Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bnm esim surekli cicek aliyordu sevgililer gunu ogretmenler gunu dogum gunu evlilik yildonumu genelde hep cicek aliyordu
Cunku hediye alsa begenmem cok zevksiz kendileri :)))
Bir gun yine evlilik yildonumumuzde avm ye gittik yemek yemeye
Dedi ki sana cicekte almadim kusura bakma ya dedi. Bnde dedim oh iyi yapmissin o paraya kendime kazak alirim dedim.
Gercek mi diyorsun dedi evet dedim
Megersem cicek almis arabanin arkasina koymus surpriz yapacakmis. O gun dedim artik bana bir daha cicek alma solup gidiyor ne geregi var. O paraya kendime gerekli bir sey alirdim dedim o gun bugundur almiyor.
Adami kendi ellerimle odun yaptim aslinda

Ayy çok harcama yapan biri olarak kendimi kısıtlamak için buraya yazıcam bende hergün.

Bugün kaşar peynir 10.50
Sosis 8 tl
2 ekmek 2.50
4 tane neskafe 2 lira toplam 23 lira
Yarın hiç harcama yapmayacağım gibi görünüyor hadi inşallah

4 liradan asagi mandalinyoktuve begenmedik.
Hersey gercekten cok pahali.
Bu düzen boyle giderse insanlar meyve alamicak.
Elmanin kilosu 4 lira . 1 kiloda 5 tane ancak var. Napsin insanlar

Sosis hicbir faydasi olmayan birsey canim keşke eve hiç sokmasan salam sosis

340tl market alışverişimiz tuttu. Yufkacıdan yufka aldım bir kilo 7.40tl . Ama onu alırken pestil gördüm pişmiş gözleme de gördüm ve aldım toplamda 20.70tl ödedim. Yatın temizlikçi gelecek 150tl öyle ödeyeceğim. Ayrıca komşumu kahvaltıya götüreceğim 80-100tl de öyle harcarım. Henüz altın hesabı açmadım. Altın almaya da gidemedim daha. Cüzdanımda 650tl kalacak ve bunun 500 TL si ile altın alacağım."

Sosis hicbir faydasi olmayan birsey canim keşke eve hiç
sokmasan salam sosis
Haklısın canm zaten evimizde çocuk var sokmuyoruz ama kızkardeşim geldi kahvaltıda al diyince aldım mecbur yoksa bizde yemiyoruz çok nadir tanıdık kasaptan sucuk alırız onun harici yemeyiz.. bu arada ekstra kumbara aldım her hafta 10-20 artık ne olursa atıcam içine çalışmadığım için azar azarda olsa biriksin köşede..

Yufka 7.40 mı orda burda 4 lira :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…