Bugün ne aldin kaç tl harcadin

abisi ama geçen geldiklerinde de çok zorlanmistim sonuçta ev sahibi olunca bende olacak sorumluluk
E tabi yuk sende olur ama eşinle de paylaş. Kaç haftalık bebiş? Durumunu bilerek geliyorlardır diye düşünüyorum. Gelmeden temizliğini yap yada yaptır, nevresimleri ayarla, birde menu çıkar 5gunluk. Olmadı gidecekleri gunu dışarda yeyin hem veda gibi olur. Mumkunse biraz hamuriçi yapıp buzluga at sabah kahvaltılarında çıkarırsın çeşit olur yada simit-gözleme-borek falan aldır. Onların yanına mememen/patates/sucuk vb çeşitlendirsin. Kahvaltılıklarda olur zaten. Aksamda Hergun corba yanına biana yemek makarna/pilav kombini yaparsın

Gunaydin kizlaar. Bugun yegenime kitaplar aldim. Bi kac parca kiyafet aldim dogum günü icin Ogluma da etkinlik kitabi organik sebzeli makarna aldim hepsi 200 lira tuttu

Günaydın herkese . Tüm yazılanları okudum bitirdim. Ne çok yazmışsınız. Yeni gelenler hoş gelmiş. Sabah burda rüzgar ve hafif kar vardı. Dün yağmur yağdığı için karin altı buzdu. Arabayla çıktığına pişman oldum. Özellikle işyerinin olduğu yer çok kötüydü. Kazada olmuştu yolda. Az kalsın ben de dolmuşa çarpıyordum...

Gunaydin kizlaar. Bugun yegenime kitaplar aldim. Bi kac parca kiyafet aldim dogum günü icin Ogluma da etkinlik kitabi organik sebzeli makarna aldim hepsi 200 lira tuttu
allah bereketini artırırsın canım paranın
Yeğen diyince içim cız etti çok özledim yeğenlerimi yaza artık görüşeceğiz bende gidince elimden geldigince onlara ihtiyaçları doğrultusunda hediyeler alıyorum bazen kargo yapıyorum
Yiğen candır

Sen güzel dille reddetmezsen ben reddedicem dedim eşime hasta olmasam neyse ağırlardık ama dinlenemedigim içinde iyilesemiyorum kaç gecedir uyuyamıyorum burnum tıkandığı için eskiden düşünür yemek yapardı eşim şimdi onu bile yapmıyor gurbette kimsem yok nazimin geçeceği biri de yok

Bu dünyada bi çalışmayan sizsiniz diyen oldugunı sanmıyorum, kendiniz soylediniz evdeyim zaten vaktim var o şekilde çeşit çeşit yapıyorum diye. Bende çslışınca o kadar vakit olmayabiliyor idare ediyoruz olduğu kadar dedim. Yani eğer bu muhabbetten çalışmadıgınızın vurgulandığını hissediyorsanız sizde benim yedirmeyi değil yemeği sevdiğimi düşünüp vurguluyorsunuz demektir.Herkesin ideali hayatı farklı. Çalışanda kendine çalışmayanda, forumda ara ara çalışma durumunuzu soran olduysa o konuda sanırım bi birikmişlik oldu sizde yoksa benim detaylı olarak bilmem ve emin olmam gereken bir durum yok inanın ister tv karsısında yatarsınız ister canınız ne isterse onu yaparsınız özel olarak bu konuyla kimsenin ilgilendiğini de sanmıyorum, kolsy gelsin sevgiler

Tucecim ben midemiz kötüydü dediğin için çeşit çok yemissiniz mideniz karışmış olabilir babında yazmıştım konu yanlış mi anlaşıldı ne farklı yerlere gitmiş gibi
Herkesin zamanina zevkine bütçesine gore beslenme yemek yapma alışkanlığı vardır tabiki2 kimsede kimseye karışamaz eleştiremez bu konuda saçma olur
Bende calismiyorum zamanında çalıştım mali musavirlikte muhasebede çalıştım çalışma hayatinida gordum tercih meselesi su an calismiyorum çalışmadığım için mutsuz değilim çok mutluyum simdi bu sözümde lütfen yanlış anlaşılmasın maddi sıkıntımız yok çok şükür çocuklarım için gelecek kaygımda yok maddi yönden allah güzel yetiştirmeyi nasip etsin çalışan bayanlarida tebrik ediyorum ev çocuk is eş kolay değil allah kolaylık versin herkes nasıl yasamak istiyorsa o şekilde yaşıyor sende bu şekilde mutlusun bir aile düzenin var hedeflerin var allah bozmasın canım

canım gelenlerde isin ucundan tutarsa sıkıntı olmaz öyle insanlar degillerse 6 aylık hamilesin tek başına zor olur dikkat et

canım gelenlerde isin ucundan tutarsa sıkıntı olmaz öyle insanlar degillerse 6 aylık hamilesin tek başına zor olur dikkat et
Eltim yardım eder ama misafirlikte bile oturamiyorum bel ağrım oluyor çok fazla aşırı bir kansızlık var ilaç kullanıyorum ama pek faydasını göremedim ondan bu kadar güçsüz olabilirim hastalığı da bundan dolayı atlatamiyor olabilirim

ay ben napıcam bılemedm
Canım hosgeldin
ben bankadan gr olarak alıyorum . Fızıkıyı kollamakta zor evın ıcınde.
Ancak gr'lar bırıkınce ben fızıkı olarak alabılırım .
ıkı kaynım evlenecek bırı bu sene bırı sonrakı sene ayrıca ev bırıkımınden onlarada altın yükselmeden bılezık almak ıstıyorum ama bakalım

canım esinle konuş anlaş bir şekilde kibar bu şekilde reddetmeye çalışsın yada sen bir yerlere gitmeyecekmisin evde yokuz dersiniz

aynen işten çık eve iki çocuk çamaşır bulaşık ortalık topla annem yemeğimi yapar hasta falan değilse şükür yoksa ben işten gelince çorbamı yemeğimi pilavımı yanına salata mı yaparım o zamanda geç çıkıyorum mutfaktan sonra çay faslı illa çayın yanına bişey olcak tek içemem ben eşimide alıştırdım :)bizde sofra hep böyle balık olursa çorba balık salata

senin uyku düzenleri çok iyi benimkidel 9 da yatınca 11 de tekrar kalkıyorlar hadi yatır yatırabilirsen ikisi bir olup evin altını üstüne getiriyorlar

Annenin olması buyuk avantaj yoksa mutfaktan geç çıkınca kuzulara vakit az kalıyor. Bende sıcak kavanoz yontemini uyguluyorum bir suredir ozellikle corbalarda rahat oluyor

piyasalar ne durumda beklesek mi birikim için işlerim yogundu bakamadım bişeye öğleden sonrada birsürü iş var ankara buz resmen sabah nasıl üşüdüysem ayaklarım hala ısınmadı

Annenin olması buyuk avantaj yoksa mutfaktan geç çıkınca kuzulara vakit az kalıyor. Bende sıcak kavanoz yontemini uyguluyorum bir suredir ozellikle corbalarda rahat oluyor
aynen çok şükür yakın annem sabah gelir akşam gider bazen çocuklara dayanamayıp kalıyor eskiden daha sık kalırdı artık 2 tane çocuk kafası kaldırmıyor evime gidip dinlenmek istiyorum diyor kavanoz yöntemi nasıl anlatabilir misin onu denerim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…