- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.641
kakada kan mukus yesil renk huzursuzluk kilosu 5.800 az gibi geliyor bana ve çok kaka yapıyorHaftaya mı canım ? Hadı bakalım hayırlısı olsun zor ısler ama büyüdükçe gecıyor o bıraz rahatlatır ınsanı.
Kakasında mukus varmı ?
Maaşa yansıyanlarmı yoksa ayrı yatanmı canım?Tamam sorarsan sevınırım bende ona göre yapmıştım hesabımıEvet galiba ayın 25 i gibi tazminat yatarmış. Ama akşam eşime sorar sana emin şekilde söylerim olur mu
evet çok zor sikayetlerimiz sürekli değil neyseki ben dikkat ettiğim içinBenim oğlumda alerjikti. Neocate ı içmedi iciremedim. Diğer alerji mamasını 2 yaşına kadar kullandı. Adini unuttum. Biberon almadığı için ben çorbasına muhallebisine katip yedirdim doktor önermişti. Ben de nerdeyse 1.5 yıl diyet yaptım. Takviye olarak o ile başlayan kalsiyum ilacını kullanmıştım. Çok gecm8s olsun alerji çok zor. Basına gelmeyen kesinlikle anlayamaz.
Eşim maaş alamıyor püre , trumpla alakalı turkıye uzantısında çalışıyor cok detay veremiyorum .Gunaydin kizlar
Maasa son 1 gun. Elimdeki nakit oyle azaldi ki. Bugun bi masraf cikmaz insallah.
Kizlar sabah kalktim esimle asm gittik. Kan ve idrar verdim. Yarin ogleden sonra cikar dedi doktor. Is cikisi alirim.
Heyecanlandim
Bordrolar sabah da yoktu malesef.
Trump tutkiye ekonomisini çökertiriz diye twit atti gece yarisi. Piyasalar gergin
Bizim çift tazminatMaaşa yansıyanlarmı yoksa ayrı yatanmı canım?Tamam sorarsan sevınırım bende ona göre yapmıştım hesabımı
Yeşil renk sındırılmemıs besınde dıyorlar, usutmuste dıyorlar. Bır cok sey soylenıyor kılosu normal bence ama kaka cok yaptığı ıcınde ıyı kılo alamıyor olabılır. Insallah kolayca cozum bulabılırsınız. Bır arkadaşımın bebegının susam alerjısı vardı sadece, ama bulana kadar akla karayı sectıler . Insallah kolay olsunkakada kan mukus yesil renk huzursuzluk kilosu 5.800 az gibi geliyor bana ve çok kaka yapıyor
Yakinda yok canim yaa.Selamlar... mutlu haftalar olsunn
Pure yakında özel uygun fiyatlı yok muydu hastane falan.. yarın öğleden sonra çook geeçç
Anladım canım hayırlısı bakalım iyi sonuçlar olsunYakinda yok canim yaa.
Olsa da gitmem test icin.
zaten hep öyle olmaz mı biri harcar biri tutar olan tutana olurEşımîn harcamalari hic bitmiyortr
Sürekli masraf çikiyor off
Yok valla bana birsey olmicak. Harcatmicam geresiz cunkuzaten hep öyle olmaz mı biri harcar biri tutar olan tutana olur
üşütme değildir bizimki ara ara oluyor evimde çok sıcak yediklerimden etkiliyor eminim artik birara çok iyiydi bugünlerde yine başladı inş.canım geçsin de çekeceğiz mecburYeşil renk sındırılmemıs besınde dıyorlar, usutmuste dıyorlar. Bır cok sey soylenıyor kılosu normal bence ama kaka cok yaptığı ıcınde ıyı kılo alamıyor olabılır. Insallah kolayca cozum bulabılırsınız. Bır arkadaşımın bebegının susam alerjısı vardı sadece, ama bulana kadar akla karayı sectıler . Insallah kolay olsun
ne çıkardı yineEşımîn harcamalari hic bitmiyortr
Sürekli masraf çikiyor off
fazla ekmeklerini tazeyken at buzluğa canım israf olmasinHerkese günaydınlar
Lezzetli yemek yapsam fena olmayacak mutsuz olmaya başladık hala yaptığım yemekler bitmedi bugün birer inş ezogelin çorbamız.
Ekmekler küflenmiş çöpe attık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?