Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben al sat yaptım gecen hafta aldım sattım aldım sattım, dunde satıyordum arabadan haber beklerken tuh keske satsaymısım dıyorum. 226 dan son 14 gr aldım. 3 gramı Bu ay, 1gr daha aldımı tamam 1 gr daha alırsam ne ala. Cocuklarım ıcın

Bereketli olsun cnm ben mebla çoğalınca al sat yaparım diye düşünüyorum şimdi aylık rutinler ile alacağım bakalım

Bugun kendı butcemden harcama yapmadım.coluk combalak uyudu, napıyım napıyım derken baktım bıskuvı var, puding var bıskuvılı pasta yaptım ama pudıng cok az geldi muhtemelen cok ıslak bısı olmadı ayrıca pudıng vanilyalı nıye aldıysam artık

3yıl ıcınde 4kez tayın gördü eşimtayon yapacaklarına 1kere yurtdışı göreve yollasalar ne sevaba girecekler
Evet zor sizin tayinler batıya gidiyosunuz orada da kaydırma birlikler düz jandarmalarda dış karakol mezra sınır taburları bizimkilerde sınıf olunca daha şanslıyız

Bereketli olsun cnm ben mebla çoğalınca al sat yaparım diye düşünüyorum şimdi aylık rutinler ile alacağım bakalım
Fiili altında dıkkatımı cekmıyor dıyemem ama brn suanda kendi harclıgımdan alıyorum, ev ortak bırıkımı doviz olarak yapıyoruz biri olmazsa biri zengin etsin bizi buarada ben ing den alıyorum

Elektrik faturası gelmiş 80 tl ama erken okumuşlar 5 gün yoksa yine 90a yakın gelirdi doğalgaz geçen ay kullandıgım metreküpü geçti umarım gerçekten indirim yapmışlardır. Eşim para göndermedi bugün sigorta kasko derken kendi iş yogunlugundan fırsat bulamamış yarın gönderir

Kizlarrr simdi geldik eve.
Bugun biraz ciktik . Once sosyal tesislerde balik corbasi yedik. Sonra oglani avmye goturduk. Oynadi .
Sonra oturduk pizza yedik.
Biraz harcadik bakalim

65te markette harcamistimm.
Esim de harcamis.
Yarin da stokluk birseyler alacagim. Persembe pazarim var.
Cuma cumartesi harcama yapmicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…