- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.241
Canim hosgeldin.Selam kizlar.
Yillardir kadinlar kulubu uyesiyim. Baslarda bir derdim var, ardindan gebelik ve son olarak ekonomi topigini kesfettim.
Gec de olsa birikim, tasarruf konularina ilgim oldu.
Ben ogretmenim esim polis. 3 yil dogu gorevimizi bitirip bu sene batiya geldik. Zaman zaman birikimim oldu doguda fakat tup bebek tedavisine gitti hep paramiz.
Şuanki ilk hedefim de once tedavi masraflarimizi cikarmak, ardindan bir ev alabilmek.
Gecen senelerde bir kenara birseyler koyabiliyorduk fakat bu yil zamlar o kadar cok hissediliyor ki, birikim falan yapamiyoruz. Ekstra masrafi olan bir cift de degiliz. okulum cok yakin, benzin masrafim az, ilcede yasiyoruz merkeze 2 haftada bir ancak gideriz.
Maasimiz zamlar karsisinda eridikce eriyor. Rabbim asgari ucretle, emekli maasla gecinenin yardimcisi olsun onlar cok daha zorda
Yeni listem boyle :) yaptigim yemeklerin uzerini ciziyorum evde olan malzemelerden yaptim listemi :)Müsait bir vaktinde yemek listeni paylaşır mısın b
Geçmiş olsun :))Merhaba iyi hafta sonlari
300 tl araba bakima harcandi..
Bulgurla yesil mercimek koydumikisi de gazli ama napiyim ikisini de canim cekti... icine biraz kimyon da katiyorum gazini aliyor... duduklu kullanmadim bu defa acelemiz yok agir agir pisiyor. Dunden de sehriye corbasi var yeter..
Kuzunun kursu var babasiyla gidip gelirler...
Illw gezme diyor.. bende reglim hic bi yere cikasim yok. E kursa gidiyorsun iste disari cikiyorsunuz dedim o gezme degilmis
Camasirlar yikandi dip odaya astim... hava pis burdaesim hasta ihlamur kaynattim ucumuz de ictik.. kiz da oksuruyor az insallah baslamaz...
Klasik haftasonu iste kizlar
AmiiinnnSelam kizlar.
Yillardir kadinlar kulubu uyesiyim. Baslarda bir derdim var, ardindan gebelik ve son olarak ekonomi topigini kesfettim.
Gec de olsa birikim, tasarruf konularina ilgim oldu.
Ben ogretmenim esim polis. 3 yil dogu gorevimizi bitirip bu sene batiya geldik. Zaman zaman birikimim oldu doguda fakat tup bebek tedavisine gitti hep paramiz.
Şuanki ilk hedefim de once tedavi masraflarimizi cikarmak, ardindan bir ev alabilmek.
Gecen senelerde bir kenara birseyler koyabiliyorduk fakat bu yil zamlar o kadar cok hissediliyor ki, birikim falan yapamiyoruz. Ekstra masrafi olan bir cift de degiliz. okulum cok yakin, benzin masrafim az, ilcede yasiyoruz merkeze 2 haftada bir ancak gideriz.
Maasimiz zamlar karsisinda eridikce eriyor. Rabbim asgari ucretle, emekli maasla gecinenin yardimcisi olsun onlar cok daha zorda
Hosgeldin :)Selam hanımlar yeni yeni yazan arkadaşlardan heveslendim ben de yazayım dedim
Uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum sizlerin hakkında ufak tefek fikirlerim de oldu ben de aranıza katılmak isterim
Ben öğretmenim eşim polis memuru 10 aylık bebeğim var Bu sene ücretsiz izindeyim yani tek maaşız dolayısıyla gündemimiz birikimden ziyada gecinebilmek Allaha çok şükür eski standartlarımız olmasa da iyi durumdayız Allah gecinme derdi borcu olan herkese yardım etsin
HosgeldinSelam hanımlar yeni yeni yazan arkadaşlardan heveslendim ben de yazayım dedim
Uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum sizlerin hakkında ufak tefek fikirlerim de oldu ben de aranıza katılmak isterim
Ben öğretmenim eşim polis memuru 10 aylık bebeğim var Bu sene ücretsiz izindeyim yani tek maaşız dolayısıyla gündemimiz birikimden ziyada gecinebilmek Allaha çok şükür eski standartlarımız olmasa da iyi durumdayız Allah gecinme derdi borcu olan herkese yardım etsin
Hoşbuldum senin de mesajlarını okumuştum pozitif olman ve imkanların dahilinde elinden geleni yapman çok hoşuma gitmiştiHosgeldin :)
Teşekküler hoşbuldumHosgeldin
Biliyorum canim. sizinki daha da zor bizden. Allah yardimciniz olsun. bizim burada 10 sene kalma durumumuz var ama sizde en fazla 5 diye biliyordum yanlis mi bilmem.Canim hosgeldin.
Benim de esim asker biliyosundur. Dogu gorevi bati gorevi tasinma gorevler derken yipraniyoruz.
Deneyimlerini paylas sende.
Burada Hepimizin amaci birikim tasarruf.
Bu arada tedavi cevap verdi mi bebis var mi insallah
Mesleklerimiz ayniymis :)Selam hanımlar yeni yeni yazan arkadaşlardan heveslendim ben de yazayım dedim
Allah tez vakitte gönlüne göre versin inşBiliyorum canim. sizinki daha da zor bizden. Allah yardimciniz olsun. bizim burada 10 sene kalma durumumuz var ama sizde en fazla 5 diye biliyordum yanlis mi bilmem.
maalesef henuz sonuc alamadik. 2 defa dusugum oldu tedavisiz olmuslardi. simdi de bircok sorun cikti ameliyat olmam gerekecek tedaviden once. yine yorucu bir surec basliyor benim icin
Allah razi olsun sagolasinAllah tez vakitte gönlüne göre versin inş
Bende 13ay almıştım ücretsiz izin 19aylıktı oğlum başladım işe.Guzl zamanlar evde tadını çıkar tek maaşa düşünce biraz zorlanıyorsun ama insan o tempoda yaşamayada alışır.Hoşgeldın bu aradaSelam hanımlar yeni yeni yazan arkadaşlardan heveslendim ben de yazayım dedim
Asker polis esleri paralarinin kiymetini biliyor galiba :)Bende 13ay almıştım ücretsiz izin 19aylıktı oğlum başladım işe.Guzl zamanlar evde tadını çıkar tek maaşa düşünce biraz zorlanıyorsun ama insan o tempoda yaşamayada alışır.Hoşgeldın bu aradabenım eşimde asker.Baya asker polis eşi oldu topikte ne guzl
Yaa dusuncen beni cok mutlu etti cok tesekkur ederim Allah razi olsunHoşbuldum senin de mesajlarını okumuştum pozitif olman ve imkanların dahilinde elinden geleni yapman çok hoşuma gitmiştisağlıkla büyüt bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?