- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.821
13 aylık canım benım kı ,bızde alerjı yoktu sadece mukuslu kaka vardı ama eslık eden huzursuzluğu fılan yoktu.bebeğin kaç aylık canım
Sizin alerjiniz ne zaman gecti
Senin kac çocuk vardı canım ? 15 tatılde geliyor sımdı buyugu yatmak bılmez vallaAh ah biz kendimize pek zaman ayıramıyoruz ben genelde ufaklikla eşimde iki kuzuyla ilgileniyor birazcık büyürlerse daha rahat ederiz
3 canimSenin kac çocuk vardı canım ? 15 tatılde geliyor sımdı buyugu yatmak bılmez valla
Ya çocuklara bakabilecek sağlam kafa , saglim bir vücut ve güzel bir gelir varsa neden olmasın.3 canim
Kızım mayısta 7 yaşına
Oğlum mayısta 4 yaşına girecek
Minik kızımda 4 aylık olmak üzere binn şükürgeniş aileyi seviyorum hepsi sezeryan yoksa bir tane daha isterdim
Maşallah Allah bağışlasın canım darısı isteyen herkese olsun inşallah..3 canim
Kızım mayısta 7 yaşına
Oğlum mayısta 4 yaşına girecek
Minik kızımda 4 aylık olmak üzere binn şükürgeniş aileyi seviyorum hepsi sezeryan yoksa bir tane daha isterdim
yerinde olsam bir kız için denerdim kızlar bambaşkaEki Görüntüle 2225413
Ya çocuklara bakabilecek sağlam kafa , saglim bir vücut ve güzel bir gelir varsa neden olmasın.
Ama ben kapanışı yaptım
Bende de 2 tane.
Büyük oğlum şubatta 9 yaşında
Küçük oğlum 13.5 aylık şuanda
Çalışıyorum 1 az, 2 çok
amin bütün hak eden kadınlar anne olsunMaşallah Allah bağışlasın canım darısı isteyen herkese olsun inşallah..
Yine erkek oluryerinde olsam bir kız için denerdim kızlar bambaşka
amin bütün hak eden kadınlar anne olsun
Ya bende bazen gece uyanıp okuduğum mesajları goruyorum , aradan bır kac gun gecınce ılla sıtemlı dönüşler alıyorum genelde cok yazamıyorum cevap veremiyorum mesajlara ozellıkle evdeyken .Ve 15 ocak geldi
Bu ay birikimi nasıl şekillendireceğimi bilmiyorum henüz karar vermedim
Dün akşam erkenden uyumusum, arada eşime msj attım, para göndereyim altın dolar al istersen demiş yok şimdi bekle demişim
Oda şaşırmış bişey biliyorum sanmış, ben anlamam demiş
Uykudan uyandım, aradan yarım saat geçti aklıma geldi, baktım ki rüya değil
Başıma silah mı dayadılar, ne oldu dedim insan sorarBende anlamadım ztn diyor
Bugün kirayı gönderdi, havale yapamıyor, ama gönderince ortaya bişeyler toplayıp alacağım
Stoklar sağlam fakat çay ve tereyağı almam lazım, Çaykurda kargo bedava iken ay ay alıp stoğumu sağlamlaştırayım diyorum
Tereyağı da haftaya alayım, hemen harcama yapmayayım biraz evde var.
Ya bende bazen gece uyanıp okuduğum mesajları goruyorum , aradan bır kac gun gecınce ılla sıtemlı dönüşler alıyorum genelde cok yazamıyorum cevap veremiyorum mesajlara ozellıkle evdeyken .
Ana dıyorum o rüya degılmıydı, bakıyorum gep gercek ve cok krıtık seylerı kaçırıyorum
hadi ya gerçek mi acaba seçim öncesi projeleri muhtemelen yüzde 17 gelmişti zaten mustafa tuna geldiğinde mümkünse diğer faturalarada gelsin elektrik çok pahalı suda öyle derin dondurucumu kapatcam içindekileri tüketmeye çalışıyorumAnkara’da su faturalarına yüzde 30 indirim yapılmış valla hayırlı olsun darısı bizim doğalgaz elektrik faturalarına
bizimde 70 gelmişti geçen ay bakalım bu ay ne kadar gelcekHiç bilmiyorum canım sorry :) ben faturada önceden 59-63 arasıydı o yüzden farkettim az gelmiş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?