaj geldi allah razı olsun teslim etmeye karar vermişler geliyor. Çay koydum biraz içim ekmek arası birşey yesem iyi olacak . Sonra markette gidip ufak birşeyler almam lazım sebze gibi . Akşama fırında soslu patates köfte , baharatlı arpa şehriye pilavı , domates çorbası salata ayran profiterol yapacağım. Ay bunların hepsini yapacağım yani karnım ağrıyor

Kizlar merhaba.
Okuldan izin aldim bugun son iki saat ve yarin icin. Pazar yakinimizda zaten . Hemen gittim salatalik malz ve sebze aldim 30 lira harcadim kola da var icinde bunun.
Balikciya gittim. Çupra aldim 60 lirada orda ödedim.
Evde tavuk suyu ve birazda tavuk vardi. Kv tavuk suyuna corba yapmis sicak sicak yeriz. Yarin esim gelir oglene balik yapicaz. Aksama da ciğ kofte vs .
Bugun 96 lira ile kapatirim günü umarim

Ben güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum olması gereken bu yönde zaten . Bazı insanlar herşeyden para alınıyor birde bundan alınıyor insanlar kazıklanıyor şöyle böyle gibi düşünüyorlar ama bence aşırı saçma bir düşünce sistemi .Bu kampanyaya ciddi destek veriyorum ben

Benim poşetlerim geldi çokta beğendim hemen alışacağım kesin . pure hazel canım Migros’ta konseptli bez poşetler var 5.95 gibi birşey çok sevdim sende bak istersen onlardan da alacağım

Kızlar hastalara şifa diliyorum sanırım ben de azıcık hasta gibiyim Boğaz’ım ağrıyor biraz burnum akıyor. Bizim Aralık ayımız çok harcamalı geçiyor. 2019 da inş işlerimiz düzgün gider maaşlarımız bereketli olur. İşsiz kalmaz hiç kimse inş ve inş 2019 da birikim hedefimizi tutturabiliriz

Bugün banka kampanyası ile 40 lira puan alabilmek için 1 gr altın aldım, ocak planlarımda vardı ztn, tarih kaçırmak istemedim.
Uçak biletleri için son 70 puan
Bu yıl 6 gidiş 6 dönüşe sadece 250 tl ödemiştim bankamın puanları ile almıştım.
Bu altın hediye gidecek 2019 hedefimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…