Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben altın hesabı açtım 1gr aldım 225,15 tl den. Dolar hesabını da eşim açtı .
Başladık birikime Ocak ayında . Bakalım Aralık ta ne olacak
hayırlı olsun canım bende açtım eylülde bitek euro yok onuda açsam mı :) acaba sanki dolara göre daha güzel getirisi

pure hazel bende kronikuykucu ya katiliyorum
Bende adet dongusunun ortasini hesaplayip 2 oncesi 2 sonrasi gibi hesapliyordum ama hic gebelik olmadi
Regl biter bitmez bir yada iki kez oldu o ay hamile kaldim
Pesine grip olduk ev boyattik esim sehir disina cikti vs derken hic olmadigina eminimiz :)
Hatta sasirmistik hic olmaz sandigimiz bir zamandi.

Kızlar merhaba bu ayki küçük altınımı 365ten yaptım çok şükür sabah kızlara simit meyva suyu aldım 6 lira arkadaşlarla gazinoda kahvaltı yaptık 4 lira bide öğlen için yiyecek bişeyler aldım onlarda 10 lira ne zamandır dışarı çıkmıyordum arkadaslarla değişiklik oldu bu arada batıdan batıya tayinimiz çıktı çok şükür gidiyoruz bu yaz....

Son düzenleme:
Kaçtan alıp sattın canım?

Çok küsüratlı ve 3 ündende alıp sattım, küçük miktarlar ama, bana oyun olsun hemde büyükler içiin cesaretim olsun dedim. Hep şimdi doğru zaman desemde alıp satmıyordum

Merhabalar kizlar
Birikimleriniz bereketli olsun inşallah hepinizin
Benim maaş eridi gitti kredi kartina, kredi borcuna ve eksi hesabima.
Esimden 500 istedim 2 gram altin aldim bugun dolar ve altin dususte, degerlendirilebilir.
Bu ay tatile cikacagiz Ankara, Istanbul derken birikime ayiramayiz fazla birsey.
Maas farklari ne zaman yatiyor bilginiz var mi?

yaa hayırlı olsun sevındıgınıza göre guzel bı yerdir Allah hayırlı gecım versın

yaa hayırlı olsun sevındıgınıza göre guzel bı yerdir Allah hayırlı gecım versın
Çok teşekkürler daha gideceğimiz yer belli değil tercih yapıcaz mayıs gibi belli olur nereye gideceğimiz sevinmemizin sebebi kucuk bir ilçedeyiz çocuklarda bizde çok sıkıldık buradan il merkez bir yere gideceğiz

Hayırlı olsun. Tayinlerin açıklanmasına daha yok mu? Genelde mayis ta açıklanıyor.

Nereye gidiyosunuz canim hangi il ohh sefan olsun cik tabi gez arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…