- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.401
Maliyetine asla takilmiyorum beni kararsiz Kilan ya istedigim gibi Durmazsa ben pisman olursam diyorum. Yaptiranlar hep memnunlar ancak tekrar yaptirmiylrlar ben de diyorum bir insan memnun kaldigi seyi neden tekrarlatmaz? Anlatabiliyor muyum?Gebelikte genelde bayanlar çok güzel besleniyorlar hergün süt yoğurt peynir yumurta meyve derken dökülme duruyor. Doğum yapıp hormonlar değişiyor uykusuzluk yorgunluk baş gösteriyor ayrıca ekstra emzirmeye de başlanıyor vücutta mineral vitamin gidiyor dökülme başlıyor işte . Kaş yaptırmak çok maliyetli birşey mi deneyebilirsin insanın havası değişiyor böyle değişiklik yaptığı zaman
Çok iyi anlıyorum dip boyanı falan yaptır bence de. Hersey çok güzel olacakRahim kalınlığnın belli bir düzeye gelmesi gerekiyor o da sanırım 18-22 günler arasına mı ne denk geliyor ama benimki tahminden ibaret. Bu ay olur sanırım. Şu embriyolar bir sağlıklı gelsinler de hele. Bu sürecimizi annem babam kardeşim ve birkaç iş arkadaşımdan başka kimse bilmiyor. Acayip duygular içindeyim mesela beyazlarım çıktı transfer öncesi bir dip boya yaptırayım diyorum kaşlarımı da yaptırmak istiyordum ama gebelikte dökülme olur diye cesaret edemedim. Bir de birkaç botoks işim var o da şimdi yaptırsam iyi olabilirdi :)
Benim makinedeMakinanın içinde alt kısımda yuvarlak bir kapak var onu açıp orada tuzu döküyorsunuz . Ama ben 1 kere aldım galiba birde aklıma takıldı tuzun bittiğini gösteren birşeyde yok ortada zaten
ay hadı ınsAllah hayırlı haberlerini beklıyoruzYarin insallah canim
Sabah verecegim.
Ne regl var ne de teste gebelik
Sıkıldim
Evet anladım ne demek istediğini kaliteli bir yere bir kere yaptırıp deneyebilirsin. Ama şu da var ki kaş çok ama çok önemli insanın simasını değiştiriyor. Mesela benim kaşlarım yoğun miktarda ve tel olarak ta kalın kimseye pek güvenip kaş aldırmam hep kendim alıyorum. Bazen cımbızın ucuna 2 tel takılıyor fark etmeyip bir anda çekersem orası oyuluyor ifadem bozuluyor . Demem o ki iyi düşünmek lazım birde ehli biri şart bu işteMaliyetine asla takilmiyorum beni kararsiz Kilan ya istedigim gibi Durmazsa ben pisman olursam diyorum. Yaptiranlar hep memnunlar ancak tekrar yaptirmiylrlar ben de diyorum bir insan memnun kaldigi seyi neden tekrarlatmaz? Anlatabiliyor muyum?
Benimkinde parlatıcı yanıyor tuz yokBenim makinede
Tuz gostergesi var o hep kirmizi yanar zaten
Gorumcem yaptirdi 2 3 ay oluyor memnun 600kusurdu sanirimMaliyetine asla takilmiyorum beni kararsiz Kilan ya istedigim gibi Durmazsa ben pisman olursam diyorum. Yaptiranlar hep memnunlar ancak tekrar yaptirmiylrlar ben de diyorum bir insan memnun kaldigi seyi neden tekrarlatmaz? Anlatabiliyor muyum?
yok canım tabiki ben zaten o kadar yolunu gözledm sadece kız olsun dıye cok heveslendım oyleymıs gbı sartlandırmısım kendımı ondan yksa Allahın verdiğine bin şükür Rabbim kımsste aratmasınHayirlisi olsun canim ben 2. Oglumun olacagini ogrendigim zamanda ilk oglumda oldugu gibi cok sevindim kizim olsun diye 2. Bebegi dusunmedim hic ayy keske kiz olsaydi diyenler oldu onlari anlamiyorum gercekten evladin cinsiyeti olmuyorkronikuykucu
Gorumcem yaptirdi 2 3 ay oluyor memnun 600kusurdu sanirim
Ilk basta epey koyu duruyor sonra aciliyor oturuyor... bence hevesle yaptiriyorlar heveslerini almis oluyorlar bir daha yaptirmayanlar..
Merkez onemli tabi.. bizim cayci da memnundu 10 sene falan kullandi simdi dipten kirmiziya donmus oyle oluyormus sanirim.
Altin oran kullaniyorlarmis yuzune en uygun kasi ciziyorlar. Ben de bi dusundum.. sonra amaan dedim
Ben her sekilde guzelim
Bende sıvı deterjanım bitsin kendim yapcam bulaşık makinası için sirke koyuyorum parlatıcı gözüne zaten doğal deterjan yapanlar var onlardan malzeme ve oranlarını alıpkesinlikle katiliyorum canım daha fazla kimyasal kullanmaktan başka bisey değil her yikamada biraz sirke ve limon tozu atıyorum mis gibi cikiyor ve en son bimin tabletini aldım
ınsAllah tez zamanda hayırlısıyla gelsın bebişin canımOnlarda cesit olsun diye diyolardir... ben de yine kiz istiyorumm Allahtan hayirlisi tabi ki sagligi onemli..
Bence hamile zatenPure o idrarda pozitif çıkması imkansız gibi bişeydi zaten canım esin yeni gelmişti hamile olma ihtimalin var varsa kanda belli olur zaten hayırlısı olsun
Bunu musteri hizmetlerini arayip bir sorsana.Benimkinde parlatıcı yanıyor tuz yok
Hani demisler ya kas goz Gerisi soz diye:)) normalde gunluk Cok makyaj yapan birisi degilimdir amaGorumcem yaptirdi 2 3 ay oluyor memnun 600kusurdu sanirim
Ilk basta epey koyu duruyor sonra aciliyor oturuyor... bence hevesle yaptiriyorlar heveslerini almis oluyorlar bir daha yaptirmayanlar..
Merkez onemli tabi.. bizim cayci da memnundu 10 sene falan kullandi simdi dipten kirmiziya donmus oyle oluyormus sanirim.
Altin oran kullaniyorlarmis yuzune en uygun kasi ciziyorlar. Ben de bi dusundum.. sonra amaan dedim
Ben her sekilde guzelim
Evet olabilir kitapçığına bi bakabilirim . Hiç tuz koymak istemediğim için ilgimi çekmemiş herhaldeBunu musteri hizmetlerini arayip bir sorsana.
Amin canim sagol insallahhınsAllah tez zamanda hayırlısıyla gelsın bebişin canım
Ben de hic yapmam dugun falan ancak o zaman..:)Hani demisler ya kas goz Gerisi soz diye:)) normalde gunluk Cok makyaj yapan birisi degilimdir ama
O kaslar illa bir boyaniyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?