- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.841
dün yazmayı unuttum canım regl olmuşsun hayırlısı olsun yumurtlama günlerinde dene tutar büyük ihtimalle benim iki gebeliğimde yumutlama günlerimde tutmuşAllahim sen beni halkbank musterisi olmaktan kurtar .Amin
hayırlısı öyleymiş demekki canımYine erkek olur
Bir tanede kaybım var canım buyugu ve kucugu arasında oda erkektı , yaşasaydı sımdı 5 yasında olacaktı
Allahim sen beni halkbank musterisi olmaktan kurtar .Amin
Ara cok vemissin gerci her halukarda calisana zorEki Görüntüle 2225413
Ya çocuklara bakabilecek sağlam kafa , saglim bir vücut ve güzel bir gelir varsa neden olmasın.
Ama ben kapanışı yaptım
Bende de 2 tane.
Büyük oğlum şubatta 9 yaşında
Küçük oğlum 13.5 aylık şuanda
Çalışıyorum 1 az, 2 çok
hikayeni bilmiyorum canım hak edenden kastim dogurup ilgilenmeyen terk eden şiddet uygulayan biyolojik olarak sadece anne olanlar başka bir niyetim asla olamazYazıp yazmamakta çok kararsız kaldım, ama bu bence niyetinizi tam anlatan bir cümle olmamış, okuyunca bir an kaldım, bazen hak etmekle alakalı değildir ki Benim hikayeme illaki denk gelmişsinizdir
Yanlış anlamayın, iyi niyetli olduğunuzu düşünerek yazdım, karşılaşıklı sohbet etmedik ama bunu hissedebiliyorum
Bu msj gotmeden msj yazmisim canimYine erkek olur
Bir tanede kaybım var canım buyugu ve kucugu arasında oda erkektı , yaşasaydı sımdı 5 yasında olacaktı
Benımde 5 canım.hayırlısı öyleymiş demekki canım
Benimde 3 kaybim oldu 6 gebelik gecirdim
hikayeni bilmiyorum canım hak edenden kastim dogurup ilgilenmeyen terk eden şiddet uygulayan biyolojik olarak sadece anne olanlar başka bir niyetim asla olamaz
Tesekkurler canim. Yumurtlama gunleri hangi gunler. O gunleer de mi calisma yapalimdün yazmayı unuttum canım regl olmuşsun hayırlısı olsun yumurtlama günlerinde dene tutar büyük ihtimalle benim iki gebeliğimde yumutlama günlerimde tutmuş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canımAra cok vemissin gerci her halukarda calisana zor
Benimde buyuk oglan 3 yasinda
Kucuk oglan 6 aylik yolda
Allah evlatlarimiza saglikla uzun omurler versin
hayırlı evlat olsun 2 oğlusun inşallah canimBenımde 5 canım.
Allah dunyadakılere uzun omurler versın ınsallah.
Tuplerımı bağlattım bırde ben canım , artık oğullarımdan gorururum ınsallah kız
Benımde ılk cocugum zaten tup bebek , sonuncuda cok karışık seylerden sonra geldı . Kaybettıgım oğlumda ölümden döndüm, ölü doğum dedim ama sonlandırdılar gebeliği. Çok seviyorum onları , Allah herkesin gönlüne göre versin. Hiç cinsiyet tercihim olmadı hep dua ettım bizim için , oğlum için ne hayırlı ise o olsun diye . Ha kız olsaydı güzel olurdu ama hiç üzülmedim ya ben olmadı diye. Annem beni kaynana olim diye doğurmuş4 senenin sonunda kızımı kucağıma aldım çocuk konusunda çok gözyaşı döktüm kolay olmadı kıymetini bilmeyi güzel ahlaklı eğitimli sevgi içinde büyümelerini nasip etsin allah tüm cocuklarin
gecmiste yasadigin olumsuzluklar icin uzuldum canimAllah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım
Evet canım ölü doğum olunca biraz kötü oldum , korktum korunduk canım . Kucuk oğlumdan 1 sene once hamıle kaldım oda bos gebelik oldu uzerıne ben kaza gecırdım evde , ağzım dıslerım ve dudaklarım parçalandı. Bu yüzdende uzun sure tedavı gordum korunmayı bıraktım ve hamıle kaldım , o gebelıgım ıste sımdı kucuk oğlum oldu. Allah böyle nasıp etmıs olsun, cok ıyı zamanda geldı başka ozel mevzularımız vardı. O kadar ıyı geldı kı bana , oğlumda kendını kurtarmış oldu bu süreçte.
iyi 2 gelin versin allah sana canım o zamanBenımde ılk cocugum zaten tup bebek , sonuncuda cok karışık seylerden sonra geldı . Kaybettıgım oğlumda ölümden döndüm, ölü doğum dedim ama sonlandırdılar gebeliği. Çok seviyorum onları , Allah herkesin gönlüne göre versin. Hiç cinsiyet tercihim olmadı hep dua ettım bizim için , oğlum için ne hayırlı ise o olsun diye . Ha kız olsaydı güzel olurdu ama hiç üzülmedim ya ben olmadı diye. Annem beni kaynana olim diye doğurmuş
şikayet et haklı müşteri hattı yok mu?Yani elim kolum nagli para bankada oturup hayirlisini bekliyorum. Boyle bir sacmalik yok yani.
Diger mobil bankalardaki islemlerimi saniyeler icinde hallederken halkbank mobilde bir bucuk saattir bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?