- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.281
Eymek diye bir yerden alıyorum incecik tadı da güzelYufka 7.40 mı orda burda 4 lira :))
Tadı farklıysa ondan demek..Eymek diye bir yerden alıyorum incecik tadı da güzel
4,95e aldım bugun mandalinayı tadı çok güzel ama pahalı bence.portakalı 2,95 elma 3,95 kivi 6,95 yerli muz 5 ankara armutunun fiyatını hatırlayamadım.4 liradan asagi mandalinyoktuve begenmedik.
Hersey gercekten cok pahali.
Bu düzen boyle giderse insanlar meyve alamicak.
Elmanin kilosu 4 lira . 1 kiloda 5 tane ancak var. Napsin insanlar
aa öğretmen misin? konu dışı ama birşey soracağım 15 tatil boyunca okulunuzda kurs devam edecek mi, yani kurs veriyor musun bilmiyorum ama arkadaşıma müdürleri yazı geldi geleceksiniz demiş kış şimdi memleketine gidip 1 haftasonra kurs için okula dönüp tekrar gidecek memleketine. çok saçma geldi banaYok canim oğretmenim ben. Tesekkur ederim
Biz hiç tatile çıkamadık bir gün karadenizi gezmek istiyoruz nasipte varsadoğum günü konusu geçmiş; ben doğum günlerinde seyahat isterim hep yakın uzak farketmez. Yani takı, çiçek, kıyafet, çanta mutlu etmez beni pek ya. Onları zaten istediğimizde alıyoruz :) kendi doğum günü için de eşim bende fotoğraf makinasına lens istedi, eğer istemese onunkini de ayarlardım ufak bi tatil hem ona hem bana hediye olurdu
Mutlaka gez diyorum başkada bisi demiyorum.Biz hiç tatile çıkamadık bir gün karadenizi gezmek istiyoruz nasipte varsa
Nasipde varsa inşallah :)Mutlaka gez diyorum başkada bisi demiyorum.
Şuana kadar gittiğim gördüğüm yerlerin en guzeli karadeniz turuydu Allahim doyamadim doyamadim.
Benimde merak ettiğim 5-6 il kaldi onlarida görürsem tekrar karadeniz turu isterim Artvini göremedim cunku tur kapsamında degildi orayı merak ediyorum.
Yok canim oyle birsey duymadim ben. Hatta bu haftasonu normalde var fakat ögrenciler gelmedigi için iptal olacak. 15 tatilde oğrenciler hic gelmezaa öğretmen misin? konu dışı ama birşey soracağım 15 tatil boyunca okulunuzda kurs devam edecek mi, yani kurs veriyor musun bilmiyorum ama arkadaşıma müdürleri yazı geldi geleceksiniz demiş kış şimdi memleketine gidip 1 haftasonra kurs için okula dönüp tekrar gidecek memleketine. çok saçma geldi bana
Tebrikler canımBugün benden de sıfır harcama
Teşekkür ederimTebrikler canım
Şu kışı görelim artık15 ocak istanbul kar yagişi varmis.
Hadi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?