- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.721
Aynen öyle bir sonraki ay . Çünkü tazminat bir ay geriden geliyor yaZam bırdahakı ay mı olacak tazmınata?
Ay aman Allah korusunAyy evet senin daha vardi demi kesin donuse.. sende mi denesen 2.yi esin gelene kadar buyurler beraberce.. :)
Allah kavuştursun canım iyi olur değişiklik saçını kestrmen bende kestircemçarsamba kuaföre gidecegım sacımı kestırecegim ve ilk defa ağda yaptıracağımİnş çok acımaz arkadaşın gazına geldım bırlıkte gidecegız.100tl ayıracağım maaş yatınca bütçemden kuaför ıcın.hesapladm 6aydır sac fln kestırmemısım hakkettım gitmeyı 6ay ara çok
Herkes kendi ayarlıyor. Bazen yazıyoruz ya bugün sıfır harcama diye. Şimdi hedef belirleyip yapmaya çalışıyoruz örneğin ay da en az iki gün sıfır harcamalı gün planlıyorum gibi.Nasıl yapacağız ?
Rica ederim ne demek uzun oldu diye ...Ay aman Allah korusunBen o hatayı geçen seferi dogu gorevınde yaptım 1yıl olmustu gideli hamıle kaldım kustum ettım suyum azaldı esım yok yalnızım annem geldı bıraz.İnsan duygusal oluyor tek basına çok zor edım geldı hamıle kaldım tekrar izne geldı consıyet ögrendık sonrakı izinde Doğum oldu hamılelıgımı fln göremedı.Cocuk dogdı gitti 6aylıktı geri geldi sonra 10ay bırlıkte yasadık ordan oraya tayını çıktı hep çocukla ben yalnkz kaldım annem fln heldı öyle idare ettık şimdi yıne yalnız 2yıl yok çocuk 5.5yasına geldıgınde donecek. Ben büyük konuşmayım ama başka çocuk düşünmüyorum Allah buna sağlık versın Allah olmayanlara versın.Eşim hep görev tayın işimiz zor büyüdüğünde ergenlıkte koşturması var evde şimdi gozumkn önünde ama sonra zor ortalık kötü gençlik fena.Cok uzun yazdım ama kusura bakma çok dertlıyım
Evet 6 aylik oldukCnm sen de gebeydin di mi pot kırma riskini göze alıp soruyorum yanlış anlama üzülme hatalıysam lütfen
Ilkinde biraz acıyor. Alan kişiye söyleyin küçük küçük yapıştırıp çeksin. Daha önce niye yaptirmamisim diyeceksiniz çok rahat oluyor. Ve belirli bir düzende giderseniz belirgin azalma ve tüylerde incelme oluyor. Açısını hiç hissetmiyorsunuz.çarsamba kuaföre gidecegım sacımı kestırecegim ve ilk defa ağda yaptıracağımİnş çok acımaz arkadaşın gazına geldım bırlıkte gidecegız.100tl ayıracağım maaş yatınca bütçemden kuaför ıcın.hesapladm 6aydır sac fln kestırmemısım hakkettım gitmeyı 6ay ara çok
Cinsiyet belli oldu mu maşallah sizeEvet 6 aylik olduk
Erkek canimCinsiyet belli oldu mu maşallah size
cok tesekkur ederim ınsAllahÇok sık duruyor güle güle kullanın ıns.Rengide Harika erkek kız hepsıne olur uzun vadeli kullanırsın
Canım benim iyi günlerde kullanın çok güzel olmuş rengini de çok sevdimcok tesekkur ederim ınsAllah
Hayırlı olsun canım , ısmı duşundunuz mu?cok tesekkur ederim ınsAllah
tesekkur ederım fıstığımCanım benim iyi günlerde kullanın çok güzel olmuş rengini de çok sevdim
tesekkur edderımmHayırlı olsun canım , ısmı duşundunuz mu?
Sıkma canını herşey yoluna girer sadece tedbiri elden bırakma biraz olur mı gereksiz harcamalardan kaçın yetertesekkur ederım fıstığımdarısı basınıza
demin bi moralim bozuldu ama ıyıyım sımdı kızlar
esımın patronu zam yapmıs ama ısler ne olur bılmıyorum demıs sene ıcınde adam iş degıstırırse esım ıssız kalabılır Allah korusun
ama esımle arası iyi cevresi de geniş patronun oyle bıse olursa baska bı yere yerlestırır dıye dusunuyoruz
tabi ben tasarruf tedbirlerine devam etmeliyim
oğlusumun bereketiyle 2019 güzel olacak ınsAllah iyi diyelim iyi olsun
aynen canın cok sukur 500 tl zam yapmıs akarken dolduralım ınsAllah doguma kadar tedbirleri iyice artırmam lazım elimden geldıgınce tabi cunku o zman kısamıcaz yaniSıkma canını herşey yoluna girer sadece tedbiri elden bırakma biraz olur mı gereksiz harcamalardan kaçın yeter
Merhaba benim eşimde jandarma maaşı çok düşük geldi rütbesini yılını bilmiyorum ama söylediğin tutar az gibi4500 kira hariç 3500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?