- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.741
Bencede bi gariplik var bence bu işte batı maaşı 5800 filan oldu çünküMerhaba benim eşimde jandarma maaşı çok düşük geldi rütbesini yılını bilmiyorum ama söylediğin tutar az gibi
aynen ben de öyle düşünüyorum sıfır araç en nihayetinde gittiği yere kadar huyunu suyunu bildiğim aracım...Benım araba hayalım başka bahara kaldı. Kendı aracımızı pıyasanın 6 bın altına satmanın manası yok. Acık kaldı parada kalsın madem kısmette yokmus
Bencede bi gariplik var bence bu işte batı maaşı 5800 filan oldu çünkü
Sıfırını mumkun degıl alamayız. Bır dahada bu arabadan bulabılır mıyız muamma. Benımkı cok kucuk, bebek arabasını sığdıramıyorum arabaya. Once satayım sonra bakayım , bu sekılde olacak anca. Buarada not konusunda yazdım bızım dıger konuya :)aynen ben de öyle düşünüyorum sıfır araç en nihayetinde gittiği yere kadar huyunu suyunu bildiğim aracım...
kısmet belki sıfırını alacak paramız olur o zaman alırız canım..
Ben soyle dusunuyorum kismetimde varsa gelir.. onunu tikamak yanlis canim sen de dene... 'mumkun degil alamayiz' yerine 'parami biriktiriyorum alabilirim' gibiSıfırını mumkun degıl alamayız. Bır dahada bu arabadan bulabılır mıyız muamma. Benımkı cok kucuk, bebek arabasını sığdıramıyorum arabaya. Once satayım sonra bakayım , bu sekılde olacak anca. Buarada not konusunda yazdım bızım dıger konuya :)
Doğru dedın , evrene olumlu mesaj gondereyım ben en ıyısıBen soyle dusunuyorum kismetimde varsa gelir.. onunu tikamak yanlis canim sen de dene... 'mumkun degil alamayiz' yerine 'parami biriktiriyorum alabilirim' gibi
bakiyorum hemen diger konuya:)
Doğru dedın , evrene olumlu mesaj gondereyım ben en ıyısı
Paramı bırıktırıyorum , alabılırım
Bu aksam yemek ,
Kuru - pilav - turşu ve ayran.
Bu aksam markete uğramam lazım . Dun aksamda bızım bebıto kuru yedı bugun yiyemez, kasık maması alacağım .
Bıraz haftayı ongorup bısıler alayım. Belkı kasaptanda tavuk gogusu alıp , sote yaparız yarına
ayy çok güzel bir haber buu... şimdi transfer olmayacaksa neden çağırdılar acaba?Selamlar acayip yogun bir pazartesi gunu yasiyorum daha bitmedi bitemedi.
Merkezden aradilar embriyolarimizin ucu de saglikli imis yarin cagirdilar:))
Bu arada e devlette bordrolar hala gorunmuyor sanirim gece hesabima yatinca gorecegim :)
Cumartesi adet oldum ya rahim Kalinligi ve estrogen progesteron duzeylerime bakarlar sanirim. Transfer ne zaman olacak bilmiyorum belki de Hemşire afaki konustu.ayy çok güzel bir haber buu... şimdi transfer olmayacaksa neden çağırdılar acaba?
Hadi insallah iyi haberle gel canim..Cumartesi adet oldum ya rahim Kalinligi ve estrogen progesteron duzeylerime bakarlar sanirim. Transfer ne zaman olacak bilmiyorum belki de Hemşire afaki konustu.
Neli kek yapmak istiyorsun canımOglan biraz uyudu . Tadi yok bugun.tavuksuyu vardi.
Aksama bulgur pilavi salata ayran yapacagim. Bende halsizim. Agir seyler yapamam.
Yarin misafirim var akraba sayilir. Guvecte etli kuru fasulye piric pilavi salata tursu dusundum .cayin yanina da kek
Kizlar birkac defadir kekim dagiliyor. Tam tarif verebilecek olan var mi
En begendigin ve tam tarifi olan olabilir canimNeli kek yapmak istiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?