- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.481
E Esila09 merhaba yazdıklarını takip ediyorum çok akli başında ve yaşına göre çok olgun olduğunu düşünüyorum. Bu yazdıklarına çok sasirdim. Bence aof de olsa mutlaka 4 yıllığa tamamlamalısın. Çünkü ileride hayatın bize ne getireceği hiç belli olmaz. Artık lisans lise gibi oldu. O kadar çok üniversite ve bölüm açıldımı mezunlar niteliksiz maalesef. O yüzden mutlaka lisansı tamamla. Senin gibi pozitif bir insana hiç yakışmamış başkalarına kırılıp lisansı tamamlamamak.
Hoşgeldiniz ne kadar güzel kalabalık bir ekip olduk böyleBen de kendime hedef belirledim. 1000 dolar 1000 euro ve 100gr altın.pure hazel beni de listeye ekler misin?
Araba alirken Esim de Cok israr etmisti Asx Alalim guzel araba diye ama ben piyasassi yoktur diye istememistim sanki surekli al sat yapiyoruz da :)) alinabilirmis aslinda2014 de aldık canım güvenli bir araba daha çok o yüzden tercih ettik ve sağlam esim motor bölümü mezunu arabadan iyi anlar
Kim hamilebence de canım
yüzdün yüzdün kuyruguna geldın derler ya o hesap canım ben olsam ınadına daha cok hırslanırdım basarabılırsın bence kesınlıkle tekrar denemelısınBeni motive edecek, yada fikir verecek kimse yokmu kizlar
Canim hosgeldin. Calisiykr musunBen de kendime hedef belirledim. 1000 dolar 1000 euro ve 100gr altın.pure hazel beni de listeye ekler misin?
SenKim hamile
senKim hamile
Hadi bakalim. Yarin hemen belli olsa bari.
yüzdün yüzdün kuyruguna geldın derler ya o hesap canım ben olsam ınadına daha cok hırslanırdım basarabılırsın bence kesınlıkle tekrar denemelısın
Ben soylemek istiyorum ama tedaviye gidecegi icin net birsey diyemiyorum. Suan icin aralik ayiyla 3 ata lira, 5 gr banka hesabindan birikimim var. Mayista 2 bin lira gunden gelecek. bakalim ocak ayina hedef 2 tam altin diyelim :)Baska hedef yazdirmak isteyen var mi kizlar. Bu yilin sonuna biryerlere kaybolmak yok ama.
Sayim yapacagim
Dökecegiz birikimleri ortaya
Hoş buldumHoşgeldiniz ne kadar güzel kalabalık bir ekip olduk böyle
Evet calisiyorum. Memurum.Canim hosgeldin. Calisiykr musun
evet biz onu bılerek aldık çok ta memnunuz binmek için aldık ticaret yapmak için degil çok ta taliplisi cıktı:)))Araba alirken Esim de Cok israr etmisti Asx Alalim guzel araba diye ama ben piyasassi yoktur diye istememistim sanki surekli al sat yapiyoruz da :)) alinabilirmis aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?