Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla naptim az once .
Mikrodalgaya bi patates atiim. Tereyag ve kasar da koydum. Mini kumpir
Ayyy suan utandim kendimden.gdce gece yedigim seye bak
Afiyet olsun :)) akşam bizde de mercimek çorba, bamya ve salata vardı. Üstüne çayın yanında bir portakalı gömünce:)))

Akşam için balık yapmayı düşünüyorum.

Ben de ancak musait oldum kizlar annemlerdeydim biliyorsunuz bebege annemler bakarken biz esimle market gezdik fiyat topladik hem de biraz yuruyus yapmis olduk aksam da menude izmir kofte mercimek corbasi pirinc pilavi vardi.
Aksam oturmaya dayimlar geldi bi b hunu kutlamasi daha yaptik.
Bimde osmanoglu cikolatali pasta var profiterol lu olan değil onu cook seviyorum aşığım neredeyse ondan aldik cok ii geldi mutlu oldum :)
Sonra eve geldik esyalari yerlestirdim uzandim sizleri okuyorum simdi :)

Ben bu konuda çok şanslıyım annem yaparken azıcık gidip kıyısından köşesinden yardımcı oluyor bir sürü sosum oluyor :)) kv de veriyor sağolsun.
Ah o anne kayınvalideler iyiki varlar 2yıla kadar onlar verirdi ama çocuklar olduktan sonra kendimde yaptım ama soruyorlar sık sık bitti mi diye:) buzlugumu annem doldurur zaten barbunya bezelye bamya yaprak sarma gibi gibi. İyiki varlar

Benim kilomda benzer aralıklarda ama daha fit olmak isterdim, tabiki en kıt kaynağım vakit oldugu için bu mumkun degil

Sosisi bilmiyorum ama bizim kız(kedi olan) sucuğa bayılıyor ya. Ev yemeği vermiyoruz ama pazar gunleri oda bizle kacamak yapıyor

Benim kilomda benzer aralıklarda ama daha fit olmak isterdim, tabiki en kıt kaynağım vakit oldugu için bu mumkun degil
Bana iş arkadaşlarım takılıyorlar seni çalışan zannetmiyorlar bu ne böyle diye. Ben de diyorum ki siz beni Bebek’ten sonra görün :))
VAkit hep çocuklarla geçiyor dğeil mi? Bütün arkadaşlarım diyorlar ki biz bebekten önce nasıl vakit geçiriyormuşuz. Biliyorum tepede hunili günlerimiz çok olacak.

Valla çocuktan once bizim hayat çok laylaylomdu kazan gez toz harca. Herhafta tiyatrolar, haftasonları geziler, surekli bi etkinlik birseyler:) şimdi çocuklarla bunları yapmak hem çok planlı programlı olmayı gerektiriyor hem de yeterince esnek olabilmeyi. Kafada Hunili gunlerde çok mideden kelebekli gunlerde:) Onlarla olmak ve o vakti en verimli sekilde gecirmek için çabalamak güzel, seviyorum ben buyuyoruz beraber.

kızlar gece gece damdan düşen bir soru sorayım.hangi marka çamaşır deterjanı kullanıyorsunuz?
Bingo sivi renkliler icin olani cok severek kullanmistim simdi Abc sivi kullaniyorum ama bingo lovely toz a gecmeyi planliyorum toz 30 derecede erimiyor diyen de var memnun olan da var ben de bi deneyeceğim hic toz kullanmadim 30 derecedekiler icin :)

Alisverisimi aylik liste yapip ona gore yaparim. Tektuk seyler de aliniyor elbet.
5 aylik bebegim esim ve ben variz. En cok mama ve bez bizi zorluyor.
Bu ayla 3 aydir alisveriste tasarrufun dibine vuruyoruz een zaruri seyleri aliyorum sebzeye para ayiramiyorum sadece patates sogan. Onun disinda 1 kere alip cok kez pisirebilecegim seyleri tercih ediyorum bulgur mercimek nohut tarzi yani. Buzlugumda olan seyleri de aralara katarak aylik yemek listesi hazirliyorum.
Sut yogurt bazen sebze yemekleri annemler getiriyor. Kv gil de meyve falan ayda 1-2 kez getiriyorlar.
Suan aklima gelenler bunlar :)

Annene Allah sifa versin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…