Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın herkese

Bereketli olsun maaşlarınız kızlar.
Ben dun eve gıtmeden markete gittim . 60 lira harcamıştım ve sıze neler aldığımı gosterecegım. Aksamda esıme havlu kâğıt ve bulaşık telı aldırdım almayı unutmuşum. Ama masraf bıtmıyor bugun okulda etkınlık var 55 lıra oraya gonderdık
Onu babası verdı , ben 2 gunu bos gecırmeyı düşünüyorum ınsallahhh

Buarada elektrik 207 , doğalgaz 370 geldi.
Elektrıkte tarıfe ısını araştırmamıştım , tek zamanlı serbest kullanan tuketıcı yazıyor neredeyse doğalgaz faturasına yaklaşmış durumda valla

bebeğin kaç aylık canım
Sizin alerjiniz ne zaman gecti
13 aylık canım benım kı ,bızde alerjı yoktu sadece mukuslu kaka vardı ama eslık eden huzursuzluğu fılan yoktu.
Ancak geçenlerde bır konu açtım belkı gormussundur her aksam uyanık kalıyordu burayada yazmıştım . ınek sutu vermeyı kestım uyanmalar bıttı , başka marka sut deneyecegım bakalım ne olacak

Ah ah biz kendimize pek zaman ayıramıyoruz ben genelde ufaklikla eşimde iki kuzuyla ilgileniyor birazcık büyürlerse daha rahat ederiz
Senin kac çocuk vardı canım ? 15 tatılde geliyor sımdı buyugu yatmak bılmez valla

Senin kac çocuk vardı canım ? 15 tatılde geliyor sımdı buyugu yatmak bılmez valla
3 canim
Kızım mayısta 7 yaşına
Oğlum mayısta 4 yaşına girecek
Minik kızımda 4 aylık olmak üzere binn şükürgeniş aileyi seviyorum hepsi sezeryan yoksa bir tane daha isterdim

Eki Görüntüle 2225413
3 canim
Kızım mayısta 7 yaşına
Minik kızımda 4 aylık olmak üzere binn şükürgeniş aileyi seviyorum hepsi sezeryan yoksa bir tane daha isterdim
Ya çocuklara bakabilecek sağlam kafa , saglim bir vücut ve güzel bir gelir varsa neden olmasın.
Ama ben kapanışı yaptım
Bende de 2 tane.
Büyük oğlum şubatta 9 yaşında
Küçük oğlum 13.5 aylık şuanda

Çalışıyorum 1 az, 2 çok

3 canim
Kızım mayısta 7 yaşına
Maşallah Allah bağışlasın canım darısı isteyen herkese olsun inşallah..

yerinde olsam bir kız için denerdim kızlar bambaşka

Ve 15 ocak geldi
Bu ay birikimi nasıl şekillendireceğimi bilmiyorum henüz karar vermedim
Dün akşam erkenden uyumusum, arada eşime msj attım, para göndereyim altın dolar al istersen demiş yok şimdi bekle demişim
Oda şaşırmış bişey biliyorum sanmış, ben anlamam demiş
Uykudan uyandım, aradan yarım saat geçti aklıma geldi, baktım ki rüya değil
Başıma silah mı dayadılar, ne oldu dedim insan sorar Bende anlamadım ztn diyor
Bugün kirayı gönderdi, havale yapamıyor, ama gönderince ortaya bişeyler toplayıp alacağım
Stoklar sağlam fakat çay ve tereyağı almam lazım, Çaykurda kargo bedava iken ay ay alıp stoğumu sağlamlaştırayım diyorum
Tereyağı da haftaya alayım, hemen harcama yapmayayım biraz evde var.

amin bütün hak eden kadınlar anne olsun

Yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım, ama bu bence niyetinizi tam anlatan bir cümle olmamış, okuyunca bir an kaldım, bazen hak etmekle alakalı değildir ki Benim hikayeme illaki denk gelmişsinizdir
Yanlış anlamayın, iyi niyetli olduğunuzu düşünerek yazdım, karşılaşıklı sohbet etmedik ama bunu hissedebiliyorum

Ya bende bazen gece uyanıp okuduğum mesajları goruyorum , aradan bır kac gun gecınce ılla sıtemlı dönüşler alıyorum genelde cok yazamıyorum cevap veremiyorum mesajlara ozellıkle evdeyken .
Ana dıyorum o rüya degılmıydı, bakıyorum gep gercek ve cok krıtık seylerı kaçırıyorum

Benim kaybım çok kötü olcaktı, ucuz yırttım

Hayır sanki ekonomistim, niye yok diyorum

Ankara’da su faturalarına yüzde 30 indirim yapılmış valla hayırlı olsun darısı bizim doğalgaz elektrik faturalarına
hadi ya gerçek mi acaba seçim öncesi projeleri muhtemelen yüzde 17 gelmişti zaten mustafa tuna geldiğinde mümkünse diğer faturalarada gelsin elektrik çok pahalı suda öyle derin dondurucumu kapatcam içindekileri tüketmeye çalışıyorum

günaydın işe geldim sayfayı okudum biraz ödemeleri yapcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…