- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.901
Biz kk ile üç taksit ödüyoruzKk oluyor di mi bende eşime kk çek dedim diğer ay odeyelim
kızlar birikimi gram mı dolar mı euro mu aldınız
Birikimi tl de mi yolsa altın veya dolarda mı yaptın merak ettim canımKizlar maaslarimiz birikimlerimiz bereketli olsun. Borclar azalsin. Darda olanlar kurtulsun biran once
Bende 1600 civari atabildim birikime.
hayırlı olsun canım bende açtım eylülde bitek euro yok onuda açsam mı :) acaba sanki dolara göre daha güzel getirisiBen altın hesabı açtım 1gr aldım 225,15 tl den. Dolar hesabını da eşim açtı .
Başladık birikime Ocak ayında . Bakalım Aralık ta ne olacak
Enpara açtırsanaYani elim kolum nagli para bankada oturup hayirlisini bekliyorum. Boyle bir sacmalik yok yani.
Diger mobil bankalardaki islemlerimi saniyeler icinde hallederken halkbank mobilde bir bucuk saattir bekliyorum.
canım bısey yazmak ıstıyorum bu konuda biz hep adet tarıhıme gore 28gunde bir oluyorum 10.gunden snra yumurtlama dıye dusunup o doneme agırlık verıyoduk ama asılama ıiçin gttıgımde mesela adet bittıkten snra 2. gun mu 3.gunmu ne yumurtladıgımı gorduk asılama tutmadı ama dıger ay adet bıter bıtmez basladk o ay hamıle kaldım o yuzden bnce bunu da bi degerlendır aydan aya bıle yumurtalama gunlerimiz degısıyormus
Kaçtan alıp sattın canım?Sonunda al sat yaparak kar getirmeyi başardım, bu ayki su faturamı çıkardım hepsini çekecektim ama biraz hesapta durun oyun yaparım
Kaçtan alıp sattın canım?
yaa hayırlı olsun sevındıgınıza göre guzel bı yerdir Allah hayırlı gecım versınKızlar merhaba bu ayki küçük altınımı 365ten yaptım çok şükür sabah kızlara simit meyva suyu aldım 6 lira arkadaşlarla gazinoda kahvaltı yaptık 4 lira bide öğlen için yiyecek bişeyler aldım onlarda 10 lira ne zamandır dışarı çıkmıyordum arkadaslarla değişiklik oldu bu arada batıdan batıya tayinimiz çıktı çok şükür gidiyoruz bu yaz....
Çok teşekkürler daha gideceğimiz yer belli değil tercih yapıcaz mayıs gibi belli olur nereye gideceğimiz sevinmemizin sebebi kucuk bir ilçedeyiz çocuklarda bizde çok sıkıldık buradan il merkez bir yere gideceğizyaa hayırlı olsun sevındıgınıza göre guzel bı yerdir Allah hayırlı gecım versın
Hayırlı olsun. Tayinlerin açıklanmasına daha yok mu? Genelde mayis ta açıklanıyor.Kızlar merhaba bu ayki küçük altınımı 365ten yaptım çok şükür sabah kızlara simit meyva suyu aldım 6 lira arkadaşlarla gazinoda kahvaltı yaptık 4 lira bide öğlen için yiyecek bişeyler aldım onlarda 10 lira ne zamandır dışarı çıkmıyordum arkadaslarla değişiklik oldu bu arada batıdan batıya tayinimiz çıktı çok şükür gidiyoruz bu yaz....
Çok teşekkürlerHayırlı olsun. Tayinlerin açıklanmasına daha yok mu? Genelde mayis ta açıklanıyor.
Nereye gidiyosunuz canim hangi il ohh sefan olsun cik tabi gez aradaKızlar merhaba bu ayki küçük altınımı 365ten yaptım çok şükür sabah kızlara simit meyva suyu aldım 6 lira arkadaşlarla gazinoda kahvaltı yaptık 4 lira bide öğlen için yiyecek bişeyler aldım onlarda 10 lira ne zamandır dışarı çıkmıyordum arkadaslarla değişiklik oldu bu arada batıdan batıya tayinimiz çıktı çok şükür gidiyoruz bu yaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?