- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.781
senin tek gobusun olur canım çok kilo almazsın gibi duruyorsun taşırsın merak etme:)))Bende yapıyorum çünkü sırf ve karın kaslarımın güçlü olması lazım hamile kalınca bebeği nasıl taşıyayım yoksa
İnş canım sırt kaşlarım zayıf zeyno ya güçlenmem lazımsenin tek gobusun olur canım çok kilo almazsın gibi duruyorsun taşırsın merak etme:)))
hic sırt kası çalışmadım canım internetten bak istersen evde biseyler yapabilirsinİnş canım sırt kaşlarım zayıf zeyno ya güçlenmem lazım
Doktorum önerilerde bulunmuştu bi çalışma programım var canım ona bakıyorum bendehic sırt kası çalışmadım canım internetten bak istersen evde biseyler yapabilirsin
bebeğin kaç aylık canımAksam market yaptım 60 lıra. Unuttugum seylerı esıme aldırdım, esım nobetteydı geldı sımdı. Bende ufaklıgı uyutuyorum kahve zamanı bızım ıcınde
Canim konuyla alakasiz olacak ama diyet grubunda misin ? Beni de gruba alin diyecediimAh ah biz kendimize pek zaman ayıramıyoruz ben genelde ufaklikla eşimde iki kuzuyla ilgileniyor birazcık büyürlerse daha rahat ederiz
Yapmışsındır artık keki ama benim yıllardır yaptıgım cok garanti bi kekim var yazayım. Kalıbı yaglayıp unluyorum;Oglan biraz uyudu . Tadi yok bugun.tavuksuyu vardi.
Aksama bulgur pilavi salata ayran yapacagim. Bende halsizim. Agir seyler yapamam.
Yarin misafirim var akraba sayilir. Guvecte etli kuru fasulye piric pilavi salata tursu dusundum .cayin yanina da kek
Kizlar birkac defadir kekim dagiliyor. Tam tarif verebilecek olan var mi
Ayyyy alya aynen. CigkofteeeBugün kazan ile yaptığım ezogelin nihayet bitti
Çorba yapmayı sevmiyorum zaten
Yanına hamsi almış eşim ama çok kötüydü çoğunu çöpe attık. Hamsinin zamanı geçti sanırım. Yarın pizza yapacağım önceki günde pizza yapmıştım sağlıklı beslenemiyoruz çünkü sağlıksız şeyleri yemeyi seviyoruz bi çiğköfte dürüm olsa da yesem misss
Offff canım aşırı istedi şuan ya çiğ köfte offfBugün kazan ile yaptığım ezogelin nihayet bitti
Yanına hamsi almış eşim ama çok kötüydü çoğunu çöpe attık. Hamsinin zamanı geçti sanırım. Yarın pizza yapacağım önceki günde pizza yapmıştım sağlıklı beslenemiyoruz çünkü sağlıksız şeyleri yemeyi seviyoruz bi çiğköfte dürüm olsa da yesem misss
:)) bizim evin asagisin da dürümcü benimde geceleri canim cok cekiyo aldiriyorum vallaBugün kazan ile yaptığım ezogelin nihayet bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?