- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.921
Ben altın almak istiyorum bakalım eşimde yarın para atacak ona göre altın alacağım.Altın almaya başladığımda çok pahalıydı çok zararım ama hala altına devam edıyorum ortalama düşsün barı bırazkızlar birikimi gram mı dolar mı euro mu aldınız
Boşalan yerlerin açıklanmasını bekliycez batıdan doğuya gidenlerin açıklamasından sonra batıda gidebileceklerimiz açıklancakmış eşim muhabereci heryer açılmıyor bizim iyi dileklerin için çok sağolNereye gidiyosunuz canim hangi il ohh sefan olsun cik tabi gez arada
hayırlı olsun canım siz mi istediniz tayini nerdeydin nereye gitceksinizÇok teşekkürler daha gideceğimiz yer belli değil tercih yapıcaz mayıs gibi belli olur nereye gideceğimiz sevinmemizin sebebi kucuk bir ilçedeyiz çocuklarda bizde çok sıkıldık buradan il merkez bir yere gideceğiz
benim eşimde muhabereciBoşalan yerlerin açıklanmasını bekliycez batıdan doğuya gidenlerin açıklamasından sonra batıda gidebileceklerimiz açıklancakmış eşim muhabereci heryer açılmıyor bizim iyi dileklerin için çok sağol
euro nasıl sence bende dolar ve altın aldım hepinde zarar ettim bide euro ya mı el atsamBen altın almak istiyorum bakalım eşimde yarın para atacak ona göre altın alacağım.Altın almaya başladığımda çok pahalıydı çok zararım ama hala altına devam edıyorum ortalama düşsün barı bıraz250 245 o aralardan almıslıgım var valla sterlin de almak istiyorum ama daha girişmedim ona
Canim altindaydi.Birikimi tl de mi yolsa altın veya dolarda mı yaptın merak ettim canım
Benim gibi ..Sonunda al sat yaparak kar getirmeyi başardım, bu ayki su faturamı çıkardım hepsini çekecektim ama biraz hesapta durun oyun yaparım
Bende o tarihler uzerind3 calisacagim insallahpure hazel bende kronikuykucu ya katiliyorum
Bende adet dongusunun ortasini hesaplayip 2 oncesi 2 sonrasi gibi hesapliyordum ama hic gebelik olmadi
Regl biter bitmez bir yada iki kez oldu o ay hamile kaldim
Pesine grip olduk ev boyattik esim sehir disina cikti vs derken hic olmadigina eminimiz :)
Hatta sasirmistik hic olmaz sandigimiz bir zamandi.
Bu ay bitmeden yatar canimMerhabalar kizlar
Birikimleriniz bereketli olsun inşallah hepinizin
Benim maaş eridi gitti kredi kartina, kredi borcuna ve eksi hesabima.
Esimden 500 istedim 2 gram altin aldim bugun dolar ve altin dususte, degerlendirilebilir.
Bu ay tatile cikacagiz Ankara, Istanbul derken birikime ayiramayiz fazla birsey.
Maas farklari ne zaman yatiyor bilginiz var mi?
Sattıgın rakamdan aşagı dustumu alış? Yerine koyanildin mi yani. Altında al sat çok fark olmadıkca zor ya yani ztn 2tlye yakın marj var. Sen sattıktan sonra alış oralara düşmezse sıkıntıBenim gibi ..
Gecen gun baktim elekrik faturasi geldi. Kurlar da dalgaliydi. Aldim sattim derken 90 lira gibi bir param oldu.
Benim gibi ..
Gecen gun baktim elekrik faturasi geldi. Kurlar da dalgaliydi. Aldim sattim derken 90 lira gibi bir param oldu.
Darısı bana artıkYa adım atamıyordum, şimdi cesaret geldi miktar küçük ama olsun belki çok kar da ederim
Tabiki dustu canim. Dun sans bu ya 5.53ten sattim. Ben sattim basladi dusmeye .simdi epey dusuk. Karim cok guzel olduSattıgın rakamdan aşagı dustumu alış? Yerine koyanildin mi yani. Altında al sat çok fark olmadıkca zor ya yani ztn 2tlye yakın marj var. Sen sattıktan sonra alış oralara düşmezse sıkıntı
bızım promosyonda 20sinden sonraymısBizim farkımız yattı. Promosyon yatacak
Evet istiyorduk geçen sene gitmek istiyoruz diye dilekçe verdik kabul olmadı bu yıl onlar gönderiyorlar izmir seferihisardayız yine batıya şehir tercihten sonra belli olacakhayırlı olsun canım siz mi istediniz tayini nerdeydin nereye gitceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?