- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.101
Valla aynrn oyle oldu.Evlilik programı gibi oldu pure hahaha
23 yaşındayım 3.5 aylık evliyim. Öğretmenim. Hamileyim. Çocuk için birikim yapmak istiyorum. 120 gram yıllık hedefim var.Hosgeldin canim
Kendini tanitir misin
Para biriktirmek yerine şimdiden almak ve erken rezervasyon indirimlerinden faydalanıp tatil taksidi ödemek daha mantıklı bence. Biz geçen sene erken rezervasyon yaptırmamıştık çok pişman oldum neredeyse 2 katına çıkıyor fiyatlarTatil düşünüyor musunuz biz artık bu aydan itibaren tatil için biriktirmek istiyoruz ama çok pahalı heryer pure ya . Biz birde uzağız ya uçakta sorun araba desen ayrı dert sadece uçak biletimiz gidiş dönüş 1600 tl
Hemen söylüyorum şekerim bende onu yazacaktım şimdi . Siyahlar için perwoll yada Rinso siyah deterjan. Renkli için perwoll , beyazlar için tursil sıvı artı çamaşır sodası. Çok nadir de olsa yumuşatıcı kullanıyorum oda abc konsantre beyaz olanı . Tursil burada yerel markette indirimde geçen hafta gördüm hafta sonu alacağımkızlar gece gece damdan düşen bir soru sorayım.hangi marka çamaşır deterjanı kullanıyorsunuz?
Valla benimkinin cokkk farkli fikirleri var. Bakalim ..Tatil düşünüyor musunuz biz artık bu aydan itibaren tatil için biriktirmek istiyoruz ama çok pahalı heryer pure ya . Biz birde uzağız ya uçakta sorun araba desen ayrı dert sadece uçak biletimiz gidiş dönüş 1600 tl
Erken rezervasyon yaptıracağız evet ama nakit ödeme yapmamız lazım bizim kredi kartımız yok çünkü .Para biriktirmek yerine şimdiden almak ve erken rezervasyon indirimlerinden faydalanıp tatil taksidi ödemek daha mantıklı bence. Biz geçen sene erken rezervasyon yaptırmamıştık çok pişman oldum neredeyse 2 katına çıkıyor fiyatlar
migrosta olacaktiyerel bir markette Bingo beyazlar ve renkliler 6 kg 30 TL. mikroptan da rinso indirimde.iki markayı da kullanmadım.kullanan ve memnun olan var mı acaba?
Bencede ya Biz Marmaris fethiye tarafı istiyoruz . Annemler antalya Göynük’te zaten evimiz var oraya gitmiyoruz artık tatil diyeValla benimkinin cokkk farkli fikirleri var. Bakalim ..
Cocukla kamp plani yapiyor.
Bekarken iyi de cocukla olmaz
İkiside bence güzel kullandım benmigrosta olacakti
teşekkür ederim cevap icinHemen söylüyorum şekerim bende onu yazacaktım şimdi . Siyahlar için perwoll yada Rinso siyah deterjan. Renkli için perwoll , beyazlar için tursil sıvı artı çamaşır sodası. Çok nadir de olsa yumuşatıcı kullanıyorum oda abc konsantre beyaz olanı . Tursil burada yerel markette indirimde geçen hafta gördüm hafta sonu alacağım
Ya camasir sodasi hic kullanmadim. Nasil birsey nerede satilir ne ise yararHemen söylüyorum şekerim bende onu yazacaktım şimdi . Siyahlar için perwoll yada Rinso siyah deterjan. Renkli için perwoll , beyazlar için tursil sıvı artı çamaşır sodası. Çok nadir de olsa yumuşatıcı kullanıyorum oda abc konsantre beyaz olanı . Tursil burada yerel markette indirimde geçen hafta gördüm hafta sonu alacağım
Yarin alayim iyiyseYa camasir sodasi hic kullanmadim. Nasil birsey nerede satilir ne ise yarar
Ben alo kullanıyorumkızlar gece gece damdan düşen bir soru sorayım.hangi marka çamaşır deterjanı kullanıyorsunuz?
Tekrar hosgeldin. Buradan yazisiriz deneyimlerimizi artik.23 yaşındayım 3.5 aylık evliyim. Öğretmenim. Hamileyim. Çocuk için birikim yapmak istiyorum. 120 gram yıllık hedefim var.
Siyahlar için perwollBen alo kullanıyorum
Böyle toz deterjanla aynı hiç bir fark yok . Bizim buradaki su aşırı kireçli ve çamaşırlar bir süre sonra morarma evresine geçiyor kireçten . Onu engellemek adına sıvı deterjanı döküyorum üzerine 1 yemek kaşığı kadar çamaşır sodası ekliyorum. Çamaşırlarım bembeyaz çıkıyor deterjana yardımcı madde . Marketlerde var yarım kg lık poşetlerdeYa camasir sodasi hic kullanmadim. Nasil birsey nerede satilir ne ise yarar
Ben memnunum kireçte çok etkili olduYarin alayim iyiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?