- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.261
yumurta vazgeçilmezim sabahları bazen 2 tane bile yiyorum10 yumurta aldık adliye kafeteryadan 6 tl idi zam gelmiş 7.25 olmuş
hiç mi bir şey almıyor.Bende nişanliyken bi bilezik almisti şu kelepçe olanlardan.
Flört dönemimde de çok şik bir saat almisti marka..
Simdi de birşey almiyor
Yemek hazirliyor sadece.hiç mi bir şey almıyor.
Sosis hicbir faydasi olmayan birsey canim keşke eve hiç sokmasan salam sosisAyy çok harcama yapan biri olarak kendimi kısıtlamak için buraya yazıcam bende hergün.
Bugün kaşar peynir 10.50
Sosis 8 tl
2 ekmek 2.50
4 tane neskafe 2 lira toplam 23 lira
Yarın hiç harcama yapmayacağım gibi görünüyor hadi inşallah
Haklısın canm zaten evimizde çocuk var sokmuyoruz ama kızkardeşim geldi kahvaltıda al diyince aldım mecbur yoksa bizde yemiyoruz çok nadir tanıdık kasaptan sucuk alırız onun harici yemeyiz.. bu arada ekstra kumbara aldım her hafta 10-20 artık ne olursa atıcam içine çalışmadığım için azar azarda olsa biriksin köşede..Sosis hicbir faydasi olmayan birsey canim keşke eve hiç
sokmasan salam sosis
Yufka 7.40 mı orda burda 4 lira :))340tl market alışverişimiz tuttu. Yufkacıdan yufka aldım bir kilo 7.40tl . Ama onu alırken pestil gördüm pişmiş gözleme de gördüm ve aldım toplamda 20.70tl ödedim. Yatın temizlikçi gelecek 150tl öyle ödeyeceğim. Ayrıca komşumu kahvaltıya götüreceğim 80-100tl de öyle harcarım. Henüz altın hesabı açmadım. Altın almaya da gidemedim daha. Cüzdanımda 650tl kalacak ve bunun 500 TL si ile altın alacağım."
7.40 biraz fazla sankiYufka 7.40 mı orda burda 4 lira :))
Walla biraz fazla ama tadı güzel incecik ve börek süper oluyor eymek diye bir yerden alıyorum7.40 biraz fazla sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?