Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence boyle yapma cute
Yarin öbür gün canı para istemeyince onu ne motive edecek
Başarılı olmak yada olmamak onun kendi iyiligi icin ödüle paraya gerek yok
Gayreti cabasi icin takdir etmek yeterli

Benim tatil basladi yarın dersim yok karneleri imzalayıp arkadaşa emanet ettim eşim misafirlere gelme diyemem dedi ben hastayım dedim niye gelmeyin diyelim yoksa iş bana kalacak yine kimse umrumda değil baktım beni düşünen yok artık kendimi düşünücem bundan sonra

sonuç ne canım geliyorlar mı

Yeşil kaka nasıl.oluyor cnm
Demir ilaci kakayi koyulastiriyor
Bir de avakado falan yedirince de yesilimsi oluyor
Onum disinda hic dikkat etmemisim ben bu kaka isine

Yeşil kaka nasıl.oluyor cnm
Demir ilaci kakayi koyulastiriyor
Bir de avakado falan yedirince de yesilimsi oluyor
Onum disinda hic dikkat etmemisim ben bu kaka isine
demir ilacina başlamadık henüz 4 aylık değil kızım
Avokadoda yemedim sadece anne sütü alan bebeklerin kakası genelde bi sıkıntısı yoksa altın sarısı oluyor bizimki her ara ara koyu yeşil gibi oluyor ve mukuslu

kuruyemişte yapıyor fıstık fındık antep fıstıgı ilk kızımda öyle olmuştu sadece o kuruyemişleri yeğigimde yeşil kaka yapmıştı bıraktım ufaklıkta süt alerjisi vardı mukuslu cıvık köpüklü rengi sarı turuncu bazen yeşil olurdu

evet ilk dr götürdüğümde kuruyemiside söyledi dr ama kızım 1 aylıktı ben doğumdan sonra kabızlık yaşadığım için hic kuruyemiş yememistim sıvı besleniyordum o yüzden kuruyemişten değil bizimki

Bence boyle yapma cute
Yarin öbür gün canı para istemeyince onu ne motive edecek
Başarılı olmak yada olmamak onun kendi iyiligi icin ödüle paraya gerek yok
Gayreti cabasi icin takdir etmek yeterli
Haklısın tabı kı aslında bu kararı sınavlarının açıklanmasına az kala soylemıstım . Calısırken veya sınavlardan once degıldı.Veresım varmış keşke soz vermeseydim gıttı paralar

Gercekten sinir oldum . 5 gun cok fazla.
Yaa mesela her isi yapsalar bile sen elini hicbirseye surmesen bile misafir yani bir agirligi var. O psikoloji bile yoruyor insani

Solo aldım 32li 32tl, lipton demlik aldım 500luk 50tl nasıl biteceksem artık sabahları demlik poşet hem pratik hem ekınomik oluyor. Çayı acele içiyoruz hem çabuk oluyor hem de 1er kupa içtiğimizden yetiyor dokulmuyor, akşamlarr normal çayla devam ediyoruz ondan rahat 1-1,5yıl gider

En son ne zaman cay aldigimizi hatirlamiyorum 2 kaynım yurtdisinda oranın çayına alıştırdılar bizi burdaki çayları içemiyoruz bir misafirlikte içtiğimde tadını alamiyorum ve tam bir cay hastasiyimbazen esim kendi için lipton poşet cay alır

İmdaaat
Yangın var diye bağırıcam
Şimdide 1 personeli 3 yıldır yapmadığı işi, sen yapma dedin diyor
Töbe bismillah

Müfettişin karşsında, düşünürüz, kim ne demiş

Camı açıp böyle bağırıcam, yada biri ısıkları kapasın, beni saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…