Bugün ne aldin kaç tl harcadin

O masallah ben de hepsini yikayip kurutup kapakli bir kabin altina havlu kagit koyuyorum uzerine yesillikler ve uzerine yeniden havlu kagit koyup kapatiyirum uzun dayaniyor

Nar eksisi guzel mi canim?
Ben de bugun fiyatini kaydettim a101 den kredi bitince alicam insallah. Ama fikrini almak isterim hakiki nar eksisinden sonra kiyas yapabilirsin :)
Haklisin insan bazen sosis istiyor. Ben de bi ara sok tan sosis almistim markasi senpilic ti sanirim elimde dogruyordum bi baktim icinden hep tavuk tuyleri cikiyor o gun cok tiksindim

Kizlar fermente sucuk ile isil islem gormus sucuk arasindaki farklar nelerdir?
Bugun topladigim fiyatları da ekleyeyim belki ilginizi ceker :)

Eklentiler

• IMG_20190111_202043.webp
    41 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20190111_202019.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20190111_202013.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20190111_200047.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20190111_200023.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20190111_200013.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 58
o zaman 10 dk yeter canım
Ben şöyle yapıyorum küçük bir soğanı pembelesene kadar yağda kavuruyorum 1 tatli kasigi kadar salca koyuyoruz mercimekleride koyup suyunu ilave ediyorum canım pişince 1 cay kaşığı nane koyuyorum isteğe bağlı
Bu mesajı aksam yazıyordum uyuyakalmışımsimdi tamamlayıp gonderiyorum

Evet canım sizde deneyebilirsiniz

bugün patates salatasi çorba yapicam esime et yaparim yanina ben hic et yiyemiyorum

Bu arkadaşları ile aynı lojmandayiz aynı şehir yani ama kimse bos durmuyor bir yerden adım atıp borcunu ödüyor biz atamıyoruz bana da birikim yapıyorsun beni zorluyorsun diye kızıyor borcu olsa böyle diyebilir miydi borcum var derdi şimdi bana kızıyor ben gerçekten okul ev Çocuk çok yoruluyorum ikincide olunca daha çok yorulucam bize yardımcı olacak destek olacak kimsemiz yok benim calistigima değmeyecekse ben bosuna yoruluyorum bu kadar

Bende alıyorum yemeklere soslardan kullanıyorum ama kahvaltıda illa domates salatalık arıyor insan

Kizlar fermente sucuk ile isil islem gormus sucuk arasindaki farklar nelerdir?
Bugun topladigim fiyatları da ekleyeyim belki ilginizi ceker :)
ısıl islem gormus olani degil fermente olani tercih etmelisin. fermente klasik usul fakat isil islem sucugun olmasi icin sureci hizlandirip sicaga maruz birakiyor. bu yuzden de daha ucuz aslinda fermenteye gore.

Ay evet ya yemeği de turşuyla soğanla ne kadar güzel olur çok besleyici . Aynen hamursuz normal kırmızı mercimek gibi yapsam blendardan geçirsem denesem en fazla biraz ziyanlık olur ama en azından denemiş olurum
Tuce ilerideki msjlara bakmadım ama yeşil mercimek blenderdan geçilmez düdüklüyede gerek yok 1 bardak mercimeği yıka tencerenin dolmasına 3-4 parmak kalicak şekilde şu koy kaynasın kaynayınca kıs altini yumuşayinca başka bir tavada bir soğanı kavur salçasını koy biraz kavrulunca mercimeğin içine kat biraz kimyon ve çok az limon tozu koy tuzunu koy suyunu dökme vitamini orada indireceğine yakın 1 tatlı kaşığı unu soğuk suyla aç icine kat rengi daha güzel oluyor eğer evinde varsa istersen bir avuç erişte kat erişte yumuşayinca kapat eger suyunu çok çekerse sıcak suyla çorba kivamini ayarlayabilirsin

Tamam esmacım deneyeceğim bunu çok teşekkür ediyorum

Bir yerden başlamazsan bitmez ki 60 yaşında olunca da mı kirada oturacakmış

Müsait bir vaktinde yemek listeni paylaşır mısın b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…