- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.101
Dün abisi sordu bir yerlere gidecek misin diye planımız olduğu halde abisine yok dedi ayıp olmasın diye herhalde bakalım bir şekilde reddedicez umarım kendileri vazgeçercanım esinle konuş anlaş bir şekilde kibar bu şekilde reddetmeye çalışsın yada sen bir yerlere gitmeyecekmisin evde yokuz dersiniz
Bende uzakta olduğum icin sadece yazin goruyorum canim ayni durumdaymisiz bende kargo yaptim. Bir yasina gircek bide sadece yazin gorebildimallah bereketini artırırsın canım paranın
Yeğen diyince içim cız etti çok özledim yeğenlerimi yaza artık görüşeceğiz bende gidince elimden geldigince onlara ihtiyaçları doğrultusunda hediyeler alıyorum bazen kargo yapıyorum
Yiğen candır
Canım çorbayı pişirir pişirmez yiyeceğin kadarı ayırıp kalanı sıcakken kavanoza koyup sıkıca kapatıp ters ceviriyorsun aynı konserve gibi. Soguyunca dolaba kaldırıyorsun. Örneğin haftaiçi perş aç taze pişmiş gibi tüketinaynen çok şükür yakın annem sabah gelir akşam gider bazen çocuklara dayanamayıp kalıyor eskiden daha sık kalırdı artık 2 tane çocuk kafası kaldırmıyor evime gidip dinlenmek istiyorum diyor kavanoz yöntemi nasıl anlatabilir misin onu denerim en azından
Canım hosgeldin
ben bankadan gr olarak alıyorum . Fızıkıyı kollamakta zor evın ıcınde.
Ancak gr'lar bırıkınce ben fızıkı olarak alabılırım .
ıkı kaynım evlenecek bırı bu sene bırı sonrakı sene ayrıca ev bırıkımınden onlarada altın yükselmeden bılezık almak ıstıyorum ama bakalım
Canım çorbayı pişirir pişirmez yiyeceğin kadarı ayırıp kalanı sıcakken kavanoza koyup sıkıca kapatıp ters ceviriyorsun aynı konserve gibi. Soguyunca dolaba kaldırıyorsun. Örneğin haftaiçi perş aç taze pişmiş gibi tüketin
Aynı şeyi bende ezogelin ve mercimek için yapıyorum . Çünkü hiç az yapamıyorum ikisini düdüklüde piştiği için . Taze taze içiliyor bu yöntemleCanım çorbayı pişirir pişirmez yiyeceğin kadarı ayırıp kalanı sıcakken kavanoza koyup sıkıca kapatıp ters ceviriyorsun aynı konserve gibi. Soguyunca dolaba kaldırıyorsun. Örneğin haftaiçi perş aç taze pişmiş gibi tüketin
sanırım anladgm aslında her skeılde amac bıseyler alabılmek, bende belkı fızıkı aldıktan sonra hevesım gecınce ehsap acarm bı baslayalımda bakalımç listeye adımı nasıl yazdrıyorum :)
Kapakları eger sorunlu degılse baya dayanır yanı bız hep yaparız bunu , ben yemeklerede yapıyorum ama onları 3 günde tuketıyoruz. Bızım ıcın cok ıhtıyac duymuyoruz arıtk daha cok bebek ıcın yapıyorumcanım her yemek ıcın gecerlımı ? ve kavanozlamadan once kapatıgını kaynatmak gerekırmı ve ne kdr sure ters kalmalı calısuyorum bende deneyebılrmbunu kaç gun dayanıo
çok iyiymiş bende yaparım artık sağol canımCanım çorbayı pişirir pişirmez yiyeceğin kadarı ayırıp kalanı sıcakken kavanoza koyup sıkıca kapatıp ters ceviriyorsun aynı konserve gibi. Soguyunca dolaba kaldırıyorsun. Örneğin haftaiçi perş aç taze pişmiş gibi tüketin
Soguyunca alıyorum canım, kapagı ve kavanozu sadece sıcak suya tutuyorum hem kavanoz çatlamasın diye. Uzun dayanıyor diyorlar ama ben enfazla 5gunde falan tuketiyorum. Haftasonu pazar yapıyorum ertesi haftasonuna kadar açılıp tuketilmiş oluyor. Her yemeği dememedim bu hafta nohutu da koydum bakalım yarın açacagım. Ençok çorbada tercih ediyorumcanım her yemek ıcın gecerlımı ? ve kavanozlamadan once kapatıgını kaynatmak gerekırmı ve ne kdr sure ters kalmalı calısuyorum bende deneyebılrmbunu kaç gun dayanıo
Hosgeldin canim.calisiyor musun. Birikim hedefin var mibende aranıza katılabilir miyim
ayy cok zor yatılı mısafır canım yaKızlar misafir gelmek istiyor yatılı en az 5 gün kalırlar ben bu hamile halimle nasıl bakicam bunun sabahı ogleni akşamı var temizliği var nerdeyse bir aydır hastayım bu tatilde dinlenir iyileşirim diyordum normal temizliği bile zor yapiyorum
Evet tabiki mantıklı İnan harcamalardan kalan paranın tamamına altın alıyorum ben . Çünkü durdukça eriyip gidiyorMerhabalar Bizim de arabayı yükseltmek için biriktirdiğimiz bi miktar paramız var ha aldık ha alıcaz diye TL de kaldı malum araç fiyatları çok arttı biraz daha bekleme kararı aldık ben de birikimimizden 10 bin liralık altın alayım ufak tefek harçlk cıksın diyorum sizce mantıklı mı
canım al diyemez kimse sonra altın düşer vebal olur ama bende kalan paramıza hep altın alırım zarar etmedim hep kazandırdı tercih meselesiMerhabalar Bizim de arabayı yükseltmek için biriktirdiğimiz bi miktar paramız var ha aldık ha alıcaz diye TL de kaldı malum araç fiyatları çok arttı biraz daha bekleme kararı aldık ben de birikimimizden 10 bin liralık altın alayım ufak tefek harçlk cıksın diyorum sizce mantıklı mı
bende beklemeyi düşünüyorumAltın 223 e düşmüş biraz daha bekleyeceğim ona göre altın alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?