Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yerel bir markette Bingo beyazlar ve renkliler 6 kg 30 TL. mikroptan da rinso indirimde.iki markayı da kullanmadım.kullanan ve memnun olan var mı acaba?

Para biriktirmek yerine şimdiden almak ve erken rezervasyon indirimlerinden faydalanıp tatil taksidi ödemek daha mantıklı bence. Biz geçen sene erken rezervasyon yaptırmamıştık çok pişman oldum neredeyse 2 katına çıkıyor fiyatlar

kızlar gece gece damdan düşen bir soru sorayım.hangi marka çamaşır deterjanı kullanıyorsunuz?
Hemen söylüyorum şekerim bende onu yazacaktım şimdi . Siyahlar için perwoll yada Rinso siyah deterjan. Renkli için perwoll , beyazlar için tursil sıvı artı çamaşır sodası. Çok nadir de olsa yumuşatıcı kullanıyorum oda abc konsantre beyaz olanı . Tursil burada yerel markette indirimde geçen hafta gördüm hafta sonu alacağım

Valla benimkinin cokkk farkli fikirleri var. Bakalim ..
Cocukla kamp plani yapiyor.
Bekarken iyi de cocukla olmaz

Erken rezervasyon yaptıracağız evet ama nakit ödeme yapmamız lazım bizim kredi kartımız yok çünkü .

Valla benimkinin cokkk farkli fikirleri var. Bakalim ..
Cocukla kamp plani yapiyor.
Bekarken iyi de cocukla olmaz
Bencede ya Biz Marmaris fethiye tarafı istiyoruz . Annemler antalya Göynük’te zaten evimiz var oraya gitmiyoruz artık tatil diye

teşekkür ederim cevap icin

Ya camasir sodasi hic kullanmadim. Nasil birsey nerede satilir ne ise yarar

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Ben deterjan olarak sivi kullaniyorum.
Siyahlar icin perwol aliyordum ama omodan daha memnun kaldim
Yumusatici siyahlara kullanmiyorum. Abc yesil sise kullaniyorum.
Renklilerde iyi kiyafetlerime perwoll renkli/ bakim onarim sivi
Bir kismina ariel yada persil kullaniyorum. Beyazlar icinde ariel / persil sivi
Alo ve omoda var ama hic kullanmadim. Cok kati degilim

Ya camasir sodasi hic kullanmadim. Nasil birsey nerede satilir ne ise yarar
Böyle toz deterjanla aynı hiç bir fark yok . Bizim buradaki su aşırı kireçli ve çamaşırlar bir süre sonra morarma evresine geçiyor kireçten . Onu engellemek adına sıvı deterjanı döküyorum üzerine 1 yemek kaşığı kadar çamaşır sodası ekliyorum. Çamaşırlarım bembeyaz çıkıyor deterjana yardımcı madde . Marketlerde var yarım kg lık poşetlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…