- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.441
pure hep kapatsam mı dıye tereddütte kaldın keskede ödeyip kapatsaydın canım kartla harcanan para ödenmıycekmiş gibi geliyor insana bol bol harcanıyorK.karti 3500 küsür geldi
Offfgg
su an piyasa çok yükselmiş canım benum eşimde tam bir araba delisiBizde araba bakıyoruz yayine değiştireceğiz
canım ya yanlış anlamada çok güldüm mesajına alemmiş eşin adam macera arıyor seviyor demekkiMasallah pure bizimkide karavan bakiyor bir o kalmisti ya almadigimiz
Benimle dalga geciyor yaaamerhabalar.mercedeste sistem nasılmış ki?geç uyandık u nedenle geç kahvalti yaptık.dün sular kesikti.bugün ardından arda makine çalıştırıyorum. nasıl kurur bunlar ?eşim oğlanı basketbol kursuna götürdü. gelirken 1 ekmek istedim.akşama patates yemeği, bulgur pilavı, salata yapmayı planlıyorum. yanına da ayran.
Sizin araba ne canimsu an piyasa çok yükselmiş canım benum eşimde tam bir araba delisi
mitsubishi asxSizin araba ne canim
Hece 12den sonra e devlette vermeleri lazim. Bugun uyumam bakarim gece. Tabi herkes benim gibi dusundugu icin sistem de kilitlenirBordrolarimizi ben de Merak ediyorum :)
Camasirlar icin de kritik olanlari kapilari ve petekleri silip ustune ardabilirsin Cok daha hizli kuruyacaktir kv oyle yapar bizde.
çoğu kişi öğrenmiştir okul liste yayınlamıyor mu püre biz o şekilde öğrendikHece 12den sonra e devlette vermeleri lazim. Bugun uyumam bakarim gece. Tabi herkes benim gibi dusundugu icin sistem de kilitlenir
Himm baktim simdi guzel arabamitsubishi asx
Sordum sizler burda bahsedince. Is bilmez bi memur var. Hunuz yok dediçoğu kişi öğrenmiştir okul liste yayınlamıyor mu püre biz o şekilde öğrendik
2014 de aldık canım güvenli bir araba daha çok o yüzden tercih ettik ve sağlam esim motor bölümü mezunu arabadan iyi anlarHimm baktim simdi guzel araba
hayırlı olsun tuceEv sahibi aramış zam yaptık
Kurabiye yarışmasında kurabiyeni görüp,kaydetmiştim.Tesekkur ederiz tarif icinEv sahibi aramış zam yaptık
Aaa afiyet olsunKurabiye yarışmasında kurabiyeni görüp,kaydetmiştim.Tesekkur ederiz tarif icin
ıslak kurabiye sanırım çok güzel oluyor bende yaparım bunuKurabiye yarışmasında kurabiyeni görüp,kaydetmiştim.Tesekkur ederiz tarif icin
Teşekkür ederiiz canimAaa afiyet olsun
Evet,Tucenin yarışmalarda ki tariflerinde görmüştüm,denemek şimdiye kısmet oldu.Bende cok beğendim,şerbet işinden korkuyordum ama basardim.ıslak kurabiye sanırım çok güzel oluyor bende yaparım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?