Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba iyi hafta sonlari
300 tl araba bakima harcandi..
Bulgurla yesil mercimek koydum ikisi de gazli ama napiyim ikisini de canim cekti... icine biraz kimyon da katiyorum gazini aliyor... duduklu kullanmadim bu defa acelemiz yok agir agir pisiyor. Dunden de sehriye corbasi var yeter..
Kuzunun kursu var babasiyla gidip gelirler...
Illw gezme diyor.. bende reglim hic bi yere cikasim yok. E kursa gidiyorsun iste disari cikiyorsunuz dedim o gezme degilmis

Camasirlar yikandi dip odaya astim... hava pis burda esim hasta ihlamur kaynattim ucumuz de ictik.. kiz da oksuruyor az insallah baslamaz...
Klasik haftasonu iste kizlar

Geçmiş olsun dikkatli olun kuzu haklı rutine binmiş bir kurs gezme mi olurmuş sinemaya filan gidin. Bizde de eşim sınava gitti ben evde yalnızım dünden süpürge yapmış o bana da beyazları yıkatmak kaldı. İşten evrak getirdim 15 ine yetiştirmeliyim? onlarla boğuşuyorım başım da ağrıyor çok pis bir gün.

Sagol canim tesekkurler.. ananesiyle gecen hafta icinde gittiler... avm desen iyice canim sıkılırr.. valla bu halde ev en iyisii...
Sana geleydik yardimaa aa bak o olurdu :)
Kolay gelsin sana da.
Benim de Koyu renkli ve beyazlar yikandi... acik renk sadece kizinkiler var.. az.:)

Hee bi de kurs ders kursu degil halk oyunu kursu:) ders olsa gezme saymayim da bu eglenceli yanii :) saati cok gicik 15.30 oncesinde bisiy yapamiyorsun sonrasi gec oluyor:)

Kizlar merhaba.
Sabah 8bucukta uyandik. 9 gibi arabayi cikardik. 4 tane markate gittik. Kafama gore fiyat arastirmasi yapa yapa gezdim.
Indirimde ugun olarak gorduklerimi yazayim.
5kg un 11 tl
Biryag 5lt aycicek 33 tl
Algida maras usulu 750 gr 5tl
5 litre su 1.85. (Imdirimi cok guzeldi kizlar. A101in sulari bile 2.5tl)
24 adet 5litrelik su 44.50tl

A101 indiriminden faydalandigim urunler
finish mak tuzu ve parlatici adim. Abc yumusatici aldim 2 adet. Haci sakir banyo sabunu . Muratbey burgu peynir aldim.

Komili yuvam 32li tuvalet kagidi 30tl.
5kg toz seker 17tl.
Bu yazdiklarim bana uygun geldi. Bi bakin sizde fiyatlari karsilastirin kizlar.

Ayrica pirinc .kuru fasulye.kimyon .sumak. kahve.krema. kola.puding.makarna.tulum peyniri.kutusut. cekirdek soslu misir ve atistirmalik..
Toplamda 360 lira.
Sutcuden de 3litre sut 9 tl.
Birazdan da ekmek alacaz 375 lira ile gunu kapatiriz umarimmm

Hee bi de kurs ders kursu degil halk oyunu kursu:) ders olsa gezme saymayim da bu eglenceli yanii :) saati cok gicik 15.30 oncesinde bisiy yapamiyorsun sonrasi gec oluyor:)
Evet saati sıkıntılı imiş. İşim bitmiş olsa ben de kardeşimi ayartıp hadi avm yapalım diyecektim ama şimdi çok kalabalıktır sürekli indirim SMS i geliyordu.

Su hangi marka ve hangi market cnm ?

Slm kızlar
Bizdede baya eksik var eşime liste yaptım o alışveriş yapacak
Balıkta aldirdim aksama esim ve cocuklara izgaraya koyucam bana yasak geçen hafta yedigimde minigim rahatsız oldu balikta alerji yaptı
Kendimede ıspanak yapicam

Eksikler ihtiyaçlar bitmiyor tatil yaklaştı kayinvalideme ev hediyesi almadim henüz 2 takim cay seti ve blender set almayı düşünüyorum
Cocuklara ve kendimize alışveriş yapicam burda bisey bulamıyoruz epey eksik var ve baya harcarım sağlık olsun
Arabanın çoğu masrafı duruyor sadece sigorta ödendi 580 tl.

Selam kizlar.
Yillardir kadinlar kulubu uyesiyim. Baslarda bir derdim var, ardindan gebelik ve son olarak ekonomi topigini kesfettim.
Gec de olsa birikim, tasarruf konularina ilgim oldu.
Ben ogretmenim esim polis. 3 yil dogu gorevimizi bitirip bu sene batiya geldik. Zaman zaman birikimim oldu doguda fakat tup bebek tedavisine gitti hep paramiz.
Şuanki ilk hedefim de once tedavi masraflarimizi cikarmak, ardindan bir ev alabilmek.
Gecen senelerde bir kenara birseyler koyabiliyorduk fakat bu yil zamlar o kadar cok hissediliyor ki, birikim falan yapamiyoruz. Ekstra masrafi olan bir cift de degiliz. okulum cok yakin, benzin masrafim az, ilcede yasiyoruz merkeze 2 haftada bir ancak gideriz.
Maasimiz zamlar karsisinda eridikce eriyor. Rabbim asgari ucretle, emekli maasla gecinenin yardimcisi olsun onlar cok daha zorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…