- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.941
Bizim jandarma siz?benim eşimde muhabereci
2 günde yatıyor asıl tazminat yatmadı bizim skandal obızım promosyonda 20sinden sonraymısay sonu dedıler ya sımdı ılla beklerler
Hayırlı olsunMayısta nereye gideceğimiz açıklanıyor şimdi boşalan yerlerden tercih yapıcaz
Çok sağolunHayırlı olsun
Hemşeriyiz buaradaÇok sağolun
orası çok güzel diyorlar seferhisar için arkadaşım gitti geçen yıl onlar gezmeye gitti tabide normalde izmiri bende çok severimEvet istiyorduk geçen sene gitmek istiyoruz diye dilekçe verdik kabul olmadı bu yıl onlar gönderiyorlar izmir seferihisardayız yine batıya şehir tercihten sonra belli olacak
Trendyola bakıyorum ama hıc ıcım gıtmıyor, bayadır bakmamışım soğumuşum resmenKızlar bugün sıfır harcamalıydı ama az önce internetten incili taç aldım 30tl gitti
bizimki 4yılda bir 3200 oldu mıktar yuklu ya banka olabıldıgınce tutmaya calısıyo elinde canım2 günde yatıyor asıl tazminat yatmadı bizim skandal o
piyade eşimBizim jandarma siz?
Tabi faiz yapıyor onunla ondanbizimki 4yılda bir 3200 oldu mıktar yuklu ya banka olabıldıgınce tutmaya calısıyo elinde canım
aynen canım bi saatin bile hesabını yapıyolarTabi faiz yapıyor onunla ondan
Eşim Euro al dıyor ama nedense altın beni gidikliyoreuro nasıl sence bende dolar ve altın aldım hepinde zarar ettim bide euro ya mı el atsam
Piyadeler çilekeş ya benim eşimde piyade her noktada tayın yeri var adamınpiyade eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?