Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de hic yapmam dugun falan ancak o zaman..:)
Birde alan kisi gercekten onemli 10dan fazla senedir ayni kiz aliyordu bozdu kaslarimi bide beni sucladi sen bozuyon diye sadece cikanlari aliyordum halbuki
Simdi daha iyice degistim 4 aydir falan..
Ben Panora Sephora da bir kiza aldiriyordim benefit kas bari Ilk acildiginda. Uzun bir sure o aldi sonra kaslarimi yaptiracam diye tamamen Saldim ki dogal sekil ciksin diye Sonra da zaten dogal akim basladi ben kaslarimi Hic aldirmiyorum Cok daginik cikanlari da Kendim topluyorum ama onlar da tek tuk oldugu icin kotu durmuyor

Bosluklarim vardi onlarda doldu... iyi oldu ya.. d vit ve demir hapinin yarari midir nedir?

11.yila girdi makinem sürekli kullanırım ilk günkü gibi yıkıyor maşallah daha uzun kullanmaktansa sağlıklı kullanmayı tercih ederim

Bu arada tuz ışığı tabiki varmış benimkinde uykuluydum hatırlayamamışım

Onlarda cesit olsun diye diyolardir... ben de yine kiz istiyorumm Allahtan hayirlisi tabi ki sagligi onemli..
Olup olmamasi bile bizim elimizde degilken cesit olsun diye ay keske kiz olsaydi tepkisi normal gelmiyor bana bebek basli Basina bir mucize rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi

Bizde araba bakıyoruz ya yine değiştireceğiz

merhabalar.mercedeste sistem nasılmış ki?geç uyandık u nedenle geç kahvalti yaptık.dün sular kesikti.bugün ardından arda makine çalıştırıyorum. nasıl kurur bunlar ?eşim oğlanı basketbol kursuna götürdü. gelirken 1 ekmek istedim.akşama patates yemeği, bulgur pilavı, salata yapmayı planlıyorum. yanına da ayran.

Olup olmamasi bile bizim elimizde degilken cesit olsun diye ay keske kiz olsaydi tepkisi normal gelmiyor bana bebek basli Basina bir mucize rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi
Ayy iste polyana ben
Ay keske kiz olsaydi tepkisi de nirvana olmus gercekten...
Neyse bosver onlari o vakit saglikla kucagina al da.

ayy acaba persili de alsam mı? yeni açılmış omo var.indirimden omo bulabilir miyim?yoksa kapsam mi persili?karar veremedim.bir de yarın ki bordroyu çok merak ediyorum.

ayy acaba persili de alsam mı? yeni açılmış omo var.indirimden omo bulabilir miyim?yoksa kapsam mi persili?karar veremedim.bir de yarın ki bordroyu çok merak ediyorum.
Bordrolarimizi ben de Merak ediyorum :)
Camasirlar icin de kritik olanlari kapilari ve petekleri silip ustune ardabilirsin Cok daha hizli kuruyacaktir kv oyle yapar bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…