Bugün ne aldin kaç tl harcadin

biraz zor pişiyor yeşil mercimek duduklude yarim saatte pişiyorum eristelide çok güzel oluyor canim
Deneyeceğim desem daha önce hiç yapmadım . Ama benim düdüklü aşırı hızlı pişiriyor o yüzden zorlanmam . 10 dk da tavuk haşlıyor ve kemikler bölünür hale geliyor . 15 dk da bir önceki akşamdan ıslattığım nohut , fasulye pişer

Sağol canım fotosunu çektim deniycem

Ben direk duduklu de yapiyorum canim hamurlu en sevdigim corbadir karasimsek..
Senin baktigin tarif nasil?
Benimki de erişteli ama ben ilk normal Mercimek çorbası gibi yapsam bi tadına baksak nasıl olur sence

Aciktim yinee
Aksam hic ekmek yemedim. Yemk de cok az yedim. Aç aç yatiyorum
Canan karatay hoca cok korkutuyor ekmek konusunda beni
Bir de bebek dusundugumuz icin zayif olayim diyorum.
Kalkip yogurt yiyeyim bari

Aciktim yinee
Aksam hic ekmek yemedim. Yemk de cok az yedim. Aç aç yatiyorum
Canan karatay hoca cok korkutuyor ekmek konusunda beni
Bir de bebek dusundugumuz icin zayif olayim diyorum.
Kalkip yogurt yiyeyim bari
Bende süt içiyorum ya midem boş olunca . Düzgün yumurta süt peynir yemeğimi düşünüyorum çok üzücü

Benimki de erişteli ama ben ilk normal Mercimek çorbası gibi yapsam bi tadına baksak nasıl olur sence
Normali? hamursuz mu demek istedin.. valla ben hep eristeli yapiyorum.. nasil seversen oyle deneyebilirsin.. sen Kayseriliydin demi siz yemegini yapiyorsunuz bende kv den yemegini ogrendim

Normali? hamursuz mu demek istedin.. valla ben hep eristeli yapiyorum.. nasil seversen oyle deneyebilirsin.. sen Kayseriliydin demi siz yemegini yapiyorsunuz bende kv den yemegini ogrendim
Ay evet ya yemeği de turşuyla soğanla ne kadar güzel olur çok besleyici . Aynen hamursuz normal kırmızı mercimek gibi yapsam blendardan geçirsem denesem en fazla biraz ziyanlık olur ama en azından denemiş olurum

bizim de en büyük sıkıntım dışarıda yemek .çalışanlar için büyük kolaylık. evde de et -tavuk agirlikli beslenmek.evde sebze yemeği yaptigimda oglum neredeyse ağzına koymuyor.bu beni gerçekten üzüyor

Aynı benim koca hayatta ev alamayız diyor arkadaşları tek maaşla ev taksidi ödüyor seneye kariyer atlayacak beyefendi diyorki en rahat meslek suymus tek düşündüğü şey rahatlık sinir oluyorum ama Allah'tan ilmi seviyor istese de durduğu yerde duramaz

Ya şimdi şöyle birşey var bazılarının çift maaşı bizim tek maaşımıza bedel olabiliyor . Yaşadığımız şehir sosyal faaliyetler , çocuk gibi gibi öğelerde etkili canım benim. Biz şimdi doğuyu değerlendiriyoruz çocukta bilerek isteyerek sırf bu gibi şeylerle rafta bekliyor. Daha iyi imkanlar sunmak maddi manevi gibi . Bende geçmişte çalışırken ve bekarken güzel alışveriş yaptım mesela dolabım gayet dolu 40 tane filan baştan ayakkabım var hiç giymediğim ayakkabılarım filan . Eşimde öyle aşırı alışveriş yapmıyoruz . Sağlıkla ilgili Allah’a şükür birşey çıkmadı şimdiye kadar allah çıkartmasın da . Evde otursak mesela hafta sonu niye evdeyiz demem çünkü zaman geçirecek birşeyler hep buluyoruz . Ama herkes öyle değil belki eşin bundan istemiyor korkuyor olabilir . Birde senin cephenden bakıyorum ki şimdi ev almayınca ne zaman alacaksınız 60 yaşında mı diyorum . Babam derki testiyi akarken dolduracaksın

Benimki de resmen çalışmama imkanı olsa anında işi bırakır öyle bir rahatına düşkündür. Hem rahat olsun hem de lüksünden ödün vermesin en çok istediği.

Bende korkuyorum. Umarim piyasa důzelir.
Boyle devam ederse kredi cekerek ev araba almak imkansiz
Tatil düşünüyor musunuz biz artık bu aydan itibaren tatil için biriktirmek istiyoruz ama çok pahalı heryer pure ya . Biz birde uzağız ya uçakta sorun araba desen ayrı dert sadece uçak biletimiz gidiş dönüş 1600 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…