- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.141
işbankası mesai saatinden sonra makası çok açıyor kuveytte nasıl alım saatleriAltın almak isteyen varsa hala düşüyor bugün 220 i görürse almayı düşünüyorum
Bu konuda çok hassas iseniz katkı payı olayınada dikkat etmeniz gerek. Katılım bankacılık işlemlerinin çoğu şuanda murabaha esasına dayanıyor, detayları araştırın istersenizİnanın aylardır benim maaş hesabımda duruyor çok değil 50 bin kadar biriktirdik benim çalıştığım dönem de şimdi ücretsiz izindeyim malesef her ay bişey çıkıyor üstüne koyamadık faiz konusuda dinen bize uygun olmadığı için düşünmedik ama sanırım Kuveyt Turkun katkı payı olarak nitelendirdiği bi seçeneği varmış onu araştıralım diyoruz
makınelerını gece mı çalıştırıyorsun canım?Bizim elektrik 95 tl geldi 3 zamanlı
Hizmet aldigimiz sirketi De degistirebiliyoruz. Ordan da Cok ekonomi yapilabiliyormus.Bedaş için tarife bilgileri ekliyorum
https://akillitarife.com/rehber/uc-zamanli-fiyatlari
Yarın ben tarife değiştirmeyi düşünüyorum . Tek zamanlıdan üç zamanlıya gecmeyı düşünüyorum .
Bakalım deneyelim ne degısecek. 207 lıra geldı bu ay elektrık. Cok arada nadır klıma acıyorum , mutfakta peteğimiz yok başkada ekstrem bısey yok
Bulaşıgi gece çalıştiriyorummakınelerını gece mı çalıştırıyorsun canım?
Nerelerdesin pureKizlarrrmasallah sohbetinize.
Yeni gelenler hosgeldiniz.
buzmavileylak ekledim hedefini
Kaizen S seni de ekliyorum canim.
Bulaşıgi gece çalıştiriyorum
camasiri sabahlari komsular rahatsız olur gece diye günlük süpürge acarım fırın ayda rahat 10 kez çalışır elektrikli ızgara mesela 3 kez çalıştı balık için çamaşırım hic bitmez bebeginkiler ayrı yıkanıyor lambalar hic sönmez cocuklar sağ olsun
Ahh zeynolin. Bugun okulda cok yogundum.Nerelerdesin pure
allah bereketini versin canım mecburi yerlerde harcanıyorAhh zeynolin. Bugun okulda cok yogundum.
Cikista esimin arkadasini ziyarete gittik haastaneye babasi rahatsizmis.
Giderken 2 kek şu buyuk olanlardan 1 meyve suyu goturduk .
Dönuste stokluk pirinc aldim.
Ekmek aldim. Tayt aldim.
96 lira da bugun gitti.
kesinlikleBüyüdükçe ögreniyorlar hepimiz açık bırakmışızdır
Gece 9 dan sonra bende gürültü yapacak şeyler yapmam, ben kimsenin makinesini dinleyemem, ztn yorgun dönüyorum. Herkes anlayışlı olmalı bence
Hic bereketi yok sanki zeynolincim.allah bereketini versin canım mecburi yerlerde harcanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?