Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Umarım sorunlarınızı aşarsınız hayırlısıyla.
Ben rehber ogretmenim. Ilk cocuguma hamileyken eşimin ailesinin bizden çok beklentileri oldu. Artık dayanamayacak noktaya geldiğimde herşeyi göze alıp kayinvalidemle telefonda bir güzel konuştum. Bu böyle devam etmez vs. Ben konuştum çünkü eşim ağzını açıp tek kelime etmiyordu. Yalnız ben mesleğimi yapıyordum zaten kimseye muhtaç değildim. Bu çok önemli senin durumunu bildiklerinden üstüne geliyorlar. Aranırsan işin kolaylaşır. Gönlünce olsun herşey.

Evet değer bilmez insanlara muhtaç olmak çok kötüymüş. Bilseydim atanmadan evlenmezdşm. Ben lpnusssm da anlayabilicek durumda değiller ki. Kp bana onu biz büyüttük. Onun parasına karışamazsın diyor. Ben onun karısı değilim de neyi oluyorum acaba.

Bence bunlar seni hirslandirmali gerci sen ataninca bunlarda para cok diye daha cok istemeye baslarlarsa hic sasirmam esinde daha fazla vermeye baslar senin maasina guvenip o zamn daha cok zoruna gider

Kızlar bir şey anlatacağım
Halam ve eşi mimar ve devlette çalışıyorlar
Eniştemi babası ölünce abisi okutmuş ve işe girince biz seni o kadar okuttuk mantığı ile sömürdüler sanırım evlenince de devam etti evde sorunlar patlak verdi ve boşandılar.
Evleri de bölüştüler kuzenim de halamda yaşıyorlar kimseyi çekmeden.
Ekonomik özgürlük çok çok önemli ama ülkemiz gittikçe kötüye gidiyor işsizlik 3 katı arttı . Her yer üniversite mezunu dolu. Ve kalifiye elemanda olsan iş yok. Allah herkesin evine dirlik düZen versin cahil nesil toptan Yok olsun . Kimsenin cehaletine sabrım yok ya cidden

Kavga ettik. Ailesine söyledi. Ben yokken ailesi varmış. Onun parasına ben karışamazmışım. Çünkü dış kapının mandalıyım ben.
Sen dis kkapinin mandali olabilirsin belki.....
Ama o evlat olabilir mi... Kac aylik hamilesin bilmiyorum canim ama kontroller daha onemli keske diger evladinda vicdan olsaymis da maddi yardim etseymis..
Bak ben kontrolume gitmeseydim belki de cocugum karnimda olecekti. Suyum bitmis acil sezaryene aldilar. Cok zorlandik biz ben agir igne kullanirken hamile kalmamam gerekirken hamile kaldim. Bebegi almamiz gerekebilir uzuvlari ya da organlari eksik olabilir dediler ozele gittik bu yuzden detayli bakilsin her daim iyi kontrol edilsin diye... Biz simdi bu kadar maddi anlamda bunalimdaysak sebebi bu kontroller ve mamayla besleniyor olmasi. Ama ailelerimizden Allah razi olsn hep destek oluyorlar bize. Bizim de elimizde olunca onlara vericez insallah. Esinde ise yarayacaksa benim bu hikayemi anlatabilirsin kontrollerin cok daha onemli.

Cok uzuldum cok... Allahim sana ve yavruna kolayliklar versin senin saglikli beslenmen gerekirken peynire para bulamayip aileye para gonderebilmesinin bi tarifi bi kelimesi yok ....
Senin kenara para koyup soylememe gibi bi imkanin var mi 5 - 10 kac olursa. Ben oyle yapiyordum ama bunaldigimizda cikariyordum. Sen hic belli etmesen bi zarfa koysan icine de cocugumuz iicin diye yazip kagit koysan?
Ben 1 TL leri oyle biriktirdim evlendigimizden beri 1 gr altin 200 kusur demir 100 kusur de kagit vardi.dogumda esime yyerini soyledim hayret ettim ne ara biriktirdin o kadar parayi dedi. Hastane masrafina kkatki oldu birikenler.

Senin parada hakkin yyoksa eşinin de senin yaptigin yemegi yemek temizledigin wc yi kullanmak toparlayip aklayip pakladigin evde keyfine bakmak gibi bir hakki olamaz.... Bu nasil bir dusunce bu neyin kafasi...

Esim hasta demistim ya kizlar belki okumussunuzdur...
Aksam Acile gittik igne yaptilar ilac verdiler eczanede 14 u muayene ucreti 37 TL verdik.
Baska bir giderimiz olmadi bugun.

Bugun dayanamadim kortizonumu tek seferde iki tane attim nasl rahatladim...

Esim dde hasta olunca hem kizim hem esimle ilgilendim normalde haftasonlari esim kizimla ilgilenir ben kendime ve evime vakit ayiririm.

Ama tutulmalar azalinca bana bi enerji geldi surekli aktiftim sukurler olsun.

Yoğurt suzmustum ondan yayla cirbasi yaptim az once mutfagi topladim kizimin tirnaklarini kestim
Nohut ve kuru fasulye isladim yarin haslayip buzluga aticam insallah

Aksam evi supurmustum ama toz ve vileda kaldi onlari da yarin yaparim insallah.

Allah tum hastalara sifa versin. Hareket ozgurlugu ne kadar guzel bir seymis kaybedince anladim. Birilerini is yaparken gorunce ben soyle gonlumce is yapamiyorum diye uzulecegim hic aklima gelmezdi. Buna da sukur :)

Maasa az kaldi cok heyecanlaniyorum :))
Alinacaklar listemi yeniden gozden gecirip bir iki parca seyi iptal etmek istiyorum. Yarin olsun da :))

İyi uykular kizlar sizle sohbeti seviyorum bana iyi geliyorsunuz :)

Doğru düzgün para vermiyor ki birikim yapayım. 250 lira aile yardımı parası veriyor. İstedikçe de on kere isterim 50 lira 100 lira verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…