Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ankara’da su faturalarına yüzde 30 indirim yapılmış valla hayırlı olsun darısı bizim doğalgaz elektrik faturalarına

Su faturalarina şimdi indirim var bu güzel de sonra ne olacak acaba insan hiç sevinemiyor...
Bugün ogluşa 2 tl verdim aceleyle çıkınca beslenme koyamadım.
2 damacana su 18 tl verdim.
Saçıma fon getirecektim vazgeçtim param bana kaldı. Öğleyin yemek alacaktım param bana kaldı. Zaten 3 ogün yiyince kilo alıyorum. Okula fındık götürüyorum kahve ve fındık iyi geldi...

Aynı ilaç tavsiye etmisiz sanırım ben günde 2 kere alıyordum. Hmm maması acı gibi tuhaf biz 5 damla kadar vanilya şurubu damlattik suan vanilyasiz içiyor. Ayrıca dikkatli olun alerjik bünyeye sahip kişilerin astım olma riski fazla. Umarım olmazsınız da

Alerjiyi atlattı oğlum. Ama çok dikkat ediyoruz tabi. Astım şuan yok umarim olmaz. Allerjik bünye çok zor. Tabi 30 yaşından sonra alerji yine görmüyormuş.

Günaydin kizlar
Geri sayim yapa yapa geldik.
Bugun maas günů

Maaslar güzel yatmis bizde. Allah Bereket versin.

9 gibi kira, aidat ,ödemeler, k.karti, krediler, gün param..
Birikime az atabilecegim bu ay extra masraflar dolayisiyla.

Eşime ve kendime tost yaptim kahve ictik. Eşim cikti. Bende birazdan cikarim

Stoklarim masallah saglam gibi kizlar.
Deterjan yumusatici bulasik tableti tuvalet kagidi sampuan sabun dis macunu yuzey temizleyiciler yedekli.
Camasir suyu ve sivi el sabunu alacagim indirimli denk gelirse

Kuru fasulye nohut makarna un seker cay ve diger bircok ivir zivir da yedekli.
Kahvaltiliklarim da tam ve yedekli..
Birkac daha birseyler alacagim indirimden

gunaydın canım ben geceden yaptım ödemeleri acele bacı olarak

Günaydın bugün günlerden ödeme günü
Ev kredisi 2600 ( 300 tl si sigorta vergi şu bu )
Ev kirası 800
Benim telefon 36
İnternet 57
Tivibu 15
Su 23
Elektrik 69
Sigara 160
Ayakkabı 160
Aidat 50
Şimdiye kadar maaşımızdan yaptığımız ödemeler bu yönde. Sigarayı almıştık maaş gelince para yerine kondu ayakkabıda aynı şekilde . İkisini hesapta bıraktığım birikimden harcamıştık . Bugün market alışverişi ve eczane işim var eşimde arabaya benzin alacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…