Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nasıl bir banka kampsnyasıymış bu canım?

kızlar ben de dr degıstırmeyı planlıyorum ya bakalm bu hastane dgerine gore pahalı ama bakim bi denıcem eger ıcım ısınırsa pahalıda olsa devam edıcem
bu dr umda iyi ama sıcakkanlı bı dr ıstıyorum bakalm
155miş muayene ucreti

aynen.. alışıncaya kadar kaç 25 kuruşlar ödeyeceğis bilemiyorum
Sanırım bizde oder poşet kullanırız, yani iş çıkısı markete ugruyorum yanımda poşet mi taşıyacağım bide. Hadi ben taşıdım çogu seyi eşin alıyor ona poşeti hayatta taşıtamam bigün alsa bigun unutur, toplu alışverişlerde kaç poşet gotureceğiz yanımızda, kafamda deli sorular

Nasıl bir banka kampsnyasıymış bu canım?

Ben parafly kullanıyorum, ücretli bir kart fakat puan kampanyaları ve seyehat hattı çok iyi
Dönem dönem kampanyaları oluyor, toplu puanlar geliyor
Puan eksiği varsa altın alıyorum. Şu an için mutluyum

Kızlar ben de iyiki poşet pahalanmadan aldım herşeyimi stokladım sadece sebze et ve süt ürünleri kahvaltılık zeytin alışverişim olur çok şükür poşetleri de atmadım logosuz market poşetim var biraz da onlar ile idare ederim. Sonra da kendime file Pazar torbası öreceğim deri düşüyorum h&m de gördüm 299tl idi . Resmini çektim deri alıp yapacağım (eskiden deri alıp bileklik ya da kolye gibi sarardık o sırımlardan alıp yapacağım )

Merhaba kızlar markete gittim tur atıp geldim hava aşırı soğuk değildi ama biraz üşüdüm hasta olduğum için zaten ayaklarım ve bacaklarım donuyor.
Marketten ;
Ekmek
Çikolata sos
5 li vanilya
5 li kabartma tozu
1 demet roka
Kara lahana
Sivri biber
Kabak
Patlıcan
Soğan
Havuç
15 tl ödedim geldim yerleştirdim rokayı suya bastım sirkeli. Limonlu bi sıcak su yaptım biraz oturdum birazdan hemen kalkıp yemek tatlı yapacağım ne kadarda güzel bir gün allahım

stokluk ne tarz seyler aldn canım deterjan baklıyat vs mi gule gule kullan

Masallah tuce dikkatimi cekti markete gidiyorsun az tutuyor pazara gidiyorsun az tutuyor allah bereketinizi arttirsin

Ben parafly kullanıyorum, ücretli bir kart fakat puan kampanyaları ve seyehat hattı çok iyi
Dönem dönem kampanyaları oluyor, toplu puanlar geliyor
Puan eksiği varsa altın alıyorum. Şu an için mutluyum
Anladım yıllık nekadar aidat ödüyorsun? Biz mile özellikli adios kullanıyoruz mile biriktiren en iyi karttı aldığımızda suan hala oylemi bilmiyorum tabi

Bence sende dikkatlisin
bu ay bende ozellikle ne aldigimizi yaziyorum toplamda gidaya ne kadar yola ne kadar eglenceye ne kadar gidiyor diye hesaplicam bakalin nerden fazla harciyoruz
Dikkat ediyorum ya sebzeyi meyveyi asla atmam evimin altında 2 tane market var . Acil lazım olsa kolayca alıyorum bu yüzden öyle aşırı almam hiç bir meyve sebzeyi. Kalitesiz birşey almamaya özen gösteriyorum açıkcası . Bildiğimiz markalardan alırım dikkat ederim . Bilirim genelde alışverişe giderken ne tutacağını hafta sonu mesela alışveriş yaptık eşime dedim ki bu alışveriş 100 tl tutacak cidden de öyle oldu 105 tl tuttu .

Ne güzel ediyosun.
Ben tam tutturamiyorum işte
Az once 3 domatesim çurümüs attim. 3 havuc burusmus kötü olmus attim.

Oğlan uyudu. Bizde yorulduk. Bende bi banyo yapip yatagima geçecegim. Internette takilirim. Kv tv izleyecek galiba dizisi var

Ne güzel ediyosun.
Ben tam tutturamiyorum işte
Az once 3 domatesim çurümüs attim. 3 havuc burusmus kötü olmus attim.
Zor başarılıyorum ya mesela havuç evde ya tarator yaparım salatalara rende olur birde mercimek ve sebze çorbasına koyarım. Haftalık menü oluşturuyorum ya oradan o hafta ne kadar havuç lazım biliyorum genelde

Profiterol yaptım hemen arkasına fırını kapatmadan patates köfte ve sebze attım fırına . Domates çorbası baharatlı arpa şehriye pilavı yaptım . Salata ayran masa aldıklarımı yerleştirdim . Üzerimi değiştim makyaj yaptım eşim geliyormuş şimdi aradı annem bi resim atmış bi çocuk resmi sonra diyor ki eve veranda bakıyordum aradan bu çıktı . Öyle attım bilerek bakmıyordum diyor . Bana çocuk baskısı yapmıyorum demeye çalışıyor eşim annemin geçen söylediği birşey için annende baskı yapıyor sana demişti . Annemde o tezi çürütme çabasında

Anladım yıllık nekadar aidat ödüyorsun? Biz mile özellikli adios kullanıyoruz mile biriktiren en iyi karttı aldığımızda suan hala oylemi bilmiyorum tabi

Parafly kart
Bu yil 65 lira kesmisler
Bir sistemleri var parafly sitesinde avans para puan kullaniliyor
Adios ile farkini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…