Bugün ne aldin kaç tl harcadin

şimdi alışverişe gittim sözde sadece badem alacaktim
kasar peynir , peynir süt tavuk makarna pişirme kağıdı badem bikac bisküvi kemik aldım 65 tl ödedim geldim.
ben kahvaltı yapmayı seviyorum esim cocuk zaten kreşte yiyor. al 2 poğaça hem ucuz hem pratik ne uğraşıyorsun diyor bak gitti parçacıkların diyor
siz calisanlar ozellikle ne yapıyorsunuz kahvaltı isini

Canim iş saatlerim degisiyor benim . Haftanin 2 gunu gec gidiyorum. Kahvalti hazirliyorum kendime. Bakicimizla da oglis zaten kahvalti yapiyor.
Esim de mesai ve nobet usulu calistigi icin kahvalti coğu zaman yapiyoruz.

Benim evde de kahvaltılığım olur genelde. Ben nöbet usulü çalışıyorum çünkü. Evde oluyorum sık sık

Her sabah mutlaka hazırlarım kahvaltı.,öyle çok geniş değil tek tip gözleme, krep, kızarmış ekmek, simit üstü kaşar gibi.
Ben genelde ekmek arası yapıp işyerine erken gider yerim alışkanlıktan
Eşim de bazen işyerinde yapar
Mutlaka 3.4 çeşit peynirim olur
Kızım okul çıkışı ekmek arası yapıp yer hazır yemek bulamazsa masada))

Kahvaltimda mutlaka sicak birseyler olacak ama
Karisik kizartma sigara böregi gozleme patlican biber közlemesi sucuklu yumurta gibi.
Bunlardan biri mutlaka olmali. Yoksa eşim yemez . Sıcak seyler olmazsa birsey anlamiyorum doymuyorum diyor.
Ayrica peynir zeytin recel bal tereyağ oluyor.

benim esim sadece pazar günü evde kahvaltı yapar diğer günler işyerinde yapıyorlar. ben de yumurta her gün yerim peynir zeytin reçel bal olmalı yiyorum. 1 kalip peyniri 1 haftada bitiririm
yapacak bir şey yok ben kahvaltıya devam

merhaba hanimlar bugun koctasa gittik 1.5aydir petegin vanasi bozulmustu kapanmiyodu onu aldk bosuna yandi geceleri.bide yapiskanli folyo aldk toplam
53 tl.
toptanci markete ugradik 60 tl de ordan cay vs aldk bi kac parca.ay nasi canim skldi dun migrostan 80 tl lik pasta icin malzeme vs aldm.bugun ordan aldgm her sey 2lira 3 lira ucuzdu.uzak diye guya gelmim dedim cok pisman oldum.

canım malesef migros falan çok pahalı oluyor ben bulamadigim bir şeyse gidip aliyorum
dun regl oldm agrim vardi canim bida o kadar yolu gitmim dedim arabaylada olsa migrosa gttim dondurulmus meyve vs kucuk marketlerde olmuyo mecbur migrosa gttim normalde hic sevmem icki satildigi icinde pek hoslandgm bi yer degil.eger disarda bulamazsam ordan aliyorum pahali bde

evden çıkmadım :)
eşim benim yerime harcadı bugün sanırım
iş arkadaşlarıyla balık tutma ve mangal vs gezmeye gittiler.

Şimdilik bişe harcamadım evdeyim ama eşim dışarı çıkalım avm ye diyip duruyo. Bakalım....

Biz mutlaka evde kahvaltılık çeşitleri bulunduruyoruz, çünkü evde yapıyoruz kahvaltiyi. İse gec kalsam eşim bırakır yine evde yaparız. Ben dışarıda yiyince zaten doymuyorum, kan şekerim düşüyor hemen.
Bazen börek, gözleme, poğaça yapıyorum buzluga atıyorum kahvaltı için. Yumurta her sabah yenir. Omlet ya da haşlama. Haftasonu kızartma falan yaparım.
Hiç birşey olmasa bile yumurta haslar, peynir ekmek yeriz ama evde yeriz.
Kahvaltı günün en önemli öğünü bizim için.

Eşimle avmye sinemaya gittik. Yol, sinema, yemek sanırım 100 TL verdi eşim.
Uzun zamandır cikmiyorduk iyi oldu değişiklik.
Gelirken a101de çamaşırlar indirimdeydi 2 paket aldım. Şu ve tiramisu aldım. 25 TL verdim
Bu hafta meyve ve ekmek dışında birşey yok alışveriş listemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…