Bugün ne aldin kaç tl harcadin

evet çok zor sikayetlerimiz sürekli değil neyseki ben dikkat ettiğim için

günaydın kızlar bizim de bordrolar cıkmamıs ama arkadasım hesaplamıstı zaten maaslarımızı
dün bebek arabası baktık bi tane begendık ındırımdeymıs ındırımlı hali bile benim düşündüğümden fazla
annemin zaten bi emeklisi var ev kira ama bebişe hediye diye para bırıktırıyodu 1000tl verdi araba da 1700 tl (9 taksitle ödenecek) 300 daha verip doğum hediyesi olarak vermiş olacakyok falan dedim ama çok üzülürüm öyle dedi

Eşim maaş alamıyor püre , trumpla alakalı turkıye uzantısında çalışıyor cok detay veremiyorum .
Umarım gerı donuk alabılırler, dolar ve altın yukselıyor . Arabadan haber bekliyorum bakalım

kakada kan mukus yesil renk huzursuzluk kilosu 5.800 az gibi geliyor bana ve çok kaka yapıyor
Yeşil renk sındırılmemıs besınde dıyorlar, usutmuste dıyorlar. Bır cok sey soylenıyor kılosu normal bence ama kaka cok yaptığı ıcınde ıyı kılo alamıyor olabılır. Insallah kolayca cozum bulabılırsınız. Bır arkadaşımın bebegının susam alerjısı vardı sadece, ama bulana kadar akla karayı sectıler . Insallah kolay olsun

Ne aldı pure sorması ayıp. Askerlerin alacakları hiç bitmiyor bence bir tane de bizim evde var aynısından sürekli terzideyiz yada askeri malzemeci de

üşütme değildir bizimki ara ara oluyor evimde çok sıcak yediklerimden etkiliyor eminim artik birara çok iyiydi bugünlerde yine başladı inş.canım geçsin de çekeceğiz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…