- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.301
kış olmayinca hastalıklar arttiŞu kışı görelim artık
Aynen mevsim kaydı resmen ha geldi ha gelecek derken kış bitti oğlum bile havaların dengesizliğinden hep hasta oluyor..kış olmayinca hastalıklar artti
Bende bim den 10 tl alışveriş yaptim kup şeker ekmek mantar aldimDün bimden 80 tl alışverişle ay sonunu getirebileceğimiz kadar çok şeyi stokladık
40 tlde diğer bişka bir marketten şampuan,havlu kağıt vs aldık
Ekmek Allahtan çok yemiyoruz hergün almıyoruz
İşe gidiş geliş: 5tl
Bide sabah simit almıştım:2,5
Toplam harcamam:7,50
Bugün daha kuruş çıkmaz benden. O simididie almayacaktımda dün akşamdan yumurta haşlamayınca mecbur kaldım
Geçmiş olsunDün 170 lira kızımın hastanesine gitti
Bugün su ve portakal alırım eve dönerken
Bende bim den 10 tl alışveriş yaptim kup şeker ekmek mantar aldim
sabah geç kaldim kahvaltı yapamadım. piyasaya 2 tl verdim. bende her sabah yumurta yiyenlerdenim
Dün 170 lira kızımın hastanesine gitti
Bugün su ve portakal alırım eve dönerken
Mantar deyince aklima geldi. Geçenlerde dağ mantari yedim yok böyle bir tatBende bim den 10 tl alışveriş yaptim kup şeker ekmek mantar aldim
sabah geç kaldim kahvaltı yapamadım. piyasaya 2 tl verdim. bende her sabah yumurta yiyenlerdenim
Evet kesinlikle tok tutuyor. derlerdi inanmazdım 2 poğaça yedim hem yağlı hem zararlı üstelik hemen aciktim nedenseBim en hesaplısı çoğu şeyi ordan temin ediyoruz
Her sabah mutlaka bir haşlanmış yumurta yemeğe çalışıyorum. Hem çok seviyorum hem çok tok tutuyor.
harika bir tattır gerçektenMantar deyince aklima geldi. Geçenlerde dağ mantari yedim yok böyle bir tat
Dişarda satilanlarodun yiyomuşuz resmen dedim
Tabi onun tadi bambaska. Bnmde babaannem yayladan toplardi . Kucukken yerdik cok lezzetliydi. Markette satilanlar plastik gibiMantar deyince aklima geldi. Geçenlerde dağ mantari yedim yok böyle bir tat
Dişarda satilanlarodun yiyomuşuz resmen dedim
Evet kesinlikle tok tutuyor. derlerdi inanmazdım 2 poğaça yedim hem yağlı hem zararlı üstelik hemen aciktim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?