Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Siirtte gelin bence Siirt tugayı ya Suriyede ya Irak başikada . Asla ülke içine girilmiyor 1 yıldır ömürleri çürüdü . Eşim 1 sene Irak’ta 6 ay Suriye’de kaldı
Yollasalar gider şuanda hep arazıde yatak banyo yüzü görmüyor botlar ayağına yapıştı çoğu devresıde suroyede

Yollasalar gider şuanda hep arazıde yatak banyo yüzü görmüyor botlar ayağına yapıştı çoğu devresıde suroyede
Suriyenin bir numarası yok öyle bir geliri de yok . Günlük 170 tl olmuş biz dönerken 143 tl di . Tabi Siirt parası kesilmişti Suriye’deki günlük kaldığımızı ayrıca birde batı yatıyordu . Asla değmez Suriye hiç bir yer değmez aslında . Irak çok kötüydü inanılmaz saldırı oluyordu çok korkunçtu. Şimdi düzelmiş orası oraya da giden geri dönemiyor işte eşim 6 ay diye gitti 1 sene kaldı 7. Ayda zaten orada da ücret düşüyor . Sizinkileri nasıl suriyeye yollamamışlar ben çok şaşkınım

Kızlar bugün ne aldim kivi
Süt
Kahvaltilik cikolata
Köy yumurtasi
Domates salatalik biber
Tavuk.. kiyma
Kabak cif banyo icin temizleyici
Ayran kefir tost ekmegi kepek ekmek ne odediim 250 lira odedim

ben de ilk ata lirayı almak için para ayırdım ancak iş çıkışı hava çok kötüydü eve geçtim hemen.inşallah yarın Esim alacak.ata lira mı yoksa 5 gr-10 gr.şeklinde minik külçe altınlar oluyor .hangisi daha iyidir? bozdurma-deger-saklama açısından. fikriniz nedir?

226 dan aldım iş bankası. Elime para geçtikçe alıyorum fiyatına bakmadan. Taa 242 den aldığım var
Hatırlıyorum tatlım söylemiştin. Ben de sabah halk bankası 225,15 den aldım.
Ben de senin gibi elime geçtikçe alıyorum ortalaması ve değer artışı vs altın altındır kar getirir uzun vadede 203tl den 10gr bilezik almıştım 205tl den bozdursam karlıyım da duruyor bakalım bankada tutcam fiziki ile uğraşmayacam. Daha bugün başladım ben de . Bereketli olsun inş

Iyi akşamlar kızlar , birikimleriniz hep artsın inş
Mercimek çorbası ve sarma turşu yedik.
Salep içtk ,3 tl ye salatalık aldım sadece
Maaşım fazla düşmemiş miktardan memnunum,
Eşimle ortak ödemelerimiz (bu ay ekstra 500tl arabanın 2 yıllık bakımı muayenesi de vardı).
1870tl ,
Kredi kartım, gün param tamam,
haftalık mutfak masrafı olarak ayırınca ucu ucuna yetecek gibi,
Tatil geliyor istanbula gidecez haliyle harcama olacak ekstra .

Bizim de arabanın yıllık bakımı var şubatta . Araba da ciddi masraf ya. Ağız tadıyla yapın tatilinizi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…