- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.121
Dur yazayim listeye. Beyazlatici gorevi goruyor yani. Tul ve gunesliklerde kullanilir miBöyle toz deterjanla aynı hiç bir fark yok . Bizim buradaki su aşırı kireçli ve çamaşırlar bir süre sonra morarma evresine geçiyor kireçten . Onu engellemek adına sıvı deterjanı döküyorum üzerine 1 yemek kaşığı kadar çamaşır sodası ekliyorum. Çamaşırlarım bembeyaz çıkıyor deterjana yardımcı madde . Marketlerde var yarım kg lık poşetlerde
Aynen hep kullanıyorum ben Google ye yaz bak bi istersen resmineDur yazayim listeye. Beyazlatici gorevi goruyor yani. Tul ve gunesliklerde kullanilir mi
Benim için de 12 ata altın yazabilir misin?Tekrar hosgeldin. Buradan yazisiriz deneyimlerimizi artik.
Listeye ekliyorum senide.
Baska eklettirmek istyen varsa hedefini yazin arkadaslar
Liste güzel sadece ptesiye takıldım yeşil mercimek hafif makineli ben kuru fasulye de ağır makineli. İki baklagil sorun çıkarmasın ??Pazartesi: yeşil Mercimek çorbası , kuru fasulye pirinç pilavı ,ayran , etimek tatlısı
Salı: yeşil Mercimek çorbası , İskender , etimek tatlısı
Çarşamba : şehriye çorbası , imam bayıldı , cacık , ekler
Perşembe:domates çorbası , sebzeli bulgur pilavı ,ekler pasta
Cuma:yoğurt çorbası , sinitzel, patates kızartması,browni
Cumartesi: ezogelin , Pırasa, makarna
Browni ( ıspanakta yapabilirim sadece)
Pazar: balık
Ekler pastayı, İskender ve şinitzeli ev yapımı yapacağım kızlar hazır değil. Genel anlamda böyle düşündüm günler yer değiştirebilir ama kaba taslak bu yönde. Yeşil mercimek çorbasını da ilk defa deneyeceğim açıkcası nefis yemeklerden baktım biraz
Onu değiştireceğim ya hızlı yazdımListe güzel sadece ptesiye takıldım yeşil mercimek hafif makineli ben kuru fasulye de ağır makineli. İki baklagil sorun çıkarmasın ??
Aslinda 2. Ev tabirini bende yanlis kullandim esila.
Bundan sonraki surecte artik saglikla huzurla birlikte oturabilecegimiz yasayacagimiz evi almak veya yaptirmak istiyorum bende
Onu bilmiyorum ben sadece beyaz için kullandım bence renkli için uygun değilÇamaşır sodasını ben de denemek istiyorum. Renklilerde solmaya neden olmuyor değil mi?
Önceden konuşulmuştur muhtemelen ama tekrar sormak istiyorum aylık mutfak masarfınız ne kadar oluyor. Aylık alışveriş yapar mısınız? Aile nüfusu ne kadar? Ve mutfak masrafında nasıl tasarrufa gidiyorsunuz?
Yüzde yüz evet bencede haklısın israf etmeyince bereket artıyor benceBen en buyuk tasarrufu israf etmemek olarak goruyorum
Sartlara ve zamana gore mutfak masrafi degisir. Pek kismam ve yedigim yerlerin kalitesine dikkat ederim.
Kendi hazirladigim seyler var kis aylarinda buyuk kolaylik.
Israf olmayinca bereket te geliyor.
Aslinda yaz aylarinda daha cok fikir alisverisi yapabiliriz.
Dediğim gibi yeni evliyim daha yazdan kışlık hazırlama şansım olmadı. Ama haklısınız israf etmemek önemli.Ben en buyuk tasarrufu israf etmemek olarak goruyorum
Sartlara ve zamana gore mutfak masrafi degisir. Pek kismam ve yedigim yerlerin kalitesine dikkat ederim.
Kendi hazirladigim seyler var kis aylarinda buyuk kolaylik.
Israf olmayinca bereket te geliyor.
Aslinda yaz aylarinda daha cok fikir alisverisi yapabiliriz.
Okadar şeye 52tlyi iyi ödemiştin merak ettiğim birsey var birkaç arkadas daha yazdı bu mevsimde domatesi neden alıyorsunuz hem pahalı hem lezzetsiz. Bir de salam sosisin denetimleri çok iyi değilmiş sürekli tüketiyordanız dikkat etmek lazım. Dün bir haber vardı yine nar ekşisi soslarının içeriği inceleniyor ve içerikte nar yazmayanlar vardı. Şok. Yani yanlış anlama senin mesajına denk geldi aklımda olup sizinle paylaşmak istediğim kısımlardı, denk geldi. Trafik cezası kotu olmuş, saglık olsunMerhaba kızlar sabah 81 tl trafik cezasını ödedik . Öğleden sonra ben yürüyüşe oradan markete gittim 2 farklı markete uğradım.
Kahvaltılık çikolata
Nar ekşisi sosu
Patates
Kuru soğan
Çeri domates
Roka
Maydonoz
Kara lahana
Kıvırcık
Havuç
Sarımsak
6 li yumurta
Sosis
Ütü masası örtüsü
Toplam 52 tl ödedim
Kp eşimi aramış telefon faturamı unuttum yatırır mısınız diye 26 tl ödedik . Akşam yemeğini yedik uzandık temizlik yaptım telefonda kv kp görümcem anne baba anneanne babaanne konuştum yoruldum valla başım şişti .
Dediğim gibi yeni evliyim daha yazdan kışlık hazırlama şansım olmadı. Ama haklısınız israf etmemek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?