Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok teşekkürler yanıtlarınız için biz malesef geç idrak ettik aylardır TL olarak kaldı altın alım için şu an uygun bir fırsat ise 10 bin Liralık almayı dusunuyorum inşallah hepimiz için bereketli kazancımız olur

tl de faız getırmıyor mu canım

tl de faız getırmıyor mu canım

İnanın aylardır benim maaş hesabımda duruyor çok değil 50 bin kadar biriktirdik benim çalıştığım dönem de şimdi ücretsiz izindeyim malesef her ay bişey çıkıyor üstüne koyamadık faiz konusuda dinen bize uygun olmadığı için düşünmedik ama sanırım Kuveyt Turkun katkı payı olarak nitelendirdiği bi seçeneği varmış onu araştıralım diyoruz

Ufak tefek harçlık çıksın dıyınce bunu onerdım canım
50 bın lıranın sanırım kı aylık faızı 800 lıradır dıye düşünüyorum ortalama.
Iyı para bırıktırmıssınız ellemedıysenız bu donemde cok daha güzel tabı kı. Kuveyt turku hıc bılmıyorum ben ing de yapıyorum bırıkımı

Tabi ki anladım çok teşekkür ederim işte Evlendik evleneli yapanildiğimiz tek şey bu oldu ben borctan korkan insanım ev kredisi vs giremedik araba yukseltelim dedik onu da yapamadık bakalım bundan sonra ne olur biraz eşimin maaşından birikim ypmk istiyorz ufak tefek bakalım

Katki payi olayini arastirinca icinden cikabilirsen bizimle de paylasir misin? Biz cikamadik kac tane bankaci ile konustum hepsi de muglak ifadeler kullandi.

anladm cnm. ya bır taraftan altın hesabı alayım dıyorum bır taraftanda fızıkı cok karasızım
Valla nasıl istersen arada bir fark yok . Benim evimde duvara gömülü filan bir kasam var ondan rahatım zaten uzun süre bir yere gidiyorsak ta şehir dışı gibi o zaman altınları yanımıza alıyoruz

kızlar benim dolar hesabım var orda vadesiz dolarım var vadeliye çevirsem faiz olur demi faiz istemiyorum.

yapmayım o zaman hiç iyi gelmiyor bir defasında yaptım rabbim öyle bir sınadı ki ordan aldıgım 300-500 liranın fazlası çıktı çıktığıyla kalmadı çok korktum.bugün bankada işim vardı orda vadeli yapın falan denilince aklıma geldi size sorayım dedim sağol canım

Bızde arabayı yenıleyecektık kısmet olmadı. Bızımde bır mıktar paramız var sızın kadar asagı yukarı , ne mal alıyor ne ev alıyor mübarek oyle arada bır rakam

Valla nasıl istersen arada bir fark yok . Benim evimde duvara gömülü filan bir kasam var ondan rahatım zaten uzun süre bir yere gidiyorsak ta şehir dışı gibi o zaman altınları yanımıza alıyoruz
Bizdede aynı durum Bizim kasamız dolabın arka mekanızmasında. Yanı onden bakınca gayet ıc camasırı cekmecesı Bılezıklerımı vs orada saklıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…