Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sen hiç deme eşini öne sür zaten gelinlerin en ufak sözü ve dediği kurşun gibi algılanıyor

E Esila09 canım pireye kızıp yorgan yakılmaz, okumaktan kim alıkoyabilir seni. Hem aöf okadar vaktini almaz inan ben hiç bi katkısı olmasa bile tamamlardım 4yıllığa, ki ciddi maaş farkından bahsediyorsun

4. Sınıfta olanlar da var kpss kursunda bakıyorum kantine gidip her istediklerini alıyorlar. Ya da mezun olup çalışmayan hale bekarlar onlar da öyle. Saç boyatmalar yeni ayakkabılar iki kazak almak için bir ay uğraştım. Dershane buz gibiydi. O zaman da anneisien bin beş yüz göndermişti.

Aynı anda cevap yazmışsın aldım cevabımı herşeyden haberi var ama yine de alıyorlar yani paranızı. Diyecek birşey bulamıyorum gerçekten

Sen hiç deme eşini öne sür zaten gelinlerin en ufak sözü ve dediği kurşun gibi algılanıyor
Eşime kızdım biraz ağır konuştum. Bana bakamıycaksan niye evlendin. Git anne babanla yaşa diye. Kavga ettik baya. Şimdi ailesine anlatıyor. Beni de arıyorlar açmıyorum. Zaten babası söyledi lafını ben kimmişim.

Boşver hiç açma belli ki cahiller . İnş eşin akıllanır baktın kötü olacak sen ara anne babanı sonra telefonu bana ver hal hatır sorarım de. Direkt seni arayamasınlar madem sen kimsin diye sormayı biliyor. Hem resmiyet de olur başın ağrımaz . Böyle insanlara mesafeli olmak gerekiyor ama çok büyük gürültü patırtısız orta yolu bulmaya çalış gamilesin hassassın ve çok haklısın . Eşine sakin konuş sabretmek bazen sana çok büyük ödül. Biliyorum zor ama başarabilirsin

Kac yillik evlisiniz? Ne kadar sureli bir gorusme Sonucu evlenmeye karar verdiniz? Bir de evlilik oturmadan neden bebek yaptiniz? Biliyorum bu sorularim biraz agir gelebilir ancak senin Bu aile durumlarini yoluna koyman lazim. Erkek aile icindeki konusmalari kavgalari Hemen Anne babasi ile mi paylasirmis? Iki gun sonra siz unutur gecersiniz ancak anne baba unutmaz ki

Bir yolunu bulacagim ve maasimi yukseltecegim ama planlarim orta vadede
Belki onumuzde ki bir kac yilda sosyal denge gelir yada yer degistiririm. Aof de yazacagim seneye baslarim. Ztn dersler var saydiririm hallederim

Eşinin artık kendine ait bir ailesi sorumluluğu olduğunu anlaması şazım hala annesinin çocuğu kimliğinden kurtulamamış anladığım kadarı ile.
Bankaya para attırmanı bite babasına annesine söylüyor çenesini tutamıyor. Arada denge kuramıyor bunları güzelce konuşmanız şart

Kendimi çok küçük düşmüş hissediyorum. O parada hakkın yok ne demek. Ben onun eşiyim. Dinen bana bakmakla yükümlü. Artık yeni bir ailesi var. Ve birçok eksiğimiz var çocuk gelecek. Onu düşünmüyor. Anneisni düşünüyor. İzmir'de Dr 500 liralık doğalgazı nasıl becerdiler bilmiyorum.

Kaç kere konuştum. Ya 28 yaşında. Bu nasıl bir kafa. Evlenmeden önce böyle değildi. Olgundu kültürlü. Şimdi cahil cühela birey olmayı başaramamış bir kişiliksiz gibi davranıyor.

Yalandır o faturayı gördünüz mü? Canım ben düzenli psikoloğa gidiyorum yazdıklarım tavsiyelerim kendimce öğrendiğim.
Eş kimliği oturmamış eşinin hala çocuk anasının babasının çocuğu kimliğine saplanmış. Sen eşin ile sakin zamanda otur konuş. Anne babana Asla ı saygısızlık yapma yardım da et ama bizi mağdur etmeden yap de. Ayrıca tek çocukları sen değilsin diğer çocukları da yardım etsin biraz gözünü aç artık de. Ben senin sevdiğinim sana değer verenim arada kalıp üzülüp yıpranmaman için bu konuşmayı yapıyorum beni değil seni arasınlar önemli bir şey varsa sen bana söylersin ben telefonda görüşmek istemiyorum de.

3.5 aylık evliyim. İlk geceden hamile kaldım. Eşim benim çocuğum olmayabilir bile varikosel im dedi. Olacağını düşünmemiştim. Üç ay tanışma süresi 7 ay nişan

Ben bilmiyorum düzelir mi umudum kalmadı ondan böyle şeyler hiç beklemiyordum. Bana çok değer verirdi. Şiirler yazardı. Bi suratım asılsa günlerce düşünürdü.

Ne
Ben bilmiyorum düzelir mi umudum kalmadı ondan böyle şeyler hiç beklemiyordum. Bana çok değer verirdi. Şiirler yazardı. Bi suratım asılsa günlerce düşünürdü.
okudun mesleğin ne atanma durumun için merak ettim. Eşinin kendi sorunları seninle bir ilgisi olduğunu düşünüp üzme kendini. Merak etme bebek olup eşin ile cinselliğin devam ettiğinde tekrar sana dönecek. Eş kimliğini oturtmak için çabala sen tohum gibi düşün Doğum sonrasına yatırım yap. Sana şiir yazan adam sana sevgisizlikten değişmedi merak etme. Keşke hanile psikolojini anlayarak sana yaklaşabilseydi. Ama sen bu durumları atlatacak kadar güçlüsün ki bunları şuan yaşıyorsun ve atlatabilmen senin sınavın. Umutsuz düşünme belki şimdi tek taraflı fedakarlık ve sabır gösteriyorsun ama sen üni mezunusun aklın başında ve başarabilirsin bebeğin ve kendi sağlığın ve geleceğin için koca bir bebek kocana bir süre sabret ve yavaş yavaş kendi tarafına çek :)

Neredeyse her gün cinsellik yapıyoruz. Belim kalça ağrıdan ölüyor bazen yine de geri çevirmemeye çalışıyorum. Ama hizmetçi gibiyim. Bu ne böyle. Bana yardım ediyor ev işlerinde ama anlamıyor aile olduğunu hala anne babasıyla konuşup hareket ediyor. Evdeki ikinci el baza satılacak babam gelsin. Kontrole gidicem babam gelsin seni arabayla götürür. Bu arada PDR mezunuyum.

Eltingil kv de kaliyor olmasin aciyorlardir her yeri geliyordur bu kadar bizim eltinin evi altli uslu degil ama kv den cikmaz cocuklarida hep orda orda yiyip icip yatiyorlar kv bir keresinde 180 tl su faturasi geldi dedi bizim elti bize 5 tl geldi demesin gulerek evine ne zaman gitsek bir tane sebze meyve olmaz dolabinda kv gili cok guzel kullaniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…