- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.801
Ne kadar şanslısın:)) bizim evin asagisin da dürümcü benimde geceleri canim cok cekiyo aldiriyorum valla
Evet bize de 40 küsür geldi sevindimAnkara’da su faturalarına yüzde 30 indirim yapılmış valla hayırlı olsun darısı bizim doğalgaz elektrik faturalarına
Metreküpü indirimden önce kaç tl diEvet bize de 40 küsür geldi sevindim
Hiç bilmiyorum canım sorry :) ben faturada önceden 59-63 arasıydı o yüzden farkettim az gelmiş dedimMetreküpü indirimden önce kaç tl di
Hiç bilmiyorum canım sorry :) ben faturada önceden 59-63 arasıydı o yüzden farkettim az gelmiş dedim
Evet canım 6. Takim takımdayım etiketleyim seni gelCanim konuyla alakasiz olacak ama diyet grubunda misin ? Beni de gruba alin diyecediim
O en guzel yuzme ile gucleniyor bir sen kurek cekmek Cok iyi geliyor.İnş canım sırt kaşlarım zayıf zeyno ya güçlenmem lazım
Aptamil pregomin canımmamaniz neocate mi
Evet ama yüzme gibi bir imkan yok ne yazıkkiO en guzel yuzme ile gucleniyor bir sen kurek cekmek Cok iyi geliyor.
Aynı ilaç tavsiye etmisiz sanırım ben günde 2 kere alıyordum. Hmm maması acı gibi tuhaf biz 5 damla kadar vanilya şurubu damlattik suan vanilyasiz içiyor. Ayrıca dikkatli olun alerjik bünyeye sahip kişilerin astım olma riski fazla. Umarım olmazsınız daBenim oğlumda alerjikti. Neocate ı içmedi iciremedim. Diğer alerji mamasını 2 yaşına kadar kullandı. Adini unuttum. Biberon almadığı için ben çorbasına muhallebisine katip yedirdim doktor önermişti. Ben de nerdeyse 1.5 yıl diyet yaptım. Takviye olarak o ile başlayan kalsiyum ilacını kullanmıştım. Çok gecm8s olsun alerji çok zor. Basına gelmeyen kesinlikle anlayamaz.
Alerjiyi atlattı oğlum. Ama çok dikkat ediyoruz tabi. Astım şuan yok umarim olmaz. Allerjik bünye çok zor. Tabi 30 yaşından sonra alerji yine görmüyormuş.Aynı ilaç tavsiye etmisiz sanırım ben günde 2 kere alıyordum. Hmm maması acı gibi tuhaf biz 5 damla kadar vanilya şurubu damlattik suan vanilyasiz içiyor. Ayrıca dikkatli olun alerjik bünyeye sahip kişilerin astım olma riski fazla. Umarım olmazsınız da
gunaydın canım ben geceden yaptım ödemeleri acele bacı olarakGünaydin kizlar
Geri sayim yapa yapa geldik.
Bugun maas günů
Maaslar güzel yatmis bizde. Allah Bereket versin.
9 gibi kira, aidat ,ödemeler, k.karti, krediler, gün param..
Birikime az atabilecegim bu ay extra masraflar dolayisiyla.
Eşime ve kendime tost yaptim kahve ictik. Eşim cikti. Bende birazdan cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?