Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sanki bordrolar cikti dememismiydin canim oyle okudum sandim bn gecende. bizimkiler cikmis

Hata veriyor e devlet
Kendimi kpss atama sonuçlarini bekledigim gün gibi hissettim valla.
Bordroyu yayinlamadi bi gıcık sistem

Günaydin herkese
Bana da 3197 yatmis. Bes kesintisi yok.
Şubatta ek ders var. Iyiki var ek ders

Günaydın bereketli olsun
Benim de zamlar hoşuma gitti. Kaç aydır vergi diliminde olunca teşvik ödemesi de alacağım inşallah şubat ayı itibariyle düz 5000 i göreceğim kısmetse

Ek ders iyi bişey ya
Ben öğretmenlik yaparken 28 saat ders
+ halk eğitim kursu şeklinde çalışıyordum
İyi getirisi oluyordu
Bir de ybo okulu olduğundan belletmenlik ücreti alıyordum

Gunaydin kizlar bugun maaslar yatti.genel borclari odeyip kalaniyla altin almak istiyorum.
Altinda bugun dusse ne guzel olurdu ya

Halkbank mobilden nefretttt ediyorum
Maaş günü donuyor. Şuan hicbir işlem yapamiyorum. Yarim saattir uğraşiyorum.
Ögleden sonra düzelir herhalde
Gram evet yükselmis.

Kizlar ya maastan bize bir sey kalmiyor bu ay kredi kartini cok asmisiz bnm maas ancak ev kredisine yetecek.
2500 da kredi karti olmus.esimde onu odeyecek.esimin servis parasida 200.bnmde 100 lira yol param var.
Bu ay nasil boyle oldu anlamadim ya. Elimizde 300 lira falan kalacak ya
Bu ay birakin birikimi nasil gecinecegiz onu dusunuyorum.

Canim kalem kalem yaz bence bundan sonra. Zorunlu ihtiyac çikabiliyor bazen ama k.karti ile gereksiz harcayinca böyle oluyor.
Benimde simdi et bitiyor almak zorundayiz 600-700 gider ona.

Ya ben kredi kartini 1500-2000 falan diye dusunuyordum nasil bu kadar olmus ya
Ufak ufak seyler hep buyumus.bu ay kredi kartinda 380 bebek arabasi taksidi birde 200 civarida mtv var onlar cok etkilemis demekki

Ya ben kredi kartini 1500-2000 falan diye dusunuyordum nasil bu kadar olmus ya
Ufak ufak seyler hep buyumus.bu ay kredi kartinda 380 bebek arabasi taksidi birde 200 civarida mtv var onlar cok etkilemis demekki
Yok ya mtv yi bile kredi kartiyla yatirmamis direk odemis bir tek ele alinir bebek arabasi taksidi var.
Cok canm skldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…