Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Insallah sebepsiz bi sıkıntıdır
Su saat oldu tek is yapmadim
Benim icin normal degil bu durum
Bende aynen dizimde battaniye öyle duruyorum. Ben regl olucam ondan olabilir sorunum . Dün gece de eşimle öyle biraz konuştuk canım sıkıldı . Sabahta aramış ki böyle sakin sakin beni dinliyor iyi misin filan iyiyim dedim merak etme

Havalardan herhalde ben de tv karşısında oturuyorum kalkamadım. Çamaşır yıkadım astım şimdi tekrar çalıştırdım kurutmaya atacam bir de 40dk kazakları ve 15 Dk bir elbiseyi atacağım

Trendyolu aradım haşladım arası aradım haşladım olay çıkarttım resmen . Ayın 11 inde ödeme yapmışım hala yok

Benim regl de bitti ona da baglayamiyorum
Oglani alip bi disari cikayim bari
Ne guzel kar yagiyordu o da durdu

Selam kizlar
Bugun para harcamadik şükür. Yarin harcicam. Sadece sebze ve salatalik malz. Ihtiyacim olacak. 2 kasa portakal mandalinden 1 kasasi bitti. Hic soyup yemedik hep sıktık sabahlari vs guzel oldu.
Meyve almicam.
Dün gece köy tavugu hasladik kv ile canimiz cekti. Suyundan da bugun patates sulusu yaptik yarin öglene de yeter. Aksama da balik yaparim.

Bugun 3 gr altin daha aldim ek dersimden. Ocak birikimime eklemis oldum. Ocakta ek ders parasi yok

rapor ıznı toplam 45gunmus ya tekrar lazım olursa hamıleyken dıye korkuyorum canım 3gun eklenmis oluyo
zaten resmi olmasa da pzartesi gıdıcem ınsAllah cunku evraklar ck bırıkmıs
15gunluk raporun heyet değil mi? Heyet raporun45e dahil olmuyor sanırım. Ayrıca biriken birikmiş zaten 1gun için niye raporlu oldugun halde calışasın ki, sen calışsan bile idare çalışabilir düzeltmesi olmadan iş başlangıç yazısı yazmaz. Raporlu personel çalışması sıkıntı bazı kurum çok takar sizinki takmıyorsa sorun yok:)

tuce_tuce altinlarini aldin mi canim

tuce_tuce altinlarini aldin mi canim
Purem yarım altın almıştım. 1 inde 1 yarım 1 gram daha alacağım para hesapta duruyor sen hallettin dimi aldın . Eşinde geliyor zaten çok şükür eşlerinden ayrı kalmayanlar bilmez yaşadıklarımızı ben senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum . Ailecek minik oğlun bile sabrettiniz . Bizde eşimle sevgili iken tam nişan yapacaktık 1 sene öyle ırak görevine gitti . 7 ayda afrin sürdü şuan kendimi daha yeni evli hissediyorum aynı eve 6 aydır girebildik sabrın sonu selamet

Evet canim cok şükür. Yine de kazancimiz iyi oldu ama

Bugün harcama yapmadık kızlar . Temizlik yaptım kendime geldim E Esila09 sağ olsun terapi yaptı . Hasta olacağım için hormonlarım değişti yine temizlik yaptım . Çorbam vardı buzdolabında salata yaptım buzluktan sardığım yapraklardan çıkarttım pişirdim neredeyse yakıyordum neyse üzerimi değiştim makyaj yaptım kendime geldim eşim gelse açıktım. Tatlı da var ayy oleyyy

evet kagıdımda heyet dıye yazıyo canım ben 45e dahıl olsn dıye dusundm ondan dedım yksa her halukarda işe gıdıcem Allahtan bsıe olmassa cunku 3hafta yk olmus olcam ıslerm ckca bırıkmıstır salı donmektense pazartesi baslarım resmı olmasada diye dusunuyorumda Allah bılır tabi

Çok zor Allah yardimci olsun nerde varsa
Biz iki gun ayri kalsak hacdan gelmis gibi karsiliyoruz birbirimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…