- Konu Sahibi pure hazel
-
- #22.961
Merhaba, 8 aylik hamilemiyim idrarimda klebsiella bakterisi cikti, on gunluk antibiyotik kullandim gecmedi gecen ay simdi yine kullanacagim, bir belirtisi yok ben de bir yere sicramisligi da yok ama gecirmeye calisiyoruz ve bebek icin cok endiseliyim, sizin babanizda nasil oldu, ne kadar surdu acaba?Babana geçmiş olsun tuce inşallah sadece bir enfeksiyondan ibarettir ve o da antibiyotikle geçer. Erkeklerde daha çok klebsiella oluyor ve ateş halsizlik yapıyor bir dönem benim babamda da olmuştu. Babam o kadar işkolik bir adamdır ki kamuda ancak hiç izin kullanmaz (yaz tatili hariç o da şehir dışında olduğumuz süre kadar) o dönem izin alıp istirahat etmişti. Tabi baya korkmuştu filan. Sen şimdi bir de uzakta olduğun için daha hassassındır.
Yalnız değilsin biz de ucu ucuna yetişiyoruz uzun süredir. Kredi kartı krediler faturalar anca ödeniyor. İlk olarak işe ,kredi kartını mümkün oldukça kullanmayarak başladık. Ben biraz zaaflarıma yenik düşüp çok taksitli alışveriş yapmıştım. İki üç aya kurtuluyoruz kk borçlarından kısmetse.Maaşım kredi kartıma yetmedi yabu ay benim için çok zorlu geçecek belli ki
İnşallah çok sağol güzel dileğin icinBen ocak ayı için 3 gram altın almıştım gecen hafta
1 gram daha almam lazım hedefım olarak.
Ay sonuna doğru yapmayı düşünüyorum .
E Esmaelif39 hayırlı olsun , ınsallah gonlunuzden gecen bır yer bosalırda denk gelırsınız
KırklareliHemşeriyiz buarada
Bir izmire gitmek 40 dk kışın ölü bir şehir deniz olmasına rağmen çok bakımsız batıda bu kadar sıkıcı bir yer çekilmiyor doğuda nede olsa doğu diyorsun ama batıda çekilmiyororası çok güzel diyorlar seferhisar için arkadaşım gitti geçen yıl onlar gezmeye gitti tabide normalde izmiri bende çok severim
Evet sizin kaydırmalar dış görevler çok fazla Allah yardımcınız olsunPiyadeler çilekeş ya benim eşimde piyade her noktada tayın yeri var adamın
geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bebeğine sağlıkla kavuşursunMerhaba, 8 aylik hamilemiyim idrarimda klebsiella bakterisi cikti, on gunluk antibiyotik kullandim gecmedi gecen ay simdi yine kullanacagim, bir belirtisi yok ben de bir yere sicramisligi da yok ama gecirmeye calisiyoruz ve bebek icin cok endiseliyim, sizin babanizda nasil oldu, ne kadar surdu acaba?
aynen 3 -4 yıl daha çıkmasın tayinimizEvet sizin kaydırmalar dış görevler çok fazla Allah yardımcınız olsun
Bi çsy için barısın ozaman arkadaslıgınıza onem veriyor olmalısın ki özlüyorsunBende çay parası verdim 20 lira, aslında biriktirmezdim ama, bu ara umursamaz davranmaya başladım.
İş yerinde sevdiğim biri ile küsmüştük, her akşam rüyama girmeye başladı
O hatalı ama bende çok fenayım, kızının nikahına kafamı uzatmadım, hiç yüzüne bakmıyorum.
Bakmıyorum da, özledim yani sinir de bi yere kadar geçti bitti
Küçük,sessiz,kendi halinde ve bol kesintileri olan sehir,şehrimizKırklareli
Bizde kasko sıgorta yaptırdık Ocak basında karta böldürdük 6taksıttarik sigortasını ve kaskoyu yaptırdım tarik 3 kasko 8 taksit mtv yide eşim kk dan ödemiş 2 taksit faturaları bekliyorum haftayada onlar netleşir
3yıl ıcınde 4kez tayın gördü eşimEvet sizin kaydırmalar dış görevler çok fazla Allah yardımcınız olsun
Oncelikle Gecmis olsun umarim en kisa surede atlatirsin ve saglikla bebegini De kucagina alirsin. Babamdaki bir kac haftalik bir surecti tabi ates filan da yapmisti. Antibiyotikle gecen bir seydi.Merhaba, 8 aylik hamilemiyim idrarimda klebsiella bakterisi cikti, on gunluk antibiyotik kullandim gecmedi gecen ay simdi yine kullanacagim, bir belirtisi yok ben de bir yere sicramisligi da yok ama gecirmeye calisiyoruz ve bebek icin cok endiseliyim, sizin babanizda nasil oldu, ne kadar surdu acaba?
Siirtte gelin bence Siirt tugayı ya Suriyede ya Irak başikada . Asla ülke içine girilmiyor 1 yıldır ömürleri çürüdü . Eşim 1 sene Irak’ta 6 ay Suriye’de kaldı3yıl ıcınde 4kez tayın gördü eşimtayon yapacaklarına 1kere yurtdışı göreve yollasalar ne sevaba girecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?