- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.981
Yollasalar gider şuanda hep arazıde yatak banyo yüzü görmüyor botlar ayağına yapıştı çoğu devresıde suroyedeSiirtte gelin bence Siirt tugayı ya Suriyede ya Irak başikada . Asla ülke içine girilmiyor 1 yıldır ömürleri çürüdü . Eşim 1 sene Irak’ta 6 ay Suriye’de kaldı
Suriyenin bir numarası yok öyle bir geliri de yok . Günlük 170 tl olmuş biz dönerken 143 tl di . Tabi Siirt parası kesilmişti Suriye’deki günlük kaldığımızı ayrıca birde batı yatıyordu . Asla değmez Suriye hiç bir yer değmez aslında . Irak çok kötüydü inanılmaz saldırı oluyordu çok korkunçtu. Şimdi düzelmiş orası oraya da giden geri dönemiyor işte eşim 6 ay diye gitti 1 sene kaldı 7. Ayda zaten orada da ücret düşüyor . Sizinkileri nasıl suriyeye yollamamışlar ben çok şaşkınımYollasalar gider şuanda hep arazıde yatak banyo yüzü görmüyor botlar ayağına yapıştı çoğu devresıde suroyede
Sadece sac kesimi 60 tl mi ben 15 e kestirdim gecen aySacımı kestırdım 60tl verdım yarında agdaya gşdecegız arkadaş ile agdada 40tl miş.Yemek yedım orduevınde 4.20tl odedım.Bugun başka harcama yok gibi duruyor bakalım.
Gr mı kaç tl den aldın cnm bereketli olsunödemelerimi yaptım 10 gr altın aldım.
Hatırlıyorum tatlım söylemiştin. Ben de sabah halk bankası 225,15 den aldım.226 dan aldım iş bankası. Elime para geçtikçe alıyorum fiyatına bakmadan. Taa 242 den aldığım var
Bizim de arabanın yıllık bakımı var şubatta . Araba da ciddi masraf ya. Ağız tadıyla yapın tatilinizi canımIyi akşamlar kızlar , birikimleriniz hep artsın inş
Mercimek çorbası ve sarma turşu yedik.
Salep içtk ,3 tl ye salatalık aldım sadece
Maaşım fazla düşmemiş miktardan memnunum,
Eşimle ortak ödemelerimiz (bu ay ekstra 500tl arabanın 2 yıllık bakımı muayenesi de vardı).
1870tl ,
Kredi kartım, gün param tamam,
haftalık mutfak masrafı olarak ayırınca ucu ucuna yetecek gibi,
Tatil geliyor istanbula gidecez haliyle harcama olacak ekstra.
O senı alırız o zaman tedırdaga tayıneKırklareli
Bende kirklareliliyimKırklareli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?