Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kizlar maasa az kaldi. esimin öğle yemegi parasini bide 30 lira market parasini ayırdim 100 lira kaldi onuda birikim hesabina attim. bu ayida bitirdik cok şükür

Her ay yapiliyor diye biliyorum.
Ama ben kagit uzerinde karalaya karalaya cözmeyi seviyorum.
Bir de kizlar sinav gorev puanlari sifirlanmis duydunuz mu
Ben de internet uzerinden cok odaklanamiyorum kelimeyi yazacagim cevirecegim ancak oyle:)
bi aciklama vardi gecen ama detayli okumadim. Ee bundan sonra nasil bir yontem olacakmis? eşşek yukuyle puan toplayanlara gun dogdu yenilerin vay haline

Yarin mevzuati iyice okuyacagim, benim planlarim orta vadede gecerli olabilir uygulanabilir.
Aof icin eylulde baslayabilirim, bu yil gec kaldim.
Sef kadrosu ne kadar fark ediyor birde ona bakacagim
Aslinda sosyal denge tazminati veya yemegimi verse hic dert tasa kalmaz ama yinede emeklilige katki icin ugrasmaya deger
Bana ogretmenlik yapmak kismet olmadi.
Ozel ders olabilirdi ama hic rutin hayatim olmadi odaklanmadim.
Simdide cok uzaklastim yapamam gibi geliyor
Cok ozel ders verdim uzun sureli ogrencilerimde olmustu severek calisirdim

Ben olsam pes etmez aksine bana yapılanlara hırslanır okulu 4 e tamamlardım. Bence sende çok güçlüsün yaparsın. Bende ikinci üniversite okumaya başladım

Ben olsam pes etmez aksine bana yapılanlara hırslanır okulu 4 e tamamlardım. Bence sende çok güçlüsün yaparsın. Bende ikinci üniversite okumaya başladım

Cok tesekkur ederim haklisiniz
Cuma maas sohbeti oldu, simdilik ses cikarmam, bana yakismaz. Secimi atlatalim yeni duzen gelsin. Bende tekrar baslarim.
Gerisi Allahtan..

Bizim yillarimiz, ki ben 2004 lise cikisliyim, ile kiyaslaninca yanindan bile gecmiyor ne egitim sistemi, ne de ogrenci profili ve evet dedigin gibi sorunlu ogrencilerin cogunlugu aileden sorunlari olan cocuklar. Benik okulum da bu seneye kadar puanla ogrenci almis. puansiz gelen ilk ogrencilerimiz 9.siniflar ve kucuk bir ilce olmamiza, cogu köylü yörük cocugu olmasina ragmen sorunlu bizde de var.
Spor aslinda cok guzel bir yonlendirme cocuklar icin. Beden egitimi ogretmenleri yeterince takip ederlerse kotu aliskanliklardan uzak tutabilirler o cocuklari.
Dogru diyorsun hepsi bizim evladimiz gelecegimiz fakat biz ogretmen olarak bir yere kadar kontol edebiliyoruz. Öğretmeni dusman gorup de doven, bicaklayan tehdit eden ogrenciler var ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…