- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.081
Deneyeceğim desem daha önce hiç yapmadım . Ama benim düdüklü aşırı hızlı pişiriyor o yüzden zorlanmam . 10 dk da tavuk haşlıyor ve kemikler bölünür hale geliyor . 15 dk da bir önceki akşamdan ıslattığım nohut , fasulye pişerbiraz zor pişiyor yeşil mercimek duduklude yarim saatte pişiyorum eristelide çok güzel oluyor canim
Sağol canım fotosunu çektim deniycemEvet Zeyno onu bende düşündüm yer değişikliği yapabilirim.
Hamuru için
150 gram margarin
2 su bardağından bir parmak eksik su
1.5 su bardağı un
Bir tutam tuz
1paket vanilya
4 yumurta
Krema için
3.5 su Bardağı süt
1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
2.5 yemek kaşığı nişasta
4.5 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 paket krem şanti
Süslemek için 160 gram bitter çikolata
Benimki de erişteli ama ben ilk normal Mercimek çorbası gibi yapsam bi tadına baksak nasıl olur senceBen direk duduklu de yapiyorum canim hamurlu en sevdigim corbadir karasimsek..
Senin baktigin tarif nasil?
Üzerini de ceviz fındık filan süsleyebilirsin şekerimSağol canım fotosunu çektim deniycem
Bende süt içiyorum ya midem boş olunca . Düzgün yumurta süt peynir yemeğimi düşünüyorum çok üzücüAciktim yinee
Aksam hic ekmek yemedim. Yemk de cok az yedim. Aç aç yatiyorum
Canan karatay hoca cok korkutuyor ekmek konusunda beni
Bir de bebek dusundugumuz icin zayif olayim diyorum.
Kalkip yogurt yiyeyim bari
Normali? hamursuz mu demek istedin.. valla ben hep eristeli yapiyorum.. nasil seversen oyle deneyebilirsin.. sen Kayseriliydin demi siz yemegini yapiyorsunuz bende kv den yemegini ogrendimBenimki de erişteli ama ben ilk normal Mercimek çorbası gibi yapsam bi tadına baksak nasıl olur sence
Ay evet ya yemeği de turşuyla soğanla ne kadar güzel olur çok besleyici . Aynen hamursuz normal kırmızı mercimek gibi yapsam blendardan geçirsem denesem en fazla biraz ziyanlık olurNormali? hamursuz mu demek istedin.. valla ben hep eristeli yapiyorum.. nasil seversen oyle deneyebilirsin.. sen Kayseriliydin demi siz yemegini yapiyorsunuz bende kv den yemegini ogrendim
bizim de en büyük sıkıntım dışarıda yemek .çalışanlar için büyük kolaylık. evde de et -tavuk agirlikli beslenmek.evde sebze yemeği yaptigimda oglum neredeyse ağzına koymuyor.bu beni gerçekten üzüyorBiz ilk etapta borca dustuk bi sarsildik. O sarsintiyi atlattiktan sonra hemen ise koyuldum toparlandim.
Oncelikle ki bizim icin en buyuk kalem diyebilirim disarda yemek yemeyi azalttik .
Allahim hergun disardaydik onceden.
Sonra evdeki harcamalari azalttik. Elektrik su dogalgaz tasartufa girdik. Bir yandan da arastiriyordum. Sonra kadinlar klubune uye olunca isleri sıkı takp etgim ve şuan cok şükür bin şükür toparladik.
Aynı benim koca hayatta ev alamayız diyor arkadaşları tek maaşla ev taksidi ödüyorBizim borcumuz yok. Eşime sorunca alınacak büyük bir hedefimiz de yok ona göre. Arabamız var, evimiz yok ancak ne kadar uğraşırsak uğraşalım o kadar para birikmez, bu faiz oranlarıyla kredi çekilmez diye düşündüğü için ev almak gibi bir derdi de yok. O yüzden borca girmediğimiz sürece istediğimiz kadar harcayabiliriz mantığında maalesef.
Benimki de uyar inşallah bir gün Allem Edip kallem Edip onu borca sokmam lazım o zaman istese de harcayamz istediği gibiAynisi benim esim.
Bende esim gibiydim.
Simdi ben degistim. Esim de bana uydu
Ya şimdi şöyle birşey var bazılarının çift maaşı bizim tek maaşımıza bedel olabiliyor . Yaşadığımız şehir sosyal faaliyetler , çocuk gibi gibi öğelerde etkili canım benim. Biz şimdi doğuyu değerlendiriyoruz çocukta bilerek isteyerek sırf bu gibi şeylerle rafta bekliyor. Daha iyi imkanlar sunmak maddi manevi gibi . Bende geçmişte çalışırken ve bekarken güzel alışveriş yaptım mesela dolabım gayet dolu 40 tane filan baştan ayakkabım var hiç giymediğim ayakkabılarım filan . Eşimde öyle aşırı alışveriş yapmıyoruz . Sağlıkla ilgili Allah’a şükür birşey çıkmadı şimdiye kadar allah çıkartmasın da . Evde otursak mesela hafta sonu niye evdeyiz demem çünkü zaman geçirecek birşeyler hep buluyoruz . Ama herkes öyle değil belki eşin bundan istemiyor korkuyor olabilir . Birde senin cephenden bakıyorum ki şimdi ev almayınca ne zaman alacaksınız 60 yaşında mı diyorum . Babam derki testiyi akarken dolduracaksınAynı benim koca hayatta ev alamayız diyor arkadaşları tek maaşla ev taksidi ödüyorseneye kariyer atlayacak beyefendi diyorki en rahat meslek suymus tek düşündüğü şey rahatlık sinir oluyorum ama Allah'tan ilmi seviyor istese de durduğu yerde duramaz
Hosgeldin canimKızlar merhaba ben de aranıza katılmak ve birikim yapmak istiyorum :)
Benimki de resmen çalışmama imkanı olsa anında işi bırakır öyle bir rahatına düşkündür. Hem rahat olsun hem de lüksünden ödün vermesin en çok istediği.Aynı benim koca hayatta ev alamayız diyor arkadaşları tek maaşla ev taksidi ödüyorseneye kariyer atlayacak beyefendi diyorki en rahat meslek suymus tek düşündüğü şey rahatlık sinir oluyorum ama Allah'tan ilmi seviyor istese de durduğu yerde duramaz
Hoşgeldiniz bu akşam bir sürü yeni arkadaş geldi ay çok güzel çoğalmak kalabalık farklı fikirlerKızlar merhaba ben de aranıza katılmak ve birikim yapmak istiyorum :)
Evlilik programı gibi oldu pure hahahaHosgeldin canim
Kendini tanitir misin
Tatil düşünüyor musunuz biz artık bu aydan itibaren tatil için biriktirmek istiyoruz ama çok pahalı heryer pure ya . Biz birde uzağız ya uçakta sorun araba desen ayrı dert sadece uçak biletimiz gidiş dönüş 1600 tlBende korkuyorum. Umarim piyasa důzelir.
Boyle devam ederse kredi cekerek ev araba almak imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?