Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yazdiklariniz icin cok tesekkur ederim
Su an duzenim yerinde bu zamana kdr gafletle gecirmisim rahat davranmisim
Ama bana katkisini fark edememisim
Herhangi bir mudur kadrosunun bana kazandirdiklarini gormemisim
Bu yil gecti onumuzdeki yil aof ye basvurabilirim. Su an 5000 maas alabilme ihtimali beni kendime getirdi. Yaslandikca zaman gectikce pisman olabilirim.
O donem akil sagligimi korumak adina baska carem yoktu.
Konussamda kimse inanmazdi
Su andada ne esim ne kp bunu kaldirabilir
Kimseye vebale sokup basima bela alamam. Ztn kotu, bana kotu degil, herkes nasil can verecek diyor. Benden bulmasin.

2014 de aldık canım güvenli bir araba daha çok o yüzden tercih ettik ve sağlam esim motor bölümü mezunu arabadan iyi anlar
Araba alirken Esim de Cok israr etmisti Asx Alalim guzel araba diye ama ben piyasassi yoktur diye istememistim sanki surekli al sat yapiyoruz da :)) alinabilirmis aslinda

yüzdün yüzdün kuyruguna geldın derler ya o hesap canım ben olsam ınadına daha cok hırslanırdım basarabılırsın bence kesınlıkle tekrar denemelısın

Haklisin..
Bu yil gecti insallah eylule kadar bu istegim kacmaz

Baska hedef yazdirmak isteyen var mi kizlar. Bu yilin sonuna biryerlere kaybolmak yok ama.
Sayim yapacagim
Dökecegiz birikimleri ortaya
Ben soylemek istiyorum ama tedaviye gidecegi icin net birsey diyemiyorum. Suan icin aralik ayiyla 3 ata lira, 5 gr banka hesabindan birikimim var. Mayista 2 bin lira gunden gelecek. bakalim ocak ayina hedef 2 tam altin diyelim :)

Esila benim de yds m bitecek.
Bende yds calismaya baslicam
Eylul de girecegim sinava tekrar. Calisiriz beraber.
Şuan dil tazminati 75 tl gibi birsey aliyorum. 4bucuk yildir boyle. 5. Yilimda 50 tlye dusecek eger sinava girmezsem

Araba alirken Esim de Cok israr etmisti Asx Alalim guzel araba diye ama ben piyasassi yoktur diye istememistim sanki surekli al sat yapiyoruz da :)) alinabilirmis aslinda
evet biz onu bılerek aldık çok ta memnunuz binmek için aldık ticaret yapmak için degil çok ta taliplisi cıktı:)))

Esila herkes okuyor ve ne Cabalar sarfediyor bir bilsem. lisans okuyan torun sahibi dede bile var sirf emekli ikramiyeme maasima katki olsun diye. Bir ara ozelden anlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…