- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.521
ESIme mujdeyi vereyim o Cok ilgilenir sinav gorevleri ile puani da dusmustu aslinda. Tercih etmeye baslasa demek yine cikacakEvet meb osym hepsi
Kizlar gecen gun nar eksili soslar hakkinda konusmustuk ya aklima geldi.
Eşim bugun eksili bi kısır yap da yiyelim dedi.
Kayinvalideme bahsetmistim nar eksisi agir ben de gidip marketten aliyorum sos demistim. Sagolsun hatay kirikhandan bi tanidigina yaptirmis 1bucuk litre kadar getirmis. Hic bakmamistim .bugun tattik.
Harikaaa yaa. Hafif şekerimsi tam sos. Hem de organik
Kayinbabanin geliri yok mu cani.Akşam akşam sinirim bozuldu. Bu ayki birikim planım da çöktü maalesef. Kvmin doğalgaz faturası 490 TL gelmiş ve biz ödiycez. Evlendiğimizden beri 20 bine yakın para verdik bize ev yapacaklar diye. Çoğu altınım düğün takım gitti. Evlenirken yaptıkları iki bilezik iki bine aldıkları bir gelinlik istedikleri para kat ve kat daha fazla. Artık birilerinin kalbini lırıcam kendimi zor tutuyorum.
Eşin ne diyor bu durumaAkşam akşam sinirim bozuldu. Bu ayki birikim planım da çöktü maalesef. Kvmin doğalgaz faturası 490 TL gelmiş ve biz ödiycez. Evlendiğimizden beri 20 bine yakın para verdik bize ev yapacaklar diye. Çoğu altınım düğün takım gitti. Evlenirken yaptıkları iki bilezik iki bine aldıkları bir gelinlik istedikleri para kat ve kat daha fazla. Artık birilerinin kalbini lırıcam kendimi zor tutuyorum.
Seni germek için söylemiyorum ama bende çok sinirlenirdim. Benim kontrole gidecek param olmasın ama gidip fatura ödeyelim . Ödetmezdim herhalde evde sıkıntı çıkardı . Eşinde anne paramız kalmadı diyemiyor mu allah aşkına . Bazen kp telefon faturasını ödetir bize ona bile sinir olurum .Emekli maaşı var ikisinin de ama birinde kesinti olduğu için toplam 2500 falan alıyorlar. Elimle altlı üstlüler yeni doğum yaptı. Anaokuluna giden bir çocuğu var onu okula götğrğyor yemeğini yapıyor. Onlar yardım etmiyor biz göndericrz yine. Eşim göndericekmiş. Paramız kalmadığı için kontrole gidemedim salıyor bekliyorum ben de hamileyim. Vallahi artık çok sinirim bozulmsys başladı.
Tamamini size odetmeseler hani ne bileyim biraz digerleri biraz siz olsa. Az bi para degil cunku.Akşam akşam sinirim bozuldu. Bu ayki birikim planım da çöktü maalesef. Kvmin doğalgaz faturası 490 TL gelmiş ve biz ödiycez. Evlendiğimizden beri 20 bine yakın para verdik bize ev yapacaklar diye. Çoğu altınım düğün takım gitti. Evlenirken yaptıkları iki bilezik iki bine aldıkları bir gelinlik istedikleri para kat ve kat daha fazla. Artık birilerinin kalbini lırıcam kendimi zor tutuyorum.
Para vermeyin ev de istemeyin herkes kendi evini kendi dusunsunAkşam akşam sinirim bozuldu. Bu ayki birikim planım da çöktü maalesef. Kvmin doğalgaz faturası 490 TL gelmiş ve biz ödiycez. Evlendiğimizden beri 20 bine yakın para verdik bize ev yapacaklar diye. Çoğu altınım düğün takım gitti. Evlenirken yaptıkları iki bilezik iki bine aldıkları bir gelinlik istedikleri para kat ve kat daha fazla. Artık birilerinin kalbini lırıcam kendimi zor tutuyorum.
Sizede destekleri oldu mu maddi anlamda yoksa hep tek tarafli mi bunlar onemli esimde gonderdi ama babasi parasi oldugu halde borc bile vermedi ogluna bundan sonra bizde de para yokEmekli maaşı var ikisinin de ama birinde kesinti olduğu için toplam 2500 falan alıyorlar. Elimle altlı üstlüler yeni doğum yaptı. Anaokuluna giden bir çocuğu var onu okula götğrğyor yemeğini yapıyor. Onlar yardım etmiyor biz göndericrz yine. Eşim göndericekmiş. Paramız kalmadığı için kontrole gidemedim salıyor bekliyorum ben de hamileyim. Vallahi artık çok sinirim bozulmsys başladı.
Asla doldurmak istemem ancak bir soz var yemeyenin Malini yerler. Sen kontrolunden kis ama onlara para gonderilsin; bu da iyiymis. Ancak is burda Esine dusuyor onun dusunmesi soylemesi lazim. Hani sizin durumlar iyi olsa onlar da sikisik olsalar anne babalara yardimci olursunuz da boylesi insanin gucune gider. Cok Merak ediyorum sen 490 liralik dogalgaz yakabiliyor musun evinde? Tahmin ediyorum mutlaka tasarruf ediyorsundur.Emekli maaşı var ikisinin de ama birinde kesinti olduğu için toplam 2500 falan alıyorlar. Elimle altlı üstlüler yeni doğum yaptı. Anaokuluna giden bir çocuğu var onu okula götğrğyor yemeğini yapıyor. Onlar yardım etmiyor biz göndericrz yine. Eşim göndericekmiş. Paramız kalmadığı için kontrole gidemedim salıyor bekliyorum ben de hamileyim. Vallahi artık çok sinirim bozulmsys başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?