Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canim hosgeldin.
Benim de esim asker biliyosundur. Dogu gorevi bati gorevi tasinma gorevler derken yipraniyoruz.
Deneyimlerini paylas sende.
Burada Hepimizin amaci birikim tasarruf.
Bu arada tedavi cevap verdi mi bebis var mi insallah

Eklentiler

• Screenshot_20190112-163305.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20190112-163236.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20190112-163212.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 94
Geçmiş olsun :))

Hava burda da mis evi havalandiriyorum ama hic sogumadi beynim acildi resmen :)

Amiiinnn

Selam hanımlar yeni yeni yazan arkadaşlardan heveslendim ben de yazayım dedim

Uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum sizlerin hakkında ufak tefek fikirlerim de oldu ben de aranıza katılmak isterim

Ben öğretmenim eşim polis memuru 10 aylık bebeğim var Bu sene ücretsiz izindeyim yani tek maaşız dolayısıyla gündemimiz birikimden ziyada gecinebilmek Allaha çok şükür eski standartlarımız olmasa da iyi durumdayız Allah gecinme derdi borcu olan herkese yardım etsin

Hosgeldin :)

Hosgeldin

Selam hanımlar.Şoktan 64 tl lık alısverıs yaptım.30tl pazarda harcadım.Kara lahana muz patates soğan mandalına havuç marul aldım.9tl ye WC kagıdıfı aldım 25tl lık alısverese 9tl dediler 8lı 2paket aldjm oarfumluyumus arabayı fln kokuttu pek sevmem ama dıkkat etmedım.Arkadas bana gelecek kek yapmış bende kısır yapıyorum kurabıye var yerırz.Sabahta oğlana çorba yaptık dünden bezelye var bugün yeter.

Canim hosgeldin.
Benim de esim asker biliyosundur. Dogu gorevi bati gorevi tasinma gorevler derken yipraniyoruz.
Deneyimlerini paylas sende.
Burada Hepimizin amaci birikim tasarruf.
Bu arada tedavi cevap verdi mi bebis var mi insallah
Biliyorum canim. sizinki daha da zor bizden. Allah yardimciniz olsun. bizim burada 10 sene kalma durumumuz var ama sizde en fazla 5 diye biliyordum yanlis mi bilmem.
maalesef henuz sonuc alamadik. 2 defa dusugum oldu tedavisiz olmuslardi. simdi de bircok sorun cikti ameliyat olmam gerekecek tedaviden once. yine yorucu bir surec basliyor benim icin

Mesleklerimiz ayniymis :)
Allah bagislasin bebegini. Nekadar sure daha devam edeceksin izne

Allah tez vakitte gönlüne göre versin inş

Bende 13ay almıştım ücretsiz izin 19aylıktı oğlum başladım işe.Guzl zamanlar evde tadını çıkar tek maaşa düşünce biraz zorlanıyorsun ama insan o tempoda yaşamayada alışır.Hoşgeldın bu aradabenım eşimde asker.Baya asker polis eşi oldu topikte ne guzl

Asker polis esleri paralarinin kiymetini biliyor galiba :)

merhabalar.oğlanı basketbol kursuna götürdük
oradan market alışverişine geçtik. Bingo 6 kg deterjan 30 TL familia 32 li tuvalet kağıdı 29.90 ilk marketten aldım.a101 den yumuşatıcı, klozet bloğu, sleepy ped,solo havlu kağıt ve marmarabirlik zeytin aldım. solo ve zeytin devam eden indirimlerdenmiş.zeytin umarım güzeldir.ütü masasına kılıf alacaktım. unuttum.sonra başka büyük bir markete gittik.burada oldukça yüklü alışveriş yaptık. işin kötüsü büyük parça deterjan ,sucuk,et filan da yoktu .süt urunleri peynir kasar fiyatlari cok artmis.hayat çok pahalanmis bir kez daha anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…