- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.541
sanki bordrolar cikti dememismiydin canim oyle okudum sandim bn gecende. bizimkiler cikmisMisafirlikten döndük
Çok güzel agirladilar sagolsunlar baliklar harikaydi
Giderken 35 liraya güzel bi yaspasta aldik.
15 lira da taksiye verdik.
Dönüşte onlar birakti
Maaşi merak icinde bekliyorum bakalim zamlar nasil yansidi
Hemen bakayimsanki bordrolar cikti dememismiydin canim oyle okudum sandim bn gecende. bizimkiler cikmis
bizimki 300 artms canim 100 tl de bes kesmisler.ama bizde sendika anlasmasi var ona da zam geldi ondan oyleHata veriyor e devlet
Kendimi kpss atama sonuçlarini bekledigim gün gibi hissettim valla.
Bordroyu yayinlamadi bi gıcık sistem
Canim hangi kurumdaydinbizimki 300 artms canim 100 tl de bes kesmisler.ama bizde sendika anlasmasi var ona da zam geldi ondan oyle
Ben bakmadım sizler çıkmıyor diyince. Hadi bakalım son gün :))Hata veriyor e devlet
Kendimi kpss atama sonuçlarini bekledigim gün gibi hissettim valla.
Bordroyu yayinlamadi bi gıcık sistem
yerel hizmet canim belediye gibiCanim hangi kurumdaydin
Günaydin herkese
Bana da 3197 yatmis. Bes kesintisi yok.
Şubatta ek ders var. Iyiki var ek ders
bereketli olsun canim bizden yapmislar bes kesintisi. basvurunca 10 gun icinde iade oluyomus bakcaz bakalm oylemi gercektenGünaydin herkese
cnm ıyi yatmış sana. benim ILKSAN kesintim var besim yok maasimdan. nisan ayina kadar her gram kardir. sonra maas azalir yaz tatili ek derste olmazGünaydin herkese
keşke birkaç lira düşseydi altın. 162.2 olmus iyice artmisGunaydin kizlar bugun maaslar yatti.genel borclari odeyip kalaniyla altin almak istiyorum.
Altinda bugun dusse ne guzel olurdu ya
Canim kalem kalem yaz bence bundan sonra. Zorunlu ihtiyac çikabiliyor bazen ama k.karti ile gereksiz harcayinca böyle oluyor.Kizlar ya maastan bize bir sey kalmiyor bu ay kredi kartini cok asmisiz bnm maas ancak ev kredisine yetecek.
2500 da kredi karti olmus.esimde onu odeyecek.esimin servis parasida 200.bnmde 100 lira yol param var.
Bu ay nasil boyle oldu anlamadim ya. Elimizde 300 lira falan kalacak ya
Bu ay birakin birikimi nasil gecinecegiz onu dusunuyorum.
Yok ya mtv yi bile kredi kartiyla yatirmamis direk odemis bir tek ele alinir bebek arabasi taksidi var.Ya ben kredi kartini 1500-2000 falan diye dusunuyordum nasil bu kadar olmus ya
Ufak ufak seyler hep buyumus.bu ay kredi kartinda 380 bebek arabasi taksidi birde 200 civarida mtv var onlar cok etkilemis demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?