- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.681
Ben de buzdolabina koymamıştım bu seferki benim hatam dolapta yer YÖK diye ilgilenmedimcanım dılımlı ekmek alabılırsınız tam bugday yada kepek gıbı bız buzdolabına koyuyoruz kuflenme olmuyo
Gunaydin :)Günaydın herkese
Benım arabamda benzer arabaya sığmıyor maalesef. ınanılmaz hantal bınek bır araç. Benım ekstra maclaren bastonumda var ıkısını donusumlu kullandımIyi günlerde kullanım güzel gozukuyor. Sadece şu aklıma geldi tekerlekleri biraz büyük araba bagajında sıkıntı yaratır mi acaba? Birde ağır mi? Tek başınıza hem çocuk hem arabayı taşımanız gerekirse halledebilir m8siniz? Ben bebek arabası alırken bu ikisine dikkat etmiştim.
Hayirli olsun gule gule kullanin insallahEki Görüntüle 2225108 kızlar erken falan dıyodum ama her sey zamlanıyo hazır ındırımdeymıs begendıkte oglen aldı ananesı bebek arabasını 1700e 11taksit. farklı yerde baktk aynısı 2500
Benim de 4 gün gecince asm ye gittim kan verdim daha sonuç çıkmadan regl olmuştum psikolojik gecikmişim olabiliyor önünüzdeki maçlara bakarız artıkKizlar birkac dakika önce regl oldum
Aaa canım , kan vermenı beklıyormus resmen.Kizlar birkac dakika önce regl oldum
Güle güle kullanınEki Görüntüle 2225108 kızlar erken falan dıyodum ama her sey zamlanıyo hazır ındırımdeymıs begendıkte oglen aldı ananesı bebek arabasını 1700e 11taksit. farklı yerde baktk aynısı 2500
:))ne çıkardı yine
Erkeklerin hepsi ayni bizimkide aktardan eve gelmez:))
:))
Kizlar cok gülüyorum ben bu topikte
Allah da sizi güldürsün
Bende maclaren tam yatan modelden aldjm 1tane ıle çocuğu büyüttük çok şükür halada sağlam valla çok memunumBenım arabamda benzer arabaya sığmıyor maalesef. ınanılmaz hantal bınek bır araç. Benım ekstra maclaren bastonumda var ıkısını donusumlu kullandım
Hayırlı olsun . Sıkmayın canınızı. Eşiniz daha Yeni geldi zatenKizlar birkac dakika önce regl oldum
Sıfır harcama günlerini arttırmaya çalışıyoruz bir arkadaş ayda 5 gün sıfır harcama hedefi koydu mesela.Grupça ne karar aldınız kızlar markete gıtmemek ıcın?
TSK berıyor ama botlar ağır hantal uzun sure giydiğinde yara yapıyor ayağını bız 800tl verıp YDS marka bot aldık bunlar kışlık bırde yaz için alıyoruz onlarda o civar.Hucum yelegı almıs eşim TSK nın verdıgı ağırmış operasyonda fln zor oluyor Ztn esım 60kg birde çanta kompozıt başlık adam taşırken yamulup gidiyorBenim eşimin kıyafetlerını işverenler karşılıyor. Botlarından kamuflajlarına kadar kıyafet , bere , mont vs.
Askerlerın karşılanmıyor mu?
Hayirlisi olsunKizlar birkac dakika önce regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?