- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.581
Pdr mezunu iseniz benim anlatmaya çalıştıklarıma akademik olarak zaten hakimsiniz . Eşinizin eş kimliği kazanması için ne yapılması gerekiyor benden daha iyi bilecek vasıftasınız akademik olarak. Geleceğiniz için bu konu üzerine sabırla emek verin. Tavsiyem bu kadar. Umarım gönlünüzce olur her şeyNeredeyse her gün cinsellik yapıyoruz. Belim kalça ağrıdan ölüyor bazen yine de geri çevirmemeye çalışıyorum. Ama hizmetçi gibiyim. Bu ne böyle. Bana yardım ediyor ev işlerinde ama anlamıyor aile olduğunu hala anne babasıyla konuşup hareket ediyor. Evdeki ikinci el baza satılacak babam gelsin. Kontrole gidicem babam gelsin seni arabayla götürür. Bu arada PDR mezunuyum.
Zaten hep birlikte yenip içiyor. Ondan olabilir bilmiyorum. Allah elbet acısını çıkartır.Eltingil kv de kaliyor olmasin aciyorlardir her yeri geliyordur bu kadar bizim eltinin evi altli uslu degil ama kv den cikmaz cocuklarida hep orda orda yiyip icip yatiyorlar kv bir keresinde 180 tl su faturasi geldi dedi bizim elti bize 5 tl geldi demesin gulerek evine ne zaman gitsek bir tane sebze meyve olmaz dolabinda kv gili cok guzel kullaniyorlar
Evet biliyorum. Bu kadar bilinçli yön evlenirken o kadar sık eleyip dokunuşken nasıl böyle biriyle evlendim onu düşünüyorum. Baba olarak da eş olarak da ideallerimden o kadar uzak ki. Yaptığım fedakarlıklar bu zamana kadar çok fazla. Borçsuz evlenelim diyr sahte tektaş aldık. Kına gecesi nişan hiçbiri olmadı. Bi akrabanın bindallısını giydim düğünde kına yakılırken. 200 TL'ye yemek takımı aldım bime gelmiştş. Beyaz eşyaların eski kiracının bıraktıkları bulaşık makinem yok. Davlumbaz fırın kullanıyorum. Üç bine kıytırık bir düğün salonunda yaptık. Çünkü ben fazla iyimser davranıp hep eşimin ailesini düşündüm. Halılarım kesme halı mesela. Toplam bütün evin halısı 800 TL tutmıştu. Takı setini geçtim altın saat hevesim vardı atanınca takmak için ondan bile vazgeçmiştim eşim kendi parasıyla yaptı herşeyi parası kalmadı diye. Ama eşim sen bu fedakarlıkları yaptın benim için evlenince çok mutlu olacaksın. Her kadın sana imrenecek öyle güzel bakıcam snaa dedi. Prensesler gibi yaşıyorum maşsllah.Pdr mezunu iseniz benim anlatmaya çalıştıklarıma akademik olarak zaten hakimsiniz . Eşinizin eş kimliği kazanması için ne yapılması gerekiyor benden daha iyi bilecek vasıftasınız akademik olarak. Geleceğiniz için bu konu üzerine sabırla emek verin. Tavsiyem bu kadar. Umarım gönlünüzce olur her şey
Masallah cok bilinclisin canim.Evet biliyorum. Bu kadar bilinçli yön evlenirken o kadar sık eleyip dokunuşken nasıl böyle biriyle evlendim onu düşünüyorum. Baba olarak da eş olarak da ideallerimden o kadar uzak ki. Yaptığım fedakarlıklar bu zamana kadar çok fazla. Borçsuz evlenelim diyr sahte tektaş aldık. Kına gecesi nişan hiçbiri olmadı. Bi akrabanın bindallısını giydim düğünde kına yakılırken. 200 TL'ye yemek takımı aldım bime gelmiştş. Beyaz eşyaların eski kiracının bıraktıkları bulaşık makinem yok. Davlumbaz fırın kullanıyorum. Üç bine kıytırık bir düğün salonunda yaptık. Çünkü ben fazla iyimser davranıp hep eşimin ailesini düşündüm. Halılarım kesme halı mesela. Toplam bütün evin halısı 800 TL tutmıştu. Takı setini geçtim altın saat hevesim vardı atanınca takmak için ondan bile vazgeçmiştim eşim kendi parasıyla yaptı herşeyi parası kalmadı diye. Ama eşim sen bu fedakarlıkları yaptın benim için evlenince çok mutlu olacaksın. Her kadın sana imrenecek öyle güzel bakıcam snaa dedi. Prensesler gibi yaşıyorum maşsllah.
canım muhtaç olurlar evladıdır tabi ki bakar da para yardımı da yapar 2500 de iki kişiye yeter gibi eltinlerin durumu nasıl yardim edemiyorlar miEmekli maaşı var ikisinin de ama birinde kesinti olduğu için toplam 2500 falan alıyorlar. Elimle altlı üstlüler yeni doğum yaptı. Anaokuluna giden bir çocuğu var onu okula götğrğyor yemeğini yapıyor. Onlar yardım etmiyor biz göndericrz yine. Eşim göndericekmiş. Paramız kalmadığı için kontrole gidemedim salıyor bekliyorum ben de hamileyim. Vallahi artık çok sinirim bozulmsys başladı.
Bizim kira parası çıkınca maaşımız eşitleniyo onlar kira ödemiyor. Yardım etmiyorlar.canım muhtaç olurlar evladıdır tabi ki bakar da para yardımı da yapar 2500 de iki kişiye yeter gibi eltinlerin durumu nasıl yardim edemiyorlar mi
JandarmaMasallah cok bilinclisin canim.
Ne is yapiyordu esin
Emin capa yi severim adam hep sayilarla konusur dedigi her bir seyin kaniti vardir.Vakit bulursanız tavsiye ediyorum izleyin lütfen
Kiranız kaç tl jandarma o kadar düşük mü alıyor ki nasıl eşitleniyorBizim kira parası çıkınca maaşımız eşitleniyo onlar kira ödemiyor. Yardım etmiyorlar.
Kira ve aidat bin TL oluyor.Kiranız kaç tl jandarma o kadar düşük mü alıyor ki nasıl eşitleniyor
Maaşınız 3500 tl miKira ve aidat bin TL oluyor.
Pure konuttan yada Oyak’tan çıkmak mantıksız dimiBugun aynin 14u degil mi.
Bordrolar e devlete yansimamis
Cikiliyor mu ki.Pure konuttan yada Oyak’tan çıkmak mantıksız dimi
İsteyince çıkılıyor da paramız içerde pul olmaz dimi ya değer yaniCikiliyor mu ki.
Cikmayin. Nemasi super onlarin. Yani ilerde guzel birikim.
Tabiki deger. Oyak iyi birsey.İsteyince çıkılıyor da paramız içerde pul olmaz dimi ya değer yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?