Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba, 8 aylik hamilemiyim idrarimda klebsiella bakterisi cikti, on gunluk antibiyotik kullandim gecmedi gecen ay simdi yine kullanacagim, bir belirtisi yok ben de bir yere sicramisligi da yok ama gecirmeye calisiyoruz ve bebek icin cok endiseliyim, sizin babanizda nasil oldu, ne kadar surdu acaba?

Kızlar birikimleriniz bereketli olsun
Bizde ödemelerin çoğunu yaptık
Birikim için para ayırdım ama hemen almayacağım bugün bile düşüs oldu biraz bekliyeyim diyorum
Bugün iki markete gittim
Birinden marul,2 tane ekmek,sut, 4 tane 2si bir arada,tutku ve Çizi aldim 15tl tuttu
Diğerinden de 15 li yumurta ve 2 paket kivi aldım onlarda 13 TL tuttu

Maaşım kredi kartıma yetmedi ya bu ay benim için çok zorlu geçecek belli ki
Yalnız değilsin biz de ucu ucuna yetişiyoruz uzun süredir. Kredi kartı krediler faturalar anca ödeniyor. İlk olarak işe ,kredi kartını mümkün oldukça kullanmayarak başladık. Ben biraz zaaflarıma yenik düşüp çok taksitli alışveriş yapmıştım. İki üç aya kurtuluyoruz kk borçlarından kısmetse.

orası çok güzel diyorlar seferhisar için arkadaşım gitti geçen yıl onlar gezmeye gitti tabide normalde izmiri bende çok severim
Bir izmire gitmek 40 dk kışın ölü bir şehir deniz olmasına rağmen çok bakımsız batıda bu kadar sıkıcı bir yer çekilmiyor doğuda nede olsa doğu diyorsun ama batıda çekilmiyor

geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bebeğine sağlıkla kavuşursun

Bi çsy için barısın ozaman arkadaslıgınıza onem veriyor olmalısın ki özlüyorsun

Mayıs’ta araba bakımı var yazlık lastıkler değişecek.kredı kartı kesılınce giderım Mayıs’ta tatıl taksıdı bitiyor bakım lastık taksıdı başlar hayatımız taksıt ödemekle gecıyor Bİri bitmeden biri başlıyor halka gibi birbirine ekleniyor

Oncelikle Gecmis olsun umarim en kisa surede atlatirsin ve saglikla bebegini De kucagina alirsin. Babamdaki bir kac haftalik bir surecti tabi ates filan da yapmisti. Antibiyotikle gecen bir seydi.

3yıl ıcınde 4kez tayın gördü eşimtayon yapacaklarına 1kere yurtdışı göreve yollasalar ne sevaba girecekler
Siirtte gelin bence Siirt tugayı ya Suriyede ya Irak başikada . Asla ülke içine girilmiyor 1 yıldır ömürleri çürüdü . Eşim 1 sene Irak’ta 6 ay Suriye’de kaldı

İmam bayıldı , salata , cacık , turşu , yeşil mercimek çorbası , etimek tatlısı menümüz patlıcan kızartacağım diye kendimden geçtim ya 4 tane altı üstü tövbe yarabbim .eşim birazdan benzin alacak 150 tl sonra da eve gelir yemek yeriz acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…