Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayy evet senin daha vardi demi kesin donuse.. sende mi denesen 2.yi esin gelene kadar buyurler beraberce.. :)
Ay aman Allah korusunBen o hatayı geçen seferi dogu gorevınde yaptım 1yıl olmustu gideli hamıle kaldım kustum ettım suyum azaldı esım yok yalnızım annem geldı bıraz.İnsan duygusal oluyor tek basına çok zor edım geldı hamıle kaldım tekrar izne geldı consıyet ögrendık sonrakı izinde Doğum oldu hamılelıgımı fln göremedı.Cocuk dogdı gitti 6aylıktı geri geldi sonra 10ay bırlıkte yasadık ordan oraya tayını çıktı hep çocukla ben yalnkz kaldım annem fln heldı öyle idare ettık şimdi yıne yalnız 2yıl yok çocuk 5.5yasına geldıgınde donecek. Ben büyük konuşmayım ama başka çocuk düşünmüyorum Allah buna sağlık versın Allah olmayanlara versın.Eşim hep görev tayın işimiz zor büyüdüğünde ergenlıkte koşturması var evde şimdi gozumkn önünde ama sonra zor ortalık kötü gençlik fena.Cok uzun yazdım ama kusura bakma çok dertlıyım

Allah kavuştursun canım iyi olur değişiklik saçını kestrmen bende kestircem

Rica ederim ne demek uzun oldu diye ...
Aslinda bi bakima haklisin tabi ki... yalniz degilsin ama anacin yaninda... ikisi birlikte buyumus olur diye dusundum bende canim..tabi yasadigini sen daha iyi bilirsin.. Rabbim saglikla kavustursun esinle canim..

Ilkinde biraz acıyor. Alan kişiye söyleyin küçük küçük yapıştırıp çeksin. Daha önce niye yaptirmamisim diyeceksiniz çok rahat oluyor. Ve belirli bir düzende giderseniz belirgin azalma ve tüylerde incelme oluyor. Açısını hiç hissetmiyorsunuz.

Benım araba hayalım başka bahara kaldı. Kendı aracımızı pıyasanın 6 bın altına satmanın manası yok. Acık kaldı parada kalsın madem kısmette yokmus

Canım benim iyi günlerde kullanın çok güzel olmuş rengini de çok sevdim
tesekkur ederım fıstığım darısı basınıza

demin bi moralim bozuldu ama ıyıyım sımdı kızlar
esımın patronu zam yapmıs ama ısler ne olur bılmıyorum demıs sene ıcınde adam iş degıstırırse esım ıssız kalabılır Allah korusun
ama esımle arası iyi cevresi de geniş patronun oyle bıse olursa baska bı yere yerlestırır dıye dusunuyoruz
tabi ben tasarruf tedbirlerine devam etmeliyim
oğlusumun bereketiyle 2019 güzel olacak ınsAllah iyi diyelim iyi olsun

Sıkma canını herşey yoluna girer sadece tedbiri elden bırakma biraz olur mı gereksiz harcamalardan kaçın yeter

Sıkma canını herşey yoluna girer sadece tedbiri elden bırakma biraz olur mı gereksiz harcamalardan kaçın yeter
aynen canın cok sukur 500 tl zam yapmıs akarken dolduralım ınsAllah doguma kadar tedbirleri iyice artırmam lazım elimden geldıgınce tabi cunku o zman kısamıcaz yani

Şu 5 gun harcamasız benım gozumu korkuttu ama , onumuzdekı hafta denıyeyım. sımdı okullar tatıle gırerken yenilenmek ısteyen defter , kaplık , etıket bu hafta alıp halletmem lazım. Döneme temız başlayalım ınsallah. Pazartesıden ıtıbaren dıyeyım ben .
Bugun henüz harcama yapmadım ama benım 0 gectıgım cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…