- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.621
Borçlardan dolayı sanırım. Allah en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin. İnanın eşim değer bilse ben herşeye katlanırım hep öyle yaptım ama enayi yerine konunca insan artık. Dur diyorOna da sukur bak bana aylik 50 tl cep harcligim bile olmuyor. Bazen ek odeme gelirse 30 falan verebiliyor. Ben onu da koysam kenara diye ugrasiyorum
Benim oğlum Hacettepe de kontrolde ondan dedim 2 aylıkken işe döndüm süt yetmez diye mama verdim sonra kustu böyle anladım bişey var süt oranı % 80 idi şuan 36 ya düştü. Özel mama 2 yıl önce 140 tl idi ama devlet rapor veriyor 2 yaşına kadar ücretsiz alıyorsun ve varolan kalsiyum azalmadan kontrol altında olması gerek. O yüzden süt alerjin varsa mamayi kullan şuan sende almiyorsun o ile başlayan kalsiyum da senin için gerekli canımbebeklerde alerjik besinleri en sağlıklı bulma yöntemi deneyerek evet yiyorum kizimda belirtilere bakıyorum sut ürünleri susam tahin balık bulduklarım
Çocuk dr götürdüm universiteye çocuk alerjiye goturmemizi söyledi yarin randevu alıp 15 tatilde götüreceğiz canım yapilacak bisey yok aslında yemiycem
Ek gıdaya geçince neler yapmalıyız bunları konusucaz alerjik bebeklere özel mamalar var onuda yazabilir umarım yazmaz anne sütü veriyorum vermeyede devam etmek istiyorum dikkat ederek
evet farkındayım anlattiklarinizin o yüzden pazartesi çocuk alerjiye goturucem artik dr ne derse uyucaz kızımın 4 ayı bitmek üzere 40 günlükten beri ağzıma süt ürünü girmediBenim oğlum Hacettepe de kontrolde ondan dedim 2 aylıkken işe döndüm süt yetmez diye mama verdim sonra kustu böyle anladım bişey var süt oranı % 80 idi şuan 36 ya düştü. Özel mama 2 yıl önce 140 tl idi ama devlet rapor veriyor 2 yaşına kadar ücretsiz alıyorsun ve varolan kalsiyum azalmadan kontrol altında olması gerek. O yüzden süt alerjin varsa mamayi kullan şuan sende almiyorsun o ile başlayan kalsiyum da senin için gerekli canım
Laktazm kullanıyormusun buarada bebegın ıcın canım ?evet farkındayım anlattiklarinizin o yüzden pazartesi çocuk alerjiye goturucem artik dr ne derse uyucaz kızımın 4 ayı bitmek üzere 40 günlükten beri ağzıma süt ürünü girmedi
iyi olsunda bizim sadece sütte değil gibi yemedigim halde şikAyetlerimiz oluyor
kullanmiyorum canımLaktazm kullanıyormusun buarada bebegın ıcın canım ?
Alerjı durumu cok karışık geliyor banada, cok gecmıs olsun ınsallah cıddı oranda bır alerjısı yoktur
mamaniz neocate miBenim oğlum Hacettepe de kontrolde ondan dedim 2 aylıkken işe döndüm süt yetmez diye mama verdim sonra kustu böyle anladım bişey var süt oranı % 80 idi şuan 36 ya düştü. Özel mama 2 yıl önce 140 tl idi ama devlet rapor veriyor 2 yaşına kadar ücretsiz alıyorsun ve varolan kalsiyum azalmadan kontrol altında olması gerek. O yüzden süt alerjin varsa mamayi kullan şuan sende almiyorsun o ile başlayan kalsiyum da senin için gerekli canım
Haftaya mı canım ? Hadı bakalım hayırlısı olsun zor ısler ama büyüdükçe gecıyor o bıraz rahatlatır ınsanı.kullanmiyorum canım
Dr gitmeden bisey yapmak istemiyorum sadece sut ürünleri susam tahin balık yumurta nin rahatsız ettiğini deneye deneye buldum bakalım pazartesi saat 10 a randevu aldım simdi
Benim oğlumda alerjikti. Neocate ı içmedi iciremedim. Diğer alerji mamasını 2 yaşına kadar kullandı. Adini unuttum. Biberon almadığı için ben çorbasına muhallebisine katip yedirdim doktor önermişti. Ben de nerdeyse 1.5 yıl diyet yaptım. Takviye olarak o ile başlayan kalsiyum ilacını kullanmıştım. Çok gecm8s olsun alerji çok zor. Basına gelmeyen kesinlikle anlayamaz.mamaniz neocate mi
AA bızımdemi eksık yatacakGünaydın ay gece 3 te uyudum tüm vücudum tutulmuş . Eşim erken çıkarsa ki aslında bugün kanuni olarak izinli ama hiç sanmıyorum erken filan gelemez neyse bankaya gideceğiz açıkta hesaplar var ıraktayken maaşının yattığı hesaplar onları filan kapatacağız . Benimde fazladan açık hesabım var kapanacak . Piyasalar gergin yine yabu gece maaş eksik yatacak Doğuda tazminatlar ile ilgili bir problem var
Evet galiba ayın 25 i gibi tazminat yatarmış. Ama akşam eşime sorar sana emin şekilde söylerim olur muAA bızımdemi eksık yatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?