- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.181
Afiyet olsun :)) akşam bizde de mercimek çorba, bamya ve salata vardı. Üstüne çayın yanında bir portakalı gömünce:)))Valla naptim az once .
Mikrodalgaya bi patates atiim. Tereyag ve kasar da koydum. Mini kumpir
Ayyy suan utandim kendimden.gdce gece yedigim seye bak
Sen niye uyumadın aaaa bende sen uyudun diye whatsapptan dönmedim
Nutelladan daha iyi ya palm ya yok en azındanFıskobirlik fındıkexmesini denedim biraz fazla tatlı ama guzeldi. %70 fındık olmadı hoşuma gitmişti. Afiyet olsun
Ne şanslısın masallahValla 45 kg bile değilim bazı arkadaşlar gördü beni
Valla uyu diye ses çıkarmamıştımNe bileyim, burasi hareketli olunca
Evet o konuda şanslıyım hiç kilo almadım hayatımda hep aynı seyir ediyorumNe şanslısın masallah
Valla uyu diye ses çıkarmamıştım
Ah o anne kayınvalideler iyiki varlarBen bu konuda çok şanslıyım annem yaparken azıcık gidip kıyısından köşesinden yardımcı oluyor bir sürü sosum oluyor :)) kv de veriyor sağolsun.
Benim kilomda benzer aralıklarda ama daha fit olmak isterdim, tabiki en kıt kaynağım vakit oldugu için bu mumkun degilBenim zaten diyetisyen maceram kilo kaynaklı olmadı temiz besleneyim vücuduma iyi davranayım yağ oranım da düşerse artısı oldu. Aslında ona göre bilinçli imişim ama hep yeni şeyler öğreniyorum da. Ha iyi oldu mu oldu 58 lerden 52 leri gördüm :)) keşke bu süreçte güzel de egzersiz yapabilseydim Harika olurdu ancak ona cidden ne enerjim ne de vaktim kaldı :))
Sosisi bilmiyorum ama bizim kız(kedi olan) sucuğa bayılıyor ya. Ev yemeği vermiyoruz ama pazar gunleri oda bizle kacamak yapıyorBiz sosis salam alıyoruz ama kendimize değil sokaktaki hayvanlar için. Biliyor musunuz kediler mesela yemiyorlar pek, köpekler de önce bir iyice kokluyorlar evirip çeviriyorlar eğer çok açlarsa yiyorlar. Bence bu bile bi ölçüt.
Bana iş arkadaşlarım takılıyorlar seni çalışan zannetmiyorlar bu ne böyle diye. Ben de diyorum ki siz beni Bebek’ten sonra görün :))Benim kilomda benzer aralıklarda ama daha fit olmak isterdim, tabiki en kıt kaynağım vakit oldugu için bu mumkun degil
Sucuğu seviyorlar hatta bimin Dağhan adında bir sucuğu vardı şimdi devam ediyor mu bilmiyorum ona bayılırlardıSosisi bilmiyorum ama bizim kız(kedi olan) sucuğa bayılıyor ya. Ev yemeği vermiyoruz ama pazar gunleri oda bizle kacamak yapıyor
Düdüklüden cok korkuyorum kullanamiyorum benBen direk duduklu de yapiyorum canim hamurlu en sevdigim corbadir karasimsek..
Senin baktigin tarif nasil?
Valla çocuktan once bizim hayat çok laylaylomdu kazan gez toz harca. Herhafta tiyatrolar, haftasonları geziler, surekli bi etkinlik birseyler:) şimdi çocuklarla bunları yapmak hem çok planlı programlı olmayı gerektiriyor hem de yeterince esnek olabilmeyi. Kafada Hunili gunlerde çok mideden kelebekli gunlerde:) Onlarla olmak ve o vakti en verimli sekilde gecirmek için çabalamak güzel, seviyorum ben buyuyoruz beraber.Bana iş arkadaşlarım takılıyorlar seni çalışan zannetmiyorlar bu ne böyle diye. Ben de diyorum ki siz beni Bebek’ten sonra görün :))
VAkit hep çocuklarla geçiyor dğeil mi? Bütün arkadaşlarım diyorlar ki biz bebekten önce nasıl vakit geçiriyormuşuz. Biliyorum tepede hunili günlerimiz çok olacak.
Bingo sivi renkliler icin olani cok severek kullanmistim simdi Abc sivi kullaniyorum ama bingo lovely toz a gecmeyi planliyorum toz 30 derecede erimiyor diyen de var memnun olan da var ben de bi deneyeceğim hic toz kullanmadim 30 derecedekiler icin :)kızlar gece gece damdan düşen bir soru sorayım.hangi marka çamaşır deterjanı kullanıyorsunuz?
Bugun topladigim ffiyatlardan ilgili olanlar bunlar canim :)yerel bir markette Bingo beyazlar ve renkliler 6 kg 30 TL. mikroptan da rinso indirimde.iki markayı da kullanmadım.kullanan ve memnun olan var mı acaba?
Alisverisimi aylik liste yapip ona gore yaparim. Tektuk seyler de aliniyor elbet.Önceden konuşulmuştur muhtemelen ama tekrar sormak istiyorum aylık mutfak masarfınız ne kadar oluyor. Aylık alışveriş yapar mısınız? Aile nüfusu ne kadar? Ve mutfak masrafında nasıl tasarrufa gidiyorsunuz?
Annene Allah sifa versin canim :)Yenı gelen arkadaşlar hosgeldınızAnnem grıp oldu atesı çıktı keyıfsızdı arkadaşa bıraktım oglanı anneme serum fln taktırdım çok şükür iyi gibi.Yarın evın boyası bıtıyor 600tl ye anlaştık alçı yapılacak yerleri yapacak boyayacak doğalgaz hattını boyayacak.Malzemeyı o aldı ben parasını verecegım.Reglı oldum heryerım dökülüyor.Şafak 5 Eşim izin kullanamadı geçen yıldan izinlerınden alacakmış kısmetse 22 gün kalacak oğlanla çok heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?