- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.701
Bu arada zeynolincim masraf cilariyor benimki surekli kendi kendine.
Yarindan itibaren topikce baslayalim bizde kizlarSıfır harcama günlerini arttırmaya çalışıyoruz bir arkadaş ayda 5 gün sıfır harcama hedefi koydu mesela.
çok tesekkurler orda denedım hafıfti kednı basıma falan kapatmayı denedım yapabıldım bide kuması tamamen cıkıyomus makınada yıkanabılıyomus bagaj ıcınde esım yanımdaydı muhtemeln o bakmıstır ben dıkkat etmedimIyi günlerde kullanım güzel gozukuyor. Sadece şu aklıma geldi tekerlekleri biraz büyük araba bagajında sıkıntı yaratır mi acaba? Birde ağır mi? Tek başınıza hem çocuk hem arabayı taşımanız gerekirse halledebilir m8siniz? Ben bebek arabası alırken bu ikisine dikkat etmiştim.
tesekkurler canım inşAllah kullanıslı olur ,evet cumartesi belli oldu oğlumuz olacak ınsAllahkronikuykucu canım bebek arabanız hayırlı olsun, cok güzel cok begendıgım bır model benımde.
Bebegın cınsıyetı bellı oldu mu canım ?
Kizlar birkac dakika önce regl oldum
tesekkur ederımmHayirli olsun gule gule kullanin insallah
tesekkur ederimm ya ıste 2 gundur bakınıyorduk netten falan dün bunu begenınce ındırımı kacırmayalım dedık, ınsAllah severde bebiş kullanıslı olur bızım içinGüle güle kullanın
Bebek arabasi secimi karar vermesi bize cok zor gelmisti
Cok sıkıldığımızı hatirliyorum
Insaallah bebek arabasini seven bir bebegin olur
Cok buyuk rahatlik
teseekur ederım canım begenmenıze cok sevındım aminn ınsAllah saglıklı günlerde kullanalımMerhaba kizlar bugun bos gunum tatilim 3 gun olunca guzel oluyor.
Aksama kuzenim gelecek esiyle oturmaya. Börek, aglayan pasta, yaprak sarma, icli kofte hazirlayacagim. Sabahtan bir market yaptim geldim 54 bimde, 12 de yerel markette harcadim.
Aksama da ezogelin corbam ve buzluktan sulu kofte yapacagim. Buzluk elim kolum resmen. Manti, kofte, fasulye icli koftem var simdilik. Seneye yazdan daha cok sey koymak istiyorum.
pure hazel Hayirlisi olsun canim elbette olur bir evladiniz var 2. de cok bekletmeden gelecektir insallah.
kronikuykucu bebek arabasina bayildim insallah guzel gunlerde saglicakla kullanin
Çok sık duruyor güle güle kullanın ıns.Rengide Harika erkek kız hepsıne olur uzun vadeli kullanırsınEki Görüntüle 2225108 kızlar erken falan dıyodum ama her sey zamlanıyo hazır ındırımdeymıs begendıkte oglen aldı ananesı bebek arabasını 1700e 11taksit. farklı yerde baktk aynısı 2500
Bu arada zeynolincim masraf cilariyor benimki surekli kendi kendine.
Isyerinden de olabilir gunluk hayatta da .
Kiyafet var ama birkac sey begenmis alacagiz yine.
Markete gittik gecen gun. Baktim hesapli hesapsiz aliyor herseyi.
Cnm sen de gebeydin di mi pot kırma riskini göze alıp soruyorum yanlış anlama üzülme hatalıysam lütfenMaasin ilk gunleri 0 harcama pek mumkun degil ama 2. Hafta yapabilirim belki beklenmedik bir sey olmazsa
Aynı benBenımkide bakmaz fiyatına canı ne isterse çat alır birdahamı gelcem dünyaya der
sana da az kalmış allah kavuştursun canım.Selam kızlar.Benımde bordro daha gözükmüyor yarın gorecegız bklm kaç yatacağını.Çarsamba gece 1de eşim geliyor hayırlısı ile şafak 2Annemle buluştuk Mado da bkrseyler yedik 33tl odedım başka harcama şimdilik yok ama kendıme oğlana kan ilacı alacağım eczane kaç tutacak bklm.He bide kendıme arazı için mont alacağım kart kesıldı bu gece alırım belki netten
Sağol canımsana da az kalmış allah kavuştursun canım.
Canım sizin tazminatta sorun yokmuş normal yatar dediÇok sık duruyor güle güle kullanın ıns.Rengide Harika erkek kız hepsıne olur uzun vadeli kullanırsın
Ay çok sevındım canımCanım sizin tazminatta sorun yokmuş normal yatar dedi
Ayy evet senin daha vardi demi kesin donuse.. sende mi denesen 2.yi esin gelene kadar buyurler beraberce.. :)Sağol canım22 gün olacak izni sonra yine şafak sayacağız ah ah çabucak geçse su 2yıl
Zam bırdahakı ay mı olacak tazmınata?Canım sizin tazminatta sorun yokmuş normal yatar dedi
Nasıl yapacağız ?Sıfır harcama günlerini arttırmaya çalışıyoruz bir arkadaş ayda 5 gün sıfır harcama hedefi koydu mesela.
Benımde abıden kalma canım , yarım yatarlı. Bırde arkadasın aldığı tarzda var . saselı ayır , yerlestır cok zor oluyor gerçekten. Ama daha konforlu avm fılan esımle gıderken onla gıdıyorum . Okula alısverıse gıderken maclaren kullanıyorumBende maclaren tam yatan modelden aldjm 1tane ıle çocuğu büyüttük çok şükür halada sağlam valla çok memunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?