- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.421
Ben Panora Sephora da bir kiza aldiriyordim benefit kas bari Ilk acildiginda. Uzun bir sure o aldi sonra kaslarimi yaptiracam diye tamamen Saldim ki dogal sekil ciksin diye Sonra da zaten dogal akim basladi ben kaslarimi Hic aldirmiyorum Cok daginik cikanlari da Kendim topluyorum ama onlar da tek tuk oldugu icin kotu durmuyorBen de hic yapmam dugun falan ancak o zaman..:)
Birde alan kisi gercekten onemli 10dan fazla senedir ayni kiz aliyordu bozdu kaslarimi bide beni sucladisen bozuyon diye sadece cikanlari aliyordum halbuki
Simdi daha iyice degistim 4 aydir falan..
Bosluklarim vardi onlarda doldu... iyi oldu ya.. d vit ve demir hapinin yarari midir nedir?Ben Panora Sephora da bir kiza aldiriyordim benefit kas bari Ilk acildiginda. Uzun bir sure o aldi sonra kaslarimi yaptiracam diye tamamen Saldim ki dogal sekil ciksin diye Sonra da zaten dogal akim basladi ben kaslarimi Hic aldirmiyorum Cok daginik cikanlari da Kendim topluyorum ama onlar da tek tuk oldugu icin kotu durmuyor
11.yila girdi makinem sürekli kullanırım ilk günkü gibi yıkıyor maşallah daha uzun kullanmaktansa sağlıklı kullanmayı tercih ederimEşim bulaşık makinası fabrikasında çalışmıştı bir zamanlar. Makinanızın daha uzun süre sağlıkla kullanmak istiyorsanız kesinlikle sirke koymayın. Sirke asitli olduğu için paslanmaz malzemeleri paslandırırmış. O söylemişti
tabi ki de yengeç burcuyum olacak o kadar6. Hissin kuvvetli sanirimm
K.karti 3500 küsür geldi
Offfgg
Olup olmamasi bile bizim elimizde degilken cesit olsun diye ay keske kiz olsaydi tepkisi normal gelmiyor bana bebek basli Basina bir mucize rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimiziOnlarda cesit olsun diye diyolardir... ben de yine kiz istiyorumm Allahtan hayirlisi tabi ki sagligi onemli..
Masallah pure bizimkide karavan bakiyor bir o kalmisti ya almadigimizEşim sahibinden ev arsa araba bakiyor
Tövbe tövbeMasallah pure bizimkide karavan bakiyor bir o kalmisti ya almadigimiz
Leon alacaktiniz galiba.Bizde araba bakıyoruz yayine değiştireceğiz
Bak ne guzel seni dusunuyor adamTövbe tövbekafalar yanik.
Bizimki diyorki mercdes alayim sana. Gaza frene de basma oyle git diyor
Ayy iste polyana benOlup olmamasi bile bizim elimizde degilken cesit olsun diye ay keske kiz olsaydi tepkisi normal gelmiyor bana bebek basli Basina bir mucize rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi
Bordrolarimizi ben de Merak ediyorum :)ayy acaba persili de alsam mı? yeni açılmış omo var.indirimden omo bulabilir miyim?yoksa kapsam mi persili?karar veremedim.bir de yarın ki bordroyu çok merak ediyorum.
Bizimki ix35 83 filan bizimkinin piyasası . Almak istediğimiz leonlar da 93-92 o civarda bi 10 bin lazım bize . Biriktirmeye çalışıyoruz bakalım .Leon alacaktiniz galiba.
Simdi sizin piyasa ne kadar canim ix30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?