- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.021
Nasıl bir banka kampsnyasıymış bu canım?Bugün banka kampanyası ile 40 lira puan alabilmek için 1 gr altın aldım, ocak planlarımda vardı ztn, tarih kaçırmak istemedim.
Uçak biletleri için son 70 puan
Bu yıl 6 gidiş 6 dönüşe sadece 250 tl ödemiştim bankamın puanları ile almıştım.
Bu altın hediye gidecek 2019 hedefimde yok
Sanırım bizde oder poşet kullanırız, yani iş çıkısı markete ugruyorum yanımda poşet mi taşıyacağım bide. Hadi ben taşıdım çogu seyi eşin alıyor ona poşeti hayatta taşıtamam bigün alsa bigun unutur, toplu alışverişlerde kaç poşet gotureceğiz yanımızda, kafamda deli sorularaynen.. alışıncaya kadar kaç 25 kuruşlar ödeyeceğis bilemiyorum
Nasıl bir banka kampsnyasıymış bu canım?
Aras kargoYuh 19 a kargo mu olur hangi kargo bu
stokluk ne tarz seyler aldn canım deterjan baklıyat vs mi gule gule kullanKızlar ben de iyiki poşet pahalanmadan aldım herşeyimi stokladımsadece sebze et ve süt ürünleri kahvaltılık zeytin alışverişim olur çok şükür poşetleri de atmadım logosuz market poşetim var biraz da onlar ile idare ederim. Sonra da kendime file Pazar torbası öreceğim deri düşüyorum h&m de gördüm 299tl idi . Resmini çektim deri alıp yapacağım (eskiden deri alıp bileklik ya da kolye gibi sarardık o sırımlardan alıp yapacağım )
Masallah tuce dikkatimi cekti markete gidiyorsun az tutuyor pazara gidiyorsun az tutuyor allah bereketinizi arttirsinMerhaba kızlar markete gittim tur atıp geldim hava aşırı soğuk değildi ama biraz üşüdüm hasta olduğum için zaten ayaklarım ve bacaklarım donuyor.
Marketten ;
Ekmek
Çikolata sos
5 li vanilya
5 li kabartma tozu
1 demet roka
Kara lahana
Sivri biber
Kabak
Patlıcan
Soğan
Havuç
15 tl ödedim geldim yerleştirdim rokayı suya bastım sirkeli. Limonlu bi sıcak su yaptım biraz oturdum birazdan hemen kalkıp yemek tatlı yapacağımne kadarda güzel bir gün allahım
Amin canım benim biz biraz küçük bir aile olduğumuz için olabilir mi acaba bilemedim ki .Masallah tuce dikkatimi cekti markete gidiyorsun az tutuyor pazara gidiyorsun az tutuyor allah bereketinizi arttirsin
Evet canım aynen öyle . Marketten sebze ve süt ürünleri alırız artık kısmetsestokluk ne tarz seyler aldn canım deterjan baklıyat vs mi gule gule kullan
Bence sende dikkatlisinAmin canım benim biz biraz küçük bir aile olduğumuz için olabilir mi acaba bilemedim ki .
Anladım yıllık nekadar aidat ödüyorsun? Biz mile özellikli adios kullanıyoruz mile biriktiren en iyi karttı aldığımızda suan hala oylemi bilmiyorum tabiBen parafly kullanıyorum, ücretli bir kart fakat puan kampanyaları ve seyehat hattı çok iyi
Dönem dönem kampanyaları oluyor, toplu puanlar geliyor
Puan eksiği varsa altın alıyorum. Şu an için mutluyum
Dikkat ediyorum ya sebzeyi meyveyi asla atmam evimin altında 2 tane market var . Acil lazım olsa kolayca alıyorum bu yüzden öyle aşırı almam hiç bir meyve sebzeyi. Kalitesiz birşey almamaya özen gösteriyorum açıkcası . Bildiğimiz markalardan alırım dikkat ederim . Bilirim genelde alışverişe giderken ne tutacağını hafta sonu mesela alışveriş yaptık eşime dedim ki bu alışveriş 100 tl tutacak cidden de öyle oldu 105 tl tuttu .Bence sende dikkatlisin
bu ay bende ozellikle ne aldigimizi yaziyorum toplamda gidaya ne kadar yola ne kadar eglenceye ne kadar gidiyor diye hesaplicam bakalin nerden fazla harciyoruz
Ne güzel ediyosun.Dikkat ediyorum ya sebzeyi meyveyi asla atmam evimin altında 2 tane market var . Acil lazım olsa kolayca alıyorum bu yüzden öyle aşırı almam hiç bir meyve sebzeyi. Kalitesiz birşey almamaya özen gösteriyorum açıkcası . Bildiğimiz markalardan alırım dikkat ederim . Bilirim genelde alışverişe giderken ne tutacağını hafta sonu mesela alışveriş yaptık eşime dedim ki bu alışveriş 100 tl tutacak cidden de öyle oldu 105 tl tuttu .
Zor başarılıyorum yaNe güzel ediyosun.
Ben tam tutturamiyorum işte
Az once 3 domatesim çurümüs attim. 3 havuc burusmus kötü olmus attim.
Anladım yıllık nekadar aidat ödüyorsun? Biz mile özellikli adios kullanıyoruz mile biriktiren en iyi karttı aldığımızda suan hala oylemi bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?