Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Migros’a gittim kaymak sucuk pekmez tahın ekmek salatalık kivi 109tl ödedim.Hastaneye 42tl. Arabayı yıkattım iç dış 35tl. Pazar günü depoyu dolduracağım 200tl gider. Yarın Pazar’a gidecegım 50tl Kesın oraya gider. eşim gelince oglanı sinemaya götürecegız ilk sinema deneyimi olacak maşa ve koca ayı gelmıs bayılıyor ona .

Ben de domates alıyorum sürekli. Yemeklere koyduğum için. Domates püresi falan satılıyor marketlerde ama hiç denemedim. Bi de o şekilde de pahalıya gelir gibi geliyor. Tam fiyatlarını bilmiyorum gerçi

Domates kahvalti icin minik olanlardan aliyorum,ayrica bazen kis ayi da olsa yemeklere lazim oluyor ornegin dolmaya kapak icin illa akliniza kilolarca domates gelmesin 2 adet bile is gorebilir

Ben domatesi normalde asla almam konservelerim var yazdan 20 kg konserve kaynattım. Sadece yarın eşimle Cumartesi kahvaltısı yapacağız ve insan azıcık ceri domates istiyor seviyoruz. Sadece hafta sonu için aldım eşim sadece Cumartesi Pazar evde kahvaltı edebiliyor ve Pazar günü de nöbetçi . Ceri lezzetsiz de değil ki . Normalde nar ekşisi bize Hatay’dan zeytinyağı ile birlikte geliyor ev yapımı . Ama eşimin arkadaşı bu sefer gittiğinde bize alışveriş yapamadan döndü ailevi bir sorunu olduğu için acil dönmek zorunda kaldı . Doğal olarak benimde nar ekşim tükendi ve bir şekilde bunu çözmek lazımdı bende marketten Kemal kükrer markasına ait cam şişede bir ürün aldım . Sosise gelince 1.5 yollık evliyiz ve 2 . Sosis alışım . İnsan arada bi değişiklik istiyor sürekli de sağlıklı beslenemiyoruz arada nefis birşey istiyor

Kiz benimde canim sosis cekti sabah alayim
Ayrica nar eksim bitti ve ayni urunu kullaniyorum o konuda daha marketten terfi edemedim simdi yrn nerden bulucam ya
Ayrica eksik alisveris listem varmis domateste almaliyim unutmusum

Aldığım poşette 10 tane ceri yoktu

Yeşil mercimek çorbadını çok severim çok faydalı, kırmızı ete birebir ikame çok da yaparım erişteli şekilde. Yalnız güçlü bir baklagil olduğu için yanına yine bir baklagil kurufasulye istemez bence, daha hafif gidebilirsin yanına. Maşallah hergune tatlı, kilo aldırmıyor sanırım eline saglık şimdiden

Kiz benimde canim sosis cekti sabah alayim
Ayrica nar eksim bitti ve ayni urunu kullaniyorum o konuda daha marketten terfi edemedim
Ayrica eksik alisveris listem varmis domateste almaliyim unutmusum
Biz malum herşeyi bu elin mahrumiyet bölgesinde bulamadığımız için Kemal’e kükrere takılıyoruz işte . Eğer olmasa adam aaa neden almadın diyor mesela hadi ne diyeceksin istiyor

Valla 45 kg bile değilim bazı arkadaşlar gördü beni

kızlar gece gece damdan düşen bir soru sorayım.hangi marka çamaşır deterjanı kullanıyorsunuz?
Renklilerde ve siyahlarda perwoll sıvı açığa yakın renklileede nevresimlerde persil sıvı. Beyazlarda ariel toz.

Ya camasir sodasi hic kullanmadim. Nasil birsey nerede satilir ne ise yarar
Annem kullanır onu tüllere beyazlara gömleklere filan ekler sanırım beyazlatıcı etkisi vardı.
Ben beyazlar için karbonat limon tuzu filan da kullanıyorum. Güzel oluyor.

Diyet yaptığım ilk dönemler çok katıydı. Nar ekşili sos konusunda beni de beslenme uzmanı uyarmıştı. Bir arkadaşımız çok ünlü bir firmanın sosis salam üretim bölümünde staj yapmıştı normalde yerken asla yiyemezdi. Bize siz de yemeyin iyi değil derdi zaten benim hiç bir zaman aram olmadı sucuk hariç.

Biz malum herşeyi bu elin mahrumiyet bölgesinde bulamadığımız için Kemal’e kükrere takılıyoruz işte . Eğer olmasa adam aaa neden almadın diyor mesela hadi ne diyeceksin istiyor

Simdi bak bu sehre gel benle bsy ara en az 5 market dukkan garanti veririm artik esimde alisti ve inandi. Yrn her yere gidicem ve kesin bulamicam bugun cikip alsaydim keske
Oralarda yasasam hepten yandim, ekmek bile kalmaz firinda bana

Sosiste Pınar aldım 200 gramdı ne öyle birşey di . Kuru soğan 4 tl di patates 3 tl havuç 3 tl kıvırcık 3 galiba emin değilim roka 1 tl maydonoz 1 tl di . Çikolata Fiskobirlik 400 Gram 6.5 tl di sanırım. Sosiste 7 miydi ne .

Ben de domates alıyorum sürekli. Yemeklere koyduğum için. Domates püresi falan satılıyor marketlerde ama hiç denemedim. Bi de o şekilde de pahalıya gelir gibi geliyor. Tam fiyatlarını bilmiyorum gerçi
Yazdan konserveleri hazırladım ben. salçamda ev salçası onu yaptırıyorum ama fazla salçalı yemek sevmediğim için domates konservemi herseye kullanıyorum kahvaltıdan yemeğe. Has kürdan kebabı falan fırın yemeğine renk katmam gereken durumlardada annemin verdiği domates kurularını yada yine yazın buzluga attığı kapya biberleri kullanıyorum

Yeşil mercimekli erişte çorbasını ben de çok yaparım ama benimki bol mercimekli eser miktar erişteli oluyor daha çok yemek gibi yani. O kadar doyurucu bir şey ki yanına sadece salata yoğurt vs yeterli oluyor

Yaa sanırım yanlış anlaşıldım ben nar ekşisi yada sosis neden alıyorsun demedim zaten okuduğum haberleri paylaşarak dikkatli marka ve ürünleri almalıyız diye vurgulamak istedim, benzer şeyi gecen hafta tost peyniri/kaşar peyniri durumundada soylemiştim yoksa herzaman saglıklı beslenemiyoruz tabiki. Çok detay detay anlatınca niyetimi tekrar açık edeyim dedim

Yeşil mercimekli erişte çorbasını ben de çok yaparım ama benimki bol mercimekli eser miktar erişteli oluyor daha çok yemek gibi yani. O kadar doyurucu bir şey ki yanına sadece salata yoğurt vs yeterli oluyor
İşte tam da bunu kastetmiştim, soğanlı pul biberli ohh mis, yanına ev yapımı yoğurt turşu bu hafta bende alayım listeye

Regl süper zamanlama olmus canim. Biter 5 güne

Ben bu konuda çok şanslıyım annem yaparken azıcık gidip kıyısından köşesinden yardımcı oluyor bir sürü sosum oluyor :)) kv de veriyor sağolsun.

Anladım ben problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…