Bugün ne aldin kaç tl harcadin

4 liradan asagi mandalinyoktuve begenmedik.
Hersey gercekten cok pahali.
Bu düzen boyle giderse insanlar meyve alamicak.
Elmanin kilosu 4 lira . 1 kiloda 5 tane ancak var. Napsin insanlar
4,95e aldım bugun mandalinayı tadı çok güzel ama pahalı bence.portakalı 2,95 elma 3,95 kivi 6,95 yerli muz 5 ankara armutunun fiyatını hatırlayamadım.

Yok canim oğretmenim ben. Tesekkur ederim
aa öğretmen misin? konu dışı ama birşey soracağım 15 tatil boyunca okulunuzda kurs devam edecek mi, yani kurs veriyor musun bilmiyorum ama arkadaşıma müdürleri yazı geldi geleceksiniz demiş kış şimdi memleketine gidip 1 haftasonra kurs için okula dönüp tekrar gidecek memleketine. çok saçma geldi bana

doğum günü konusu geçmiş; ben doğum günlerinde seyahat isterim hep yakın uzak farketmez. Yani takı, çiçek, kıyafet, çanta mutlu etmez beni pek ya. Onları zaten istediğimizde alıyoruz :) kendi doğum günü için de eşim bende fotoğraf makinasına lens istedi, eğer istemese onunkini de ayarlardım ufak bi tatil hem ona hem bana hediye olurdu

Biz hiç tatile çıkamadık bir gün karadenizi gezmek istiyoruz nasipte varsa

Her doğumgünü, yıldönümü, sevgililer günü poncikleri biz varız itinayla kutlanir.
14.senemiz evleneli flortle 15.senemiz.

Bazen büyük bazen kucuk şeylerle hediyelisiyoruz.

Yani tamam tamam büyük olanları esim aliyor :)
O alistirdi ama onun suçu tamamen.
Şımarma hakkimida kullaniyorum ben.

Telefon,bilezik,bileklik falan almisligi var 1 güllede gelmisligi var özel gunlerde.
Ne çıkarsa bahtıma hesabi.

Alisincada insan bekliyo be.
Alıştırmasaymış dimi

Biz hiç tatile çıkamadık bir gün karadenizi gezmek istiyoruz nasipte varsa
Mutlaka gez diyorum başkada bisi demiyorum.
Şuana kadar gittiğim gördüğüm yerlerin en guzeli karadeniz turuydu Allahim doyamadim doyamadim.

Benimde merak ettiğim 5-6 il kaldi onlarida görürsem tekrar karadeniz turu isterim Artvini göremedim cunku tur kapsamında degildi orayı merak ediyorum.

Nasipde varsa inşallah :)

Yok canim oyle birsey duymadim ben. Hatta bu haftasonu normalde var fakat ögrenciler gelmedigi için iptal olacak. 15 tatilde oğrenciler hic gelmez

Ben onemsiyorum ozel gunleri ve hediyelesmeyi
Hediye de benim icin simartmak demek o yuzden insanin kiyipta alamayacagi seyler tercih ediyorum
Esimde sever hediyeyi suprizi.
Cicek cok severim cokta guzel secimleri var artik azaltmasini istedim cunku artik amaclarimiz var tamamen birakmasini istemem asla.
Dogumgunum ve yildonumu arasinda cok az zaman vardi, ve yildonumunde cok guzel gecirmistik dogumgunumde ayiciga ignelenmis ceyrek altin geldi hic vakti yoktu o ara isi kotu ve yogundu boyle cozum bulmus

Valla kızlar doğum günü mevzusunda biz şöyle yapıyoruz hediyeyi çünkü evlilik yıldönümüyle aralarında 1 ay var eşim bana sorar ne istersin diye bende hep altın türü istemişmdir bu sene telefon aldırdım o ayrı.. ama altın hastalığı var bende yılda bir hediye alıyo adam oda altından olsun diyordum napim yüzük ya bileklik ya kolye falan.. bundan sonra alır mı bilmem ev aldık borç çok bende istemem bikaç sene idare etmek gerekcek..

canım kırmızı et çekiyor ya evde yaparim ya da disarda da yiyebiliriz bilmiyorum çok oldu disarda yemeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…